REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.2° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Halep cere PUZ pentru un bloc cu 6 etaje în Palazu Mare

Halep cere PUZ pentru un bloc cu 6 etaje în Palazu Mare

Replica API 25 mai 2018 | 00:23 372

Consilierii locali municipali se reunesc marţi, 29 mai a.c., în şedinţă, pe ordinea de zi figurând mai multe proiecte referitoare la „creșterea eficienței energetice” a unor imobile aflate în subordinea administraţiei locale, dar şi câteva privind noi construcţii în municipiu.

Astfel, un proiect înscris pe ordinea de zi este următorul: „aprobarea Planului urbanistic de detaliu - construire imobil locuinţe colective P+6E, Palazu Mare bd. Tomis nr. 425, lot 21/2, investitori Halep Costel şi Camboianu Valentin”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Armanu nu chiari! Mucani saraci .
1
4
Cat de prost e neamul asta romanesc! Cum ridica unu capu si investeste ceva bani iisar toate hienele obosite la gat. Voi stiti ma retardatilor cati bani se duc la stat din constructia unui bloc, din care va platesc pe voi sa frecati luleaua si pensiile la toti pomanagii aia comunisti obositi? Habar n-aveti! Niste ordinari care doar mananca c..cat!
3
6
nu simona cere ci retardul de tasu,dupa ce a invirtit el margelele i-a iesit ca trebuie sa faca bloc cu materiale ieftine si sa-l vinda la fraieri dupa ce cu oieria si cu brinza a dat kix
6
2
nu i a iesit in faleza nord si acu incearca la palazu ... prosti sunt vecinii care accepta .
8
2
In Coiciu cu banii de apartament. Casa este noua de la fundatie. Am si curte. Nu se compara cu tepele machedonilor. La primul cutremur serios vedem ce mai ramane in picioare. Lasati machedonii sa si inchida banii. Vin vremuri interesante...
8
1
asa de special incat se fac blocuri cu zecile?Astia isi inchipuie ca vor avea clienti cacalau?In primul rand Constanta e o zona moarta economic,cu un oras imputit locuit de tot felul de etnii periculoase printre care si machedonii,tigani corciti,proxeneti,drogangii,bisnitari in general.Nici plaje nu mai avem cum erau candva,intrii sa faci bai si te imbolnavesti ajungi la infectioase sau dermatologie.Un kkat de oras cu aspect de Alep dupa bombardamente,fara parcuri fara strazi fara parcari si cu constructii haotice,pretul aici ar trebui sa fie maxim 30 de mii de euro pentru 2 camere in centru.
9
2
Ma pis pe fatza si pe blocurile imputite construite de cipani !
10
4
Cu toti machidonii!! Si cu toate curvelesw romance care se fut cu ei pe bani!!! Sau mai stii, poate ca ubor curve, le pun halitorii de puperchi drogul violuluinin bautura ca sa le poate fute... ca altfel cum sa agate si ei... papagalii de parci femei...
6
4
Asteapta mult si bine . Ti ai dreaq de neputinciosi , hoti si koorve
5
9
vine bula imobiliara iar cimpanzeii si o vor lua pe cocoasa. Abia astept
10
7
branza si bca. legate cu putin aracet. nu cumparati apartamente de la machedoni.
22
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614