REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Haos în PNL. Măndilă, supărat pe „atâta informație falsă” de pe internet

Haos în PNL. Măndilă, supărat pe „atâta informație falsă” de pe internet

Replica API 6 octombrie 2015 | 00:01 180

Luni, în Capitală, reprezentanții din teritoriu ai PNL au avut discuții cu liderii de la centru. De la Constanța, au participat co-președintele Sorina Tușa și consilierul județean George Măndilă, din partea vechiului PDL, iar senatorul Puiu Hașotti și co-președintele Gheorghe Dragomir, din partea vechii formațiuni a PNL.

Dezbaterile s-au axat, în principiu, pe introducerea tuturor aspiranților partidului și nu numai în sondajele de opinie. Scopul acestor sondaje este depistarea candidaților ideali, însă au apărut și zvonuri potrivit cărora Sorina Tușa ar intenționa să se retragă din conducerea partidului, întrucât, la finele acestei luni, urmează să nască. Totodată, vechea formațiune a PNL ar fi propus modelul de la Timișoara al viitoarei conduceri locale, prin doi co-președinți la nivel de județ și unul la nivel de municipiu, evident, în persoana lui Robert Boroianu.

George Măndilă a luat foc pe aceste zvonuri și dezminte intențiile de retragere ale Sorinei Tușa, cât și ideea unui singur președinte la municipiu.

„S-a discutat să accelerăm treaba cu sondajele de opinie, pe municipii și pe localități și să împingem relația de fuziune. În principiu, despre candidaturi. (...) Nu, exclus așa ceva! Am văzut informațiile, foarte ruginite, nu știu de unde naiba circulă cantitatea asta de informație în piață, atât de falsă! Foarte multă informație falsă și se rostogolește așa pe online... (...) Am văzut că Sorina își dă demisia, o prostie! O aiureală!”, a spus Măndilă, pentru Replica.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102