REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Hannelore de la Insula Iubirii, creatoare de rochii de mireasă. Ce alte afaceri mai are blonda

Hannelore de la Insula Iubirii, creatoare de rochii de mireasă. Ce alte afaceri mai are blonda

Replica API 17 ianuarie 2019 | 00:00 859

Hannelore

Hannelore, fostă concurentă la Insula Iubirii, și-a lansat colecție de rochii de mireasă. Blonda mai are și alte afaceri din care scoate bani. După separarea de Bogdan, Hannelore își vede de viață. Aceasta este foarte preocupată de afacerile sale. Hannelore a devenit creatoare de modă și și-a lansat o colecție de rochii de mireasă.

Hannelore a participat la un eveniment organizat la Timişoara, unde a avut un stand cu rochii de mirese. Acestea sunt comercializate sub brandul „Reflection by Hannelore”, iar fosta participantă de la show-ul tv a explicat că rochiile sunt unicat şi că sunt caracterizate de „simplitate, eleganţă, rafinament”. De altfel, pe contul său de socializare, blonda postează numeroase fotografii cu colecția ei de rochii de mireasă.

„Andreea a vizitat târgul pentru mirese şi a probat o rochie din colectia mea”, a menționat Hannelore în dreptul unei fotografii postate în mediul online. Potrivit wowbiz.ro, aceasta nu este singura afacere pe care o are Hannelore. La Timişoara, ea mai are şi alte afaceri. Hannelore conduce o agenţie de animatoare pentru copii şi deţine o florărie, care oferă aranjamente florale pentru nunţi şi alte evenimente. Hannelore a fost una dintre cele mai comentate concurente din ultimul sezon al show-ului Insula Iubirii, difuzat de Antena 1.

Hannelore a fost în centrul atenției pentru comportamentul duplicitar pe care l-a avut față de iubitul ei, Bogdan, care i-a devenit soț ulterior, dar și față de ispita Andi. De curând, Hannelore și Bogdan au confirmat că au divorțat.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aceasta domnisoara nu mai are nici o sansa sa se mai marite, s-a facut de rasul curcilor
3
0
mai are ea si afaceri ... se mai ocupa cu mumu cu ochiul maro ..si altele depinde de cerinte !!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920