REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Halep ia în calcul retragerea, veste teribilă de la Tribunalul independent Sports Resolutions

Halep ia în calcul retragerea, veste teribilă de la Tribunalul independent Sports Resolutions

Virgil STOIAN 12 martie 2023 | 18:11 16771

Se pare că tribunalul independent Sports Resolutions nu este pregătit să o audieze pe Simona Halep și nici să-i analizeze cazul în care este acuzată de dopaj.

Halep ia in calcul retragerea, veste teribila de la Tribunalul independent Sports Resolutions

Simona Halep este suspendată temporar din tenis după ce a fost depistată pozitiv la un test anti-doping efectuat la US Open. Românca luptă să își demonstreze nevinovăția, iar rezultatul trebuia să vină la jumătatea lunii februarie.

Tribunalul independent Sports Resolutionsa r fi trebuit să o audieze pe Simona Halep la mijlocul lunii februarie. Întâlnirea a fost amânată pentru că noul șef al Agenției Internaționale de Integritate a Tenisului a spus că are nevoie de mai mult timp ca să se documenteze și să afle care sunt probele.

S-a stabilit o ședință la finalul lunii februarie, așa cum a dezvăluit Darren Cahill, dar lucrurile s-au amânat din nou. De data aceasta, judecătorii au decis că vor analiza probele depuse de avocații jucătoarei din România doar după ce acestea vor fi trecute și prin „filtrul” unui laborator acreditat de Agenția Mondială Anti-Doping (WADA), notează RomâniaTV.net

Simona Halep a angajat, după declanșarea scandalului de dopaj, o agenție franceză de toxicologie și farmacologie. Agenția  i-a analizat cazul, iar investigatorii au concluzionat că suplimentele alimentare pe care le folosește Simona Halep au fost contaminate accidental cu substanța activă din Evrenzo. Ar fi identificat lotul cu pricina, dar și persoanele care au greșit. În acest fel, compoziția, caracteristicile de fabricație, prezentarea și etichetarea suplimentelor ar fi fost neconforme și ar fi modificat produsele ingerate de sportiva din România, mai spune sursa citată.

Românca a fost suspendată provizoriu pe data de 7 octombrie 2022, dar ultimul ei meci oficial a avut loc la finalul lunii august, la US Open 2022, turneul unde a avut loc testul în urma căreia a primit un rezultat pozitiv. Jucătoarea din Constanța a pierdut bani mulți în această perioadă, dar a și coborât vertiginos în clasamentul mondial. A început această săptămâna pe locul 19 WTA, dar în clasamentul „live” nu se mai află în top 20, mai susține sursa mai sus menționată.
Simona se poate retrage din activitate

În cazul în care Simona va fi suspendată pe un termen de 2 ani, sportiva românca ia în calcul retragerea din activitate. Jurnalistul Dragoș Suciu a dezvăluit la Liga Digi Sport că Simona se va retrage aproape sigur în cazul în care va fi suspendată timp de doi ani.

”În cazul în care sancțiunea va fi mai mică, Simona va continua să joace, însă la o pedeapsă de doi ani motivația ar dispărea definitiv și acest lucru ar duce la retragerea sportivei”, potrivit spuselor lui Dragoș Suciu, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce i am mai traso lu simona acum 6 ani si in fund si in pasarica am rupto fizic in ultima vreme se caca diaree din cauza ca imi introduceam kabanosul prea adanc in fundul ei acum imi pare rau ea e bogata cu lindicul si curul spart iar eu sarac si muncesc la raja cu drag relu
3
4
Bravo măi fată! Ai luat o decizie corectă. Te-ai lăsat de tenis. Brava la tine. Io zic să te lași și de făcut reclame pe ka firmele de bricolaj căci ai un timbru al vocii catastrofal. Nu ești făcută să vorbești la televizor. La limba engleză,de asemenea, ești un dezastru. Pupici
14
3
Nu e vorba de banii pierduti evorba de onoarea Simonei care e mai presus de orice.
4
8
Vezi-ti de viata ta patetica ca oricum cu tenisul nu le-ai avut!
13
9
sa l vad pe barbatimiu inapoi la sareta
8
5
Fel de fel de ONG-uri lungesc cercetările și distrug cariera sportivilor.Simona a fost testată cel mai des cu privire la droguri,și nu a avut probleme.Bine s-au găsit niște urme s-au adus dovezi de către Simona cât timp îți trebuie să iei o hotărâre,a trecut o jumăt**e de an sportiva nu a avut drept de joc.Daca erau cinstiți terminau rapid analizele,cred că le vor falsifica deoarece dreptatea trebuie a tribunalului nu a jucătoarei.Simona este o mare jucătoare dar fiind dintr-o țară neînsemnată nu aducea venituri din publicitate organizatorilor turneelor de tenis.Premiile primite de jucători, sunt insinifiante in comparație cu câștigurile organizatorilor.Spiritul jocului de tenis a fost viciat , totul a devenit o afacere.
21
11
Cum sa zic,respect pentru rezultate.De nu i cum zice fata,vina ei.De este cum zice fata,e de gândit,răzgândit și iar regândit.Ca nseamna ca noi,plebeii consumam ce credem și ce nu prea ne dorim.Daca la un test ies rezultate de astea,dar ce o fi pe piața...Vai noua și vouă.
4
9
Dumnezeu sa il odihnească pe Rudel Obreja si respect pentru performantele lui sportive in numele Romaniei, ca despre sport era vb.in articol
9
7
Tu ti bati capul cu cinstitii de la Uniunea Sabotati Romania? Dai draq de nenorociti. Astia sunt facuti sa fie invidiosi si sa injure tot ce e romanesc. Niste gunoaie care nu stiu ce inseamna sa faci sport la nivelul competitiilor internationale. Gunoaiele usere.
7
8
ce frumoasa este
4
12
E ok ce zici, da e hoata definitiv sau e vreo facatura sa nu mai se ridice steagul r*mâniei nicaieri? Vezi gimnastica,fotbal,box etc.Dacă erau asa siguri se misca repede treaba ca nu avem noi oameni asa influenti international sa o zguduie...Eu nu am combatut decat faptul ca aruncam prea usor cu noroi degeaba in loc sa fim alaturi de unul de al nostru indiferent cum il cheama. Si de aia suntem unde suntem in lume si nu unde ar trebuii sa fim.Seara buna
10
8
iar și iar infracțiuni cu escrocii bijduveni.
12
4
Mai acesta care te semnezi"madicamente"un sportiv oricare ar fi numele lui daca este prins ca a consumat substante interzise este considerat de toata lumea sportiva un hotz,ori Simona Halep asta este deocamdata,toate performantele ei in tenis sunt zero daca nu isi dovedeste nevinovatia si nu este Simona prima in situatia asta,au fost si alti sportivi cu performante mai mari decat ale Simonei care au fost descoperiti ca au furat la competitiile pe care le-au castigat si despre care sa scris in presa dupa ce au prinsi dar sa scris numai critici,caci asta este,un hotz nu poate fi laudat sau de dat ca exemplu pentru copiii care vor sa se apuce de sport.
15
8
Sa mi swga pwla mea mare si roz.
6
17
Sancționați pe cei care aduc injurii .sunt copii peste tot .rușineeee
13
9
P.S.poti sa o soogi fara sa o uzi?
1
20
Sau gen de ăsta nedifinit #
1
8
Sau vaca...
3
9
Lui Ma-Ta cu cratima ca esti bou
4
7
MEDiCAMEnTE
12
9
Ptr.postaci :nu vb.de performante la care nici nu visati,vb.de un om care a facut cinste țării nu de alte prostii.Nu mai fiti trepanati.Incercati sa respectati ce pot sa faca altii si voi nu puteti.Daca va duceti pe afara si nu va mai considera aia ce sunteti ( intr-o majoritate din ce in ce mai mare) si va intreaba de Romanii Nostrii Mari ca Nadia,Hagi,Nastase ,Halep,Brancusi ,, etc. se umfla mândria in voi...
12
20
Trebuia să se retragă când era pe locul 1 mondial. Cauta un m******n tânăr, își făcea o familie cu 2-3 copii,...o academia de tenis...și era regina toată viata în toată lumea ..pe tot globul. Asa si-a stricat cariera..cu Iuruc,cu dopaj....disperarea după bani,boschetara... Acum merita 2 ani suspendare, și retragerea drogatei din activitate.... Houuuu
24
20
Nu moare de foame! Stați liniștiți!!
12
17
Dupa ce a s**t pwla la toti antrenorii, a castigat ceva turnee drogata, apoi a futut-o mosu ala de Uiruc, acum se retrage, se baga in afaceri. O doare fix in pyzda de Tenis. Exploatat la.maxim de makidoni doar sa faca bani. Tot o urata cu nasul mare ramane, piticanie cu branza la kur. Sa ma pis pe fata ei de naspeta.
24
18
SĂ DEA BANII ĂNAPOI CASTIGATI NECINSTIT
18
14
despre bijduveni, brânză...
22
8
Presa noastră cea vitează, Are-n viaţă mare rost: Este “câinele de pază”, Care latră…contra cost…
10
18
Te imbatai prin centru pe la restaurante tarane iti faceai fica de ras. Nu erai in stare sa scoti 3 vorbe din gura… Iti mananci de sub unghii, la masa trebuie sa lasi minim 15%
29
15
Mulțumim pentru bucuriile aduse,Simona! Întotdeauna alături de tine!
27
22
Are oi
18
12

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614