REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Halucinant: Un poliţist a accidentat o minoră pe trecerea de pietoni şi tot el a făcut scandal!

Halucinant: Un poliţist a accidentat o minoră pe trecerea de pietoni şi tot el a făcut scandal!

Replica API 7 martie 2018 | 00:00 374

Situaţie halucinantă ieri după-amiază, pe bulevardul Tomis. O adolescentă în vârstă de 16 ani a fost accidentată în timp ce traversa strada, în zona Mega Image, între Dacia şi Tomis III. În urma accidentului, tânăra s-a ales cu un traumatism toracic şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Povestea nu se termină aici. Accidentul a fost urmat de un conflict spontan între între şofer şi însoţitorii fetei accidentate. A fost nevoie de intervenţia organelor de ordine pentru aplanarea conflictului.

Mai mult decât atât, culmea ironiei, şoferul respectiv, un tânăr de 23 de ani, mai este şi poliţist, iar în momentul producerii accidentului tocmai îşi terminase programul de lucrum fiind în afara serviciului şi îndreptându-se spre casă, la volanul maşinii personale. Reprezentanţii IPJ Constanţa spun că acesta nu a acordat prioritate de trecere pe marcajul pietonal şi a rănit-o pe minora angajată în traversarea carosabilului în mod regulamentar. Acum tânărul care a provocat accidentul, fie el şi poliţist, va fi cercetat penal pentru neacordare de prioritate la trecere şi pentru vătămare corporală din culpă.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai vrea tu sa fi tablagiu ca mine da nu poti. Spaga mea pe o zi face cat salariul tau pe o luna bai carnatule. Daca vrei sa ai trebuie sa dai inca nu ai invatat ?
0
0
La ancheta trebuie vazut daca nu cumva fata a traversat neregulamentar. De obicei vacile astea fac galagie dar acum si a gasit nasul. Fi tare gabore baga i si o amenda ceva.
1
2
Colegii tablagiului trebuia sa-i verifice si masina, sa vada cu ce suma de bani a iesit din tura. Trebuie bagat la zdup si pt. spaga. de-asta au tupeu tablagiii, fiindca se apara intre ei. Macar cei doi tablagii din poza, au capetele acoperite, asa cum prevede regulamentul. Intri in militie pentru spaga.
3
4
Replica asteptam rezultatele anchetei in cazul de fata. Fiind politist trebuia sa aiba o conduita morala impecabila.
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218