REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Hallmark renunţă la colaborarea cu actriţa Lori Loughlin în urma scandalului mitei pentru admiterea în universităţi

Hallmark renunţă la colaborarea cu actriţa Lori Loughlin în urma scandalului mitei pentru admiterea în universităţi

Replica API 16 martie 2019 | 00:00 420

Lori Loughlin

Hallmark a renunţat la colaborarea cu Lori Loughlin, după ce actriţa a fost arestată pentru implicarea într-o fraudă de amploare care viza admiterea în facultăţi de prestigiu, informează vineri DPA.

"Suntem mâhniţi de recentele informaţii privind acuzaţiile de fraudare a examenelor de admitere", a precizat joi compania într-o declaraţie pentru Los Angeles Times.

"Am renunţat la colaborarea cu Lori Loughlin şi am sistat dezvoltarea tuturor producţiilor în care apare Lori Loughlin, difuzate pe canalele Crown Media Family Network, printre care şi 'Garage Sale Mysteries', o producţie independentă realizată de un terţ'', se arată în document.

Loughlin, cunoscută pentru rolul din serialul ''Full House'', a fost mult timp una dintre vedetele producţiilor Hallmark.

Actriţa a jucat în numeroase filme romantice cu tematică de sărbători, producţii originale Hallmark Channel, printre care ''Homegrown Christmas'' (2018), ''Every Christmas Has a Story'' (2016), ''Northpole: Open for Christmas'' (2015) precum şi în drama romantică ''A Soldier's Love Story'' (2010).

Loughlin face parte din distribuţia originală a serialului ''When Calls the Heart'', produs de Hallmark Channel şi lansat în 2014, aflat în prezent la al şaselea sezon.

Actriţa este şi protagonista serialului de televiziune ''Garage Sale Mystery'', aflat în producţie. Din 2014, interpretează rolul lui Jennifer Shannon, proprietara unui magazin de antichităţi care dezleagă misterul unor crime.

La audierea de miercuri, într-un tribunal federal din Los Angeles, i s-a solicitat să-şi predea paşaportul, dar i s-a permis să se deplaseze în Canada pentru a participa la filmările programate până în iulie.

Loughlin, inculpată pentru complicitate la comiterea unei infracţiuni prin intermediul poştei electronice, s-a predat la poliţie şi a fost eliberată miercuri, după plata unei cauţiuni în valoare de un milion de dolari.

Potrivit documentelor depuse în instanţă, Loughlin şi soţul său, Mossimo Giannulli, creatorul brandului vestimentar Mossimo, ''au fost de acord să plătească mită în valoare de 500.000 de dolari pentru a facilita intrarea celor două fiice ale cuplului în echipa de canotaj a USC'', deşi acestea nu practicau sportul respectiv.

Loughlin ar trebui să-şi reia rolul Rebecca Katsopolis în cel de-al cincilea şi ultimul sezon al ''Fuller House'' (o nouă versiune produsă de Netflix a serialului ABC ''Full House''), programat să fie lansat în această toamnă. Netflix nu a dorit să facă niciun comentariu pe marginea acestui subiect, precizează DPA.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102