REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

HAOS generalizat în parcarea de la VIVO MALL!

HAOS generalizat în parcarea de la VIVO MALL!

Replica API 7 noiembrie 2020 | 00:00 4134

Șoferii care parchează neregulamentar se găsesc peste tot, însă unii chiar întrec limitele decenței. Dacă au maşini bune, unele chiar de lux, consideră că au şi dreptul să parcheze unde vor ei, chiar dacă încalcă legea. Astfel de specimene se întâlnesc zilnic pe străzile din municipiul Constanța, maia les în parcarea de la Vivo. Se mai întreabă cineva de ce? Pentru că aici, fiecare face ce vrea şi cum vrea.

Traficul infernal şi parcările la întâmplare reprezintă o problemă veşnică în municipiul de la malul mării. În rândul șoferilor nici nu se mai pune problema de disciplină. Fiecare își face legile proprii. De ce? „Pentru că pot”, asta îți vor răspunde o mare parte din cei întrebați de ce și-au lăsat mașina pe unde le-a venit, sau de ce au ocupat două locuri de parcare sau de ce au parcat pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități. Pentru că pot și pentru că oamenii legii nu sunt în permanență cu ochii pe ei pentru a-i sancționa.

În parcarea Vivo, fiecare parchează unde vrea

Centrul comercial Vivo Mall de pe bulevardul Aurel Vlaicu dispune de extrem de multe locuri de parcare, însă, serile trecute, unii „șmekeri” au ales să îi doară în cot de lege și de bunul șimț şi și-au lăsat mașinile la voia întâmplării.

Cel mai probabil, dacă s-ar înăspri controalele, astfel de specimene s-ar gândi de două ori înainte să încalce legea şi regulile de bun simţ.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa fie la numar.
0
0
Locurile de parcare la persoanele cu handicap sunt ocupate de toti cocalarii care aduc toate gunoaiele de masini de prin Germania si de prin toata Europa,.Masini de lux cum le numeste autorul acestui articol nu sunt decit rablele care le cumpara cu citeva mii de E de la second hand.Cocalari.
4
0
Mergeti sa vedeti cum aia cu masini scumpe parcheaza pe locurile rezervate persoanelor cu dizabilitati.
8
1
Asa e cand vinzi porcu si.ti iei un cazan de.i bagi benzina de 10 lei sa te duci 300m la mall sa agati o kizda de la scara vecina de sta noapte pe videochat si ziua e obosita la suc. Sa umple parcarea de labagii si kizde obosite in concluzie
13
1
Maia les Forma corecta mai ales. Articol de umplutura.
4
0
De ce nu se poate comenta la articolul despre Lupoaica? Spuneti ca nu a sarit nimeni in 2013 cand au devenit proprietari actualii. Dar cine stia? O data cu inceperea lucrarilor publicul larg a aflat ca nu mai este spatiu verde acolo. Principala problema e ca se construieste pe un spatiu care a fost dintotdeauna, mai putin in antichitate, spatiu verde. A fost o greseala ca Primaria a dat terenul asta in contul unei improprietariri si nu altul si aceasta greseala ar trebui corectata. Inca nu e prea tarziu, dar e ultimul tren. Daca iese din pamant cu constructia, nu se mai poate face nimic.
12
0
Dobitocii tot dobitoci ramin.
14
2
Daca si ala e mall, inseamna ca n_ati vazut ce inseamna mall!
11
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614