REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Haos în staţiunea Mamaia: patru maşini au intrat în coliziune şi una s-a răsturnat - vezi galerie foto

Haos în staţiunea Mamaia: patru maşini au intrat în coliziune şi una s-a răsturnat - vezi galerie foto

Replica API 8 martie 2014 | 00:00 237

Trafic blocat

Trafic blocat

După amiaza de vineri a fost una haotică pentru participanţii la trafic ce au avut drum în staţiunea Mamaia! Era în jur de ora 14.00 când şoferiţa unui taximetru a produs un accident rutier spectaculos în zona Aqua Magic. Din fericire, nici o persoană nu s-a ales cu răni grave.

Potrivit oamenilor legii, femeia se afla la volanul unui taximetru şi rula dinspre Năvodari către Constanţa. Ajungând în apropiere de Aqua Magic, s-a speriat întrucât autoturismul din spate îi făcea flashuri, a tras de volan şi a intrat în banda 3, intrând în coliziune cu un alt taximetru, care a fost proiectat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, care aparţine unei firme de pază. Din pricina impactului puternic, acesta s-a răsturnat şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, marca Toyota, care a fost proiectat într-un pom.

"Am văzut cum taximetul ăla şi-a schimbat banda de mers şi a lovit un alt taximetru. Al doilea a intrat pe contrasens şi a lovit maşina de pază. S-a auzit o bubuitură putenică şi am văzut cum s-a răsturnat şi a început să se rostogolească pe stradă, venind spre mine. Am tras de volan, m-a atins puţin şi am intrat în pom. Vă spun, am fost foarte lucidă şi am văzut cum s-a petrecut totul. Am văzut cum venea spre mine şi nu ştiam ce să fac... Bine că nu am păţit nimic", a declarat, pentru "Replica", Elena, conducătoarea auto din Toyota. În urma accidentului, patru persoane au fost transportate la spital, cu răni minore, respectiv şoferul maşinii de pază, al taximetrului şi două pasagere din al doilea taximetru.

"În data de 07.03.2014, în jurul orelor 14.10, J.S., de 33 ani din Constanţa, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia dinspre Năvodari către Constanţa pe banda 2 şi ajungând în zona Aqua Magic, nu se asigură la schimbarea direcţiei de mers din banda 2 în banda 3 şi intră în coliziune cu un autoturism condus de M.R.C., de 49 ani din Constanţa, în aceeaşi direcţie de mers pe banda 3. În urma impactului conducătorul auto cu nr. 2 a pierdut controlul asupra direcţiei, a pătruns pe sensul opus de circulaţie unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de M.V., de 64 ani din Constanţa. În urma impactului, conducătorul auto cu nr. 3 a pierdut controlul asupra direcţiei spre dreapta a pătruns pe banda a doua unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de P.E, de 54 ani din Constanţa, după care a părăsit partea carosabilă si s-a lovit de un copac, dupa care s-a răsturnat pe partea carosabilă a bulevardului Mamaia pe banda unu a sensului de mers dinpre Constanţa către Năvodari. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporaală uşoară a conducătorilor auto M.V. şi M.R.C. şi a doi pasageri din auto cu nr . 2", au spus poliţiştii rutieri.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367