REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

HALUCINANT! Căruțaș bătut de polițiști și jandarmi, la Mihail Kogălniceanu. VIDEO

HALUCINANT! Căruțaș bătut de polițiști și jandarmi, la Mihail Kogălniceanu. VIDEO

Replica API 9 iunie 2020 | 00:01 4084

Un căruțaș a fost bătut de polițiști și jandarmi, la Mihail Kogălniceanu, în Tulcea. „Îl băgați în portbagaj?", întreabă o femeie care a fost martoră și a fost și ea imobilizată pe pământ.

Imagini terifiante au fost surprinse, luni, la Mihail Kogălniceanu din Tulcea, unde un căruțaș a fost luat la bătaie de polițiști și jandarmi, în timp ce o femeie imobilizată de un alt om al legii, pe marginea drumului.

Bărbatul este călcat pe cap, lovit cu picioarele violent în zona coastelor.

„Nu mai dați în el, nu mai dați“, se aude pe filmare.

„Nu vezi cum vorbește?“, spune unul din polițiști

„Nu trebuia să dați cu spray!“, spune femeia.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nenorocitu asta are multa puscarie facuta, de acolo are tatuaje, are cazier lung A pus in pericol vietile a 6 oameni atuncea cand mana cu viteza beat cu caruta. Antena 3 e de panarama a facut reclama la un puscarias. La noi in sat se stie cine e Varvara ca asa il cheama Nevasta lui care a filmat este o betiva si tipa ca nebuna. De ce nu sau simtit in pericol cand alergau cu caruta cu 100 pe ora? De ce a dus Antena 3 reporter la noi in sat ? E ceva pe naspa aici nu cred ca sa spus tot adevaru.
2
0
Aici vedem efectul dar care a fost cauza? Sunt unele fiinte care nu se vor supune nici macar regulilor de bun simt. De ce majoritatea dintre noi nu ajung in astfel de situatii?
2
0
Ciorile trebuie sa stie de frica
5
1
desfiintata politia locala, nu-si are rostul toti paznicii de parcuri care comit abuzuri deoarece sunt deasupra legii, degeaba i dai in judecata, trebuie defiintati si bagati la firmele de paza unde le e locul
4
4
..bai nea...rusine...tare mi-as dori sa fii in pielea politistului sau jandarmului,care a actionat in zona.... crezi ca acel carutas,tatuat pe spate,s-a comportat ca un sfant???miramas...acesti indivizi,sunt pleava societatii...n-au munca...n-au directie de urmat...merg cu carutele pe drumurile patriei,poate pica..ceva..un fier..un kakat in ploaie..ceva s-ai asigure ziua de maine..carutasii cu bidiviii pe strazi fac numai mizerie...caii se KAKA pe unde nimeresc..iar noi prostii suntem obligati sa suportam putoarea mizeriei ...
10
5
De ce urla politistul sa inchida telefonul? Sa nu vada lumea bataile lor.L-au batut si l-au legat ca pe un caine.L-au lasat in tarana cu pantalonii si chilotii in vine.Asa se comporta si cu familiile lor? Cum sa bati un om de fata cu un copil? Ei au copii? Dati in judecata si daune morale.Oricat vor incerca sa musamalizeze, se vede clar comportamentul politistului. Afara din politie,la camp la arat cu el.Au facut de ras haina militara.
7
9
Bai Barbule in toate tarile lumii e la fel, nu te mai caca pe tine ca in Romania politia bate, bate, bate. In orice padure sunt si uscaturi, chiar si in domeniul unde muncesti tu
5
1
Jigodiile s-au napustit peste un amarastean. Daca era vorba de un interlop se cacau pe ei de frica sau pur si simplu il ignorau. Geme Romania de indivizi periculosi care fac misto' inclusiv de ,,fortele de ordine'' si se fac arestari doar ocazional,sa para ca tipii isi fac datoria. Clanurile conduc orasele,militienii si magistratii se scarpina in cur si din cand in cand baga frica tot in oamenii simpli,acompaniati de rasetele infractorilor .
12
8
Asta e ca Boldea de la aeroport care fura banii din torpedouri de la pretini
2
7
Aveti probleme de vedere!Unde dreak vedeti voi tigan?Pe tigan iese in evidenta tatuajul?Nu!
11
2
cioara a fost oprita de catre militieni. La care cioara s-a suparat si a aruncat cu bere in militieni. Si militienii s-au suparat si i-au incarcat bateriile. Normal, nu ? Ce este gresit ?
18
6
tarani bat tarani. asa o sa fie mereu daca nu este nevoie de invatamant superior pentru a fi politist
7
9
La puscarie cu militienii fascisti
9
19
ziaristii puliiiiiiiiiiiiiiiiiiii
14
10
Chestia asta cu antirasismul e orchestrata....nimic nu e intamplator pe lume.
15
2
Tiganii trebuiesc ciomagiti si pusi cu botul pe labe ! Prea si-au luat-o in cap imputitii ! Lu' ala trebuiau sa-i jupoaie tatuajul se pe spinare , jegul dracului ! Tiganii - natia spurcata care trebuie ciomagita ! Numai cu infractiuni se ocupa jegurile pwlii ! Politistii si jandarmii trebuiesc felicitat prin Ordin de zi pe tara !!!!
26
9
din pacate sunt foarte multi romani care-i pupa in cur pe tigani . moarte ciorilor borate
30
6
jurnalistii pulii. cand arunca cu lucruri in voi apelati la politie. rusine.
24
6
Nea M. P. sa fac ceva pe tine de jurnalist. Sa mearga astia sa-ti sparga casa si sa iti bata tot neamul, ca vad ca incurajezi toate scursurile
37
7
prostia din capu vostru de ziaristi este halucinanta....
29
4
da lau maltratat rau se pare ca iau facut si un tatuaj pe spinare
25
7
POLITIA ROMANA II MALTRATEAZA.PE PROXENETI SI INTERLOPII II PUPA IN PULA SI LE SUGE PULA CA LE DAU MII DE EURO.CHIAR SI PROCURORII ROMANIEI SUNT SCLAVII INTERLOPIILOR SI PROXENETILOR DIN ROMANIA.
21
14
ASTIA TREBUIESC DETASATI SI LA HARSOVA C TA MACAR CATEVA LUNI SA FACA LINISTE IN SPOITORIME SI DROGATI
36
2
Gaborii se cred Dumnezei pe pamant dar sunt platiti din taxele si impozitele cetatenilor.In SUA au inceput la fel revoltele.Nu puteti baga toti oamenii in puscarie .Sper ca nu-l pensionati repede pe gabor ori musamalizati!
14
37
abuz al politiei
15
34
halucinant.ti-ai dreaqu de jurnalisti.stiti voi ce s a intamplat acolo?
38
12

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369