REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

HAOS! Accident rutier cu mai multe victime, la ieșire din Topraisar!

HAOS! Accident rutier cu mai multe victime, la ieșire din Topraisar!

Replica API 22 iulie 2019 | 00:11 973

Un accident rutier a avut loc luni, 22 iulie, la ieșire din Topraisar spre Constanța. Potrivit primelor infomații, două autovehicule au fost implicate, patru persoane fiind rănite.

Traficul rutier este blocat în zonă.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 38 Techirghiol – Negru Vodă, în zona localităţii Topraisar, judeţul Constanţa, a avut loc o coliziune între două autoturisme, în urma căreia patru persoane au fost rănite. Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Circulaţia rutieră este oprită pentru efectuarea cercetărilor la faţa locului, în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 38 Techirghiol – Negru Vodă, în zona localităţii Topraisar, judeţul Constanţa, a avut loc o coliziune între două autoturisme, în urma căreia patru persoane au fost rănite. Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Circulaţia rutieră este oprită pentru efectuarea cercetărilor la faţa locului, în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului.

Update:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier a fost reluat pe DN 38 Techirghiol – Negru Vodă, unde anterior circulaţia a fost oprită în zona localităţii Topraisar, judeţul Constanţa, din cauza unui accident produs pe fondul neacordării de prioritate. Coliziunea dintre două autoturisme s-a soldat cu rănirea uşoară a patru persoane.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba taranilor,la pradila ba,pe tarla,nu pe sosea sa omoriti oameni.Toate ciorile analfsbete cu tigai de 300 euro omoara oameni.Muriti ba!
0
0
Vecine daca ai inceput sa vezi ciori conducand masini mai lasa bautura sau jointu sau ce mai bagi tu in gura.in legatura cu marca masinilor,nu conteaza ce marca de masina ai sau ce an,atata timp cat o intretii si conduci regulamentar.nu masina face accident ci soferu care o conduce.asa ca gura mica si joc de glezne.
2
1
Cum sa scrieti ca sunt doar victime cu rani usoare cand o femeie a murit?! Odihneste te in pace Cristina, din pacate viata ta s a oprit brusc din cauza inconstientei unora. Sa speram ca vinovatii sunt in viata si vor plati ptr asta!!
1
0
Nu e ca si cum voi nu faceti greseli in trafic "perfectilor" ca poate ati luat permisul cu acelasi instructor sau ati dat examenul cu acelasi politist. Ciori sau nu in Opel, sunt tot oameni. Si faptul ca sunt de la tara nu inseamna ca nu pot detine un permis de conducere; asa zisii tarani de multe ori au mai mult de oferit decat astia "cultii, rasistii si perfectii" de la oras. Va bateti capul sau nu, o femeie a murit in urma accidentului.
2
1
Soferi de duminica nuse invataa mintee roromanu!!
1
2
Am trecut eu la scurt timp pe acolo! In cea rosie erau niste ciori! Nu va bateti capul!
7
0
iar opel??? aia rosie e opel sau ma insel eu??
2
2
De la caruta la masina e grele.
11
1
opel si golf 4 ... ce ar mai fi de adaugat
6
0
cine sunt sau de unde sunt ??
1
5
Cum au obtinut permisele ? De regulile de circulatie nu au auzit ?
7
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108