REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Halep a fost învinsă la Wimbledon!

Halep a fost învinsă la Wimbledon!

Replica API 12 iulie 2017 | 00:36 391

Simona Halep a ratat o nouă șansă foarte mare de a urca pe primul loc în clasamentul WTA, după ce a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Wimbledon. Halep a fost învinsă de Johanna Konta, favorita gazdelor, scor 7-6 (2), 6-7 (5), 4-6, după un meci care a durat 2 ore și 40 de minute. Simona a avut o șansă mare de a închide partida în setul secund, când a condus cu 5-4 în tie-break și urma să servească de două ori, dar a jucat extrem de pasiv următoarele puncte, care i-au permis englezoaicei să se impună cu 7-5. Simona nu a mai avut aceeași prospețime în setul decisiv, iar break-ul reușit de Konta la 2-2 s-a dovedit decisiv în cele din urmă, britanica impunându-se cu 6-4. În urma acestui eșec, Simona Halep va rămâne pe locul doi în clasamentul mondial și săptămâna viitoare, însă noul lider va fi Karolina Pliskova, eliminată încă din turul secund la Wimbledon !

TABLOUL SEMIFINALELOR. În celelalte partide din sferturile de finală s-au înregistrat rezultatele: Venus Williams - Jelena Ostapenko 6-3, 7-5, Garbine Muguruza - Svetlana Kuznetova 6-3, 6-4, Magdalena Rybarikova - Coco Vandeweghe 6-3, 2-2 (întrerupt din cauza ploii). În semifinale, Johanna Konta o va întâlni pe Venus Williams, iar Garbine Muguruza pe învingătoarea dintre Rybarikova și Vandeweghe.

Sorin TEODOREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multumim Johanna Konta!!!!
1
0
Esti doar unul dintre multii prosti care pupa in cur o persoana neconditionat fara sa-ti pui intrebari, pentru ca nu te duce capul si fara sa judeci faptele fiindca nu ai cu ce!!!
3
0
Viata e corecta..ii cinsteste pe meritosi si ii pedepseste pe cei care ii incalca regulile.
4
0
astfel de comentarii, putin spus rautaciase ci mai mul invidioase, sunt facute de aceia ce au votat si vor vota ciuma rosie, sunt cei asistati sociali carora nu le place munca. este un sport in care s-au investit multi bani munciti cu sudoare, nu furati, iar acesti sportivi nu au avut copilarie ci teluri. Ceea ce incerc eu sa exprim aici este dificil de inteles si nici nu doresc sa conving pe cineva de adevar. Bravo Simona ai reusit sa duci Romania acolo de unde puscariasii , penalii , guvernanti si chiar institutiile statului incearca, cu ardoare , sa o scoata. Respect Simona
2
5
nu avem de ce sa fim tristi , ea a reprezentat Romania doar intr-un meci , ca dovada RIO -NU ,TURNEUL DE LA BUCURESTI -NU ! ORICUM OCUPA UN LOC FALS , NU ARE VALOARE DE PRIMELE 5 . EA STA PROST CU NERVII , ATI VAZUT SETUL DOI ? DUPA CE A INCEPUT SA INJURE PRINTRE DINTI A FOST DEBUSOLATA TOTAL . FAVORITA A CASTIGAT .
5
1
zgarie branza de machedoni cred ca-si dau cu tesla'n coaie de cate sute de mii de lire au pierdut
6
0
Oaia a facut-o de oaie! Era de asteptat! Este o adevarata rusine a tenisului mondial aceasta Halep!!
7
1
Halepra reprezinta Romania? De ce nu a reprezentat-o la JO de la Rio? Inclin sa cred ca fam ei a intrat in mafia pariurilor.
7
0
Ptr 23:46 ia spune tu,excelentza bovina, care e istoria aia scrisa de haliep in tenis?Ti-o spun io,tuto : in absenta campioanelor din competitie,haliep,nu reuseste sa se impuna contra adversarelor aparute recent in top 100!Pe ce loc ar fii fost haliep daca era in generatia steffi graf,sabatini,seles,fa tuto?Haliep,ocupa podiumul conjunctural!Ea va fii ,,sparring partner" ptr tenismenele care urca in primele 10 wta.Numai un smintit poate spune ca haliep scrie istorie cand ea nu reuseste sa se impuna in fata unor tinere fara palmares.Din contra e rusinea din istoria tenisului ptr ca nu castiga!
11
2
Mare kurva e mata!
0
4
Trebuie sa aflam si parerea mustaciosului mentor,cu privirea rasucita si mustata vigilenta -ups!cred ca erau invers,in fine,trebuie sa vada unde a gresit distinsa oaie,pardon,sportiva de la oi.La cum il stim degraba apasatoriu pe tragaci la vanatoare asa va exprima el punctul sau de vedere.Fiti cu guritele cascate,voi,fanii halepei,sa asteptati sfatul de la specialist...
6
1
Cata prostie si incultura. Cata lipsa de educatie. Cata marlanie... Simona scrie istorie si in timpul asta un grup de cateva persoane cu probleme mentale evidente, aproape zoofile, o critica. Atata pot astfel de nulitati bolnave de invidie si fara rea!izari in viata...
1
11
HAHALEPA are un joc plictisitor , previzibil si lipsit de tactica ! Englezoaica a fost 2 clase peste cipanca .
12
2
Si Nadal a fost eliminat dupa un meci in 5 seturi. Si nu a fost injurat cat e injurata Simona! Dar sigur e de la proasta educatie a natiei noastre!
4
10
A fost si sunteti de cacat...fuk you U.K.
5
5
Maria,la ce tenis mondial te referi?halep a pierdut prosteste meciul asta la inceputul setului 3 cand konta i-a tocit nervii ptr 1-1 la game,uri! Si konta nu e o campioana constanta,dar ptr halep e punctul de comparatie.Adica nu treci de Konta,nu meriti mai mult!Si vine din urma Venus,care odata ajunsa pe locul 1 wta n-o mai da jos decat Serena!asa ca tenisul mediocru al lui halep va fii depasit in curand si de ostapenko si muguruza.
11
1
Simona a jucat tenis la nivel mondial nu cu maricica de la f c voluntari -n-o mai jigniti -prin ea se mai vorbeste de bine prin lume de rominia
5
13
va-m spus ca oaia e la mue.
8
3
felicitari romanilor pentru aceasta infrangere a Simonei. sa le-o sugeti machidonilor.
5
18
Sa nu mai spuneti ca reprezinta Romania ca ne facem de ras.
12
4
Ptr 21:11 asa a murit ma-ta cand tu tine-ai berbecul!
23
3
Oaia capiata iar a supt pula in loc sa bea zer.
14
4
Si urca oaia pe deal,mai avea putin s-ajunga,sus pe varf la performanta,nimeri insa berbecul care,iute-i dadu clantza
11
3
Merg pariurile turmei, ce mai conteaza locul 1 mondial.
11
5
Machidoanca
9
6
Du-te acasa ca a murit mata violata de un berbec in anus. A murit de placere binenteles!
6
19
!!!!!!!A fost o oaie pe iarba la wimbledon si in loc sa joace tenis de camp s-a cufurit in trei seturi de kkareze!
20
8

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369