REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Halep, la întoarcerea de la Roland Garros: Nu a fost o dezamăgire, un sfert de finală la un Grand Slam e un rezultat bun

Halep, la întoarcerea de la Roland Garros: Nu a fost o dezamăgire, un sfert de finală la un Grand Slam e un rezultat bun

Replica API 8 iunie 2019 | 00:00 398

Jucătoarea de tenis Simona Halep (nr. 3 WTA) a declarat, vineri după-amiază, pe Aeroportul Henri Coandă, că această ediţie a turneului de la Roland Garros nu este o dezamăgire pentru ea, precizând că atingerea fazei sferturilor de finală la un Grand Slam este întotdeauna un rezultat bun.

Eliminată, joi, de americanca Amanda Anisimova, jucătoarea română a explicat că a avut o zi mai slabă şi nu a reuşit să câştige.

"A fost cu totul şi cu totul altceva (n.r. - faţă de ediţia trecută a turneului de la Roland Garros), o altă atmosferă şi alte gânduri atunci când am început turneul. Nu a fost de vină nimic, nici vremea, nimic. A fost la fel pentru toată lumea. Am avut o zi mai slabă şi nu am reuşit să câştig. Nu a fost o dezamăgire această ediţie, un sfert de finală la un Grand Slam este un rezultat foarte bun. Sunt foarte bine mental şi chiar mă simt fericită. Acum, ce spun alţii nu contează. A fost o plăcere să fiu la Roland Garros din poziţia de câştigătoare a ediţiei precedente şi poate în viitor se va mai întâmpla. Oricum, nu a fost o presiune asta. Nu s-a schimbat nimic, toată lumea mă apreciază la fel. Le mulţumesc pentru toată susţinerea şi eu sunt foarte bucuroasă de tot ceea ce se întâmplă. Şi sunt foarte pozitivă că sunt sănătoasă şi pot să joc tenis în continuare", a spus ea.

"Următorul obiectiv pentru mine este Wimbledonul. Dar fiecare turneu reprezintă un obiectiv pentru mine. Şi atunci când mă duc să joc un turneu, îl joc 100%", a adăugat jucătoarea română.

Întrebată dacă va relua colaborarea cu antrenorul australian Darren Cahill, Halep a răspuns: "Nu ştiu cine spune de o nouă colaborare cu Darren, iar dacă nu spun eu înseamnă că nu e adevărat. Atunci când va avea loc o schimbare o să vă anunţ. Antrenorul actual (n.r. - Daniel Dobre) rămâne alături de mine în continuare".

Câştigătoarea ediţiei 2018 a turneului de la Roland Garros, Simona Halep, a fost învinsă, joi, de americanca Amanda Anisimova (17 ani), cu scorul de 6-2, 6-4, în sferturile de finală ale turneului parizian.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Simona atit poate !--Nu oricine poate fi Serena ca sa cistige tot pina la 38 de ani Macar de am mai avea 20 de spotivi la valoarea ei
0
0
Ha, ha.... A ajuns in clasament pe locul 8, bine meritat. Asta e! Era de asteptat, a obosit, are o varsta.... Vin fete tinere, in forta, bine pregatite si antrenate.
2
0
Cat sa va tot repet ca oaia nu stie sa joace tenis?!
1
0
A jucat lacGrand Slam!! Mai bine juka la GRAND SALAM haliar kapu Oaya proasta!!
1
1
Un sfert de finala intr-un turneu de Mare Slem poate fi un rezultat bun pentru multe jucatoare,dar nu pt.locul 3 mondial si aspiranta la locul 1!Mai ales cand esti si castigatoarea din anul precedent!Cu Anisimova,Halep a aratat ca un caine biciut,dominata la toate capitolele!In multe momente parea ca singurul obiectiv era sa dea mingea peste fileu,acelasi joc plictisitor cu mingea data pe centrul terenului,parca ii aseza mingea adversarei!
8
0
La cota 5, te cred si eu
1
0
gata, devii penibila . Cumpara-ti un sot ca iti permiti , fa un copil si vezi-ti de treaba . Ai prins norocos un culoar dar gluma s-a terminat . Vezi ce mai deschizi in constanta , ca esti marginalizata , nu vine lumea la tine , faliment din start .
11
0
Locul 80 e bine.
11
1
Beee heee , beee
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614