REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

HAOS. Drumurile Naţionale n-au fost capabile să spună unde şi cu ce intervin, ENEL minte cu robotul!

HAOS. Drumurile Naţionale n-au fost capabile să spună unde şi cu ce intervin, ENEL minte cu robotul!

Replica API 8 ianuarie 2017 | 14:57 494

Scandal monstru la Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă. Conducerea Consiliului Judeţean Constanţa a reproşat celor de la Direcţia Regională de Drumuri proasta gestionare a situaţiilor din teren, iar celor de la ENEL li s-a atras atenţia că MINT populaţia atunci când spun că intervin pentru remedierea avariilor.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu, a întrebat reprezentanţii ENEL dacă au echipă să intervină să repare avariile, iar aceştia au răspuns că DA! Lucrurile nu s-au arătat a fi tocmai aşa pentru că, potrivit reprezentanţiilor CJC, aproximativ 20 de localităţi din judeţul Constanţa au rămas şi fără apă caldă tocmai din cauza avariilor ENEL.

"Vreau curent până la ora 24.00", a spus preşedintele CJC. Răspunsul reprezentanţilor ENEL a fost următorul: "Nu se poate face nimic. Nu se poate, nu avem cum să ajungem în câmp la stâlpi".Ţuţuianu a replicat: "Aveţi utilaje de la noi. Nu se poate. Nu aveţi oameni".

La rândul său, Claudiu Iorga Palaz a recomandat celor de la ENEL să nu mai mintă populaţia prin robotul telefonic cu ora la care se revine furnizarea de energie electrică. După acest comentariu, reprezentantul ENEL a sunat să îşi informeze superiorul cu cele declarate de Palaz.

Revenind la cei de la Drumuri Naţionale, Palaz a arătat că aceştia nu au fost în stare, de 3 zile, să informeze unde au utilaje şi cu ce utilaje acţionează în diferite zone! A fost conturată o hartă a acţiunilor, iar preşedintele CJC a îndemnat reprezentanţii ENEL să acţioneze pe localităţi, începând cu cele care sunt de cel mai mult timp fără curent.

DOCUMENT:

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
enep profita ca avem edili prosti si fara experienta si isi fac de cap. Fagadau face filozofie de cate ori il asculta cineva dar nu are coaie sa verifice enelul, nici sa ii ceara lui Stroe sa reduca tariful la apa, nici sa impuna RADET reducerea gigakal, ca-i cea mai scumpa din tara, nici sa tatie din nas lui POMACONST, nici sa vada mizeria din piete, nici...,nici..... Un pesedist, asta e!
1
0
Idiotule, RCS - RDS foloseste tot instalatiile ENEL , doar energia e din alta parte!
0
0
enel si iar enel cit mai trebuie sa inghitim aceasta mizerie?tara lui papura voda vine primavara si o sa uitam,si la prima ninsoare sau o basina de vint pauza curent.masuri pauza noi cu drag furam.
2
0
enel trebuia sa aiba o senilata a lor, la 4 judete e necesar.
0
0
IN SATUL TATARU COM COMANA DE 5 ZILE NU ESTE CURENT,APA SI NICI PROVIZII. SUTE DE GOSPODARII SUFERA NIMENI NU INTERVINE
1
0
nu platiti tv ramineti fara curent
0
0
este enervanta este ! proasta satului
0
1
Stimata doamna Strugaru cititim si noi presa,chiar nu este necesar sa tot postezi aiurea! Ai devenit chiar enervanta!Si nu o spun numai eu!
2
1
nu ati auzit ca exista tehnologie sa proiectati hartile pe un smart tv cu diagonala mai mare unde puteti observa si situatia in timp real a utilajelor si a problemelor aparute pe traseu...updatata de persoanele din teren cu informatii! slab nu vad nici o elita la masa aia!numai incompetenti
7
0
tarifele sunt mai mici decat la escrocii de la enel....muie multa enel romania.
9
1
Enel nu si a facut datoria in aceste zile, nu au fost in stare sa gaseasca defectiunea. Rusineee, ne ia banii degeaba!!!!!
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369