REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Haos în TRAFIC: ambulanță RĂSTURNATĂ la ieșire din Ovidiu!

Haos în TRAFIC: ambulanță RĂSTURNATĂ la ieșire din Ovidiu!

Replica API 11 mai 2017 | 12:53 788

Un teribil accident rutier a avut loc în Constanța, joi, 11 mai, în jurul orei 10.20. O ambulanță privată s-a răsturnat pe drumul ce leagă municipiul de localitatea Lumina. Potrivit martorilor, autospeciala rula dinspre Lumina către Constanța și, la ieșire din Ovidiu ar fi "agățat" un autovehicul care rula pe contrasens, un Audi, după care s-a răsturnat. De precizat este faptul că pacienții aflați în ambulanță au fost scoși de către trecători. Oamenii legii au declanșat o anchetă, urmând a stabili, cu exactitate, împrejurările în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Update

Potrivit cadrelor medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța (SAJ), cinci persoane au fost rănite, toate aflate în ambulanța de dializă a BGS. Starea lor este una bună.

Cum s-a petrecut accidentul

Potrivit anchetatorilor, la data de 11 mai a.c., ora 10.26, pe DN 2A, în localitatea Ovidiu, B.S., în vârstă de 33 de ani, din Constanța, a condus un autoturism marca Audi Q7, dinspre Constanța către Hârșova. La ieșire din Ovidiu, spre Lumina, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu o autovehicul tip ambulanță.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane. Polițiștii constănțeni au întocmit dosar penal.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce vina are primaru?tu sti cum era acolo inainte s.a se faca sensu?taci dracu si e foarte bun sensu ala acolo ca ala dormea la volan nu e vina nimanui ce cauta pe contrasens?doamne numai destepti in romania asta da...
0
0
mai retard mic si neputincios daca tu crezi ca pentru orice un PRIMAR este de vina pacat de spermatozoidul din care ai iesit
1
2
ACEST SENS GIRATORIU DE OVIDIU-INTRARE E CEL MAI DE CACAT...ARE IFERENTE DE NIVEL DIN AMANDOUA SENSURI, DACA OMUL DIN TULCEA NU A STIUT....SA IA MUIE PRIMARUL VOSTRU IN OVIDIU CA NU A REMEDIAT ACELE DIFERENTE NESEMNALIZATE. SE PARE CA CIPANII NU STIU CIRCULATIE,,,!
4
1
Era cu ochii in telefon!
3
0
In cazul de fata nu are nicio vina soferul ambulantei. Obositul ala de cocalar cu Audi ce cauta pe contrasens? Probabi avea in fata lui un alt sofer din Tulcea, care era obosit pe banda 2.
10
0
Deschide ochii mari cand citesti , ti-a spalat tac-tu Popescu creierasul cel mic ?
2
1
BGS - POPESCU ???? SERIOS ??? DOCUMENTEAZA-TE INAINTE !!!
3
1
si tata POPESCU ARE NISTE AMB PRIVATE SI SOFERI LA FEL
4
2
Daca conduc ca tampitii astia de pe cele private ... cand am externat-o pe soacramea am zis ca pana acasa mor de 10 x .... niste soferi Neprofesionisti !!!
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614