REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

HAOS în zona ICIL! Un taximetru a intrat într-o Ambulanţă care transporta o gravidă

HAOS în zona ICIL! Un taximetru a intrat într-o Ambulanţă care transporta o gravidă

Replica API 12 iunie 2014 | 00:00 132

Haos la intersecţia bulevardului I.C. Brătianu cu 1 Decembrie 1918, zonă cunoscută sub numele de ICIL! Un taximetru a forţat semaforul şi a intrat într-o ambulanţă ce transporta la spital o gravidă. Din fericire, aceasta nu a păţit nimic şi a fost preluată de un alt echipaj medical, însă nu acelaşi lucru se poate spune despre ambulanţier şi asistentă, care s-au ales cu politraumatisme. Totodată, o persoană care se afla la trecerea de pietoni a observat impactul şi a leşinat.

Nefericitul eveniment s-a petrecut joi, 12 iunie, în jurul orelo 14.20, când un taximetru, condus de Daniel Iordache, de 45 de ani, circula pe bulevardul I.C. Brătianu, dinspre strada Theodor Burada către Ferdinand şi, ajungând la intersecţie cu bulevardul 1 Decembrie 1918 nu a respectat culoarea semaforului dar nici semnalele luminoase şi sonore ale ambulanţei, care circula pe 1 Decembrie, către Casa de Cultură, intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului, autospeciala a fost proiectată şi a fost la un pas de a se lovi de un stâlp. Unei persoane care a asistat la accident i s-a făcut rău şi a leşinat, având nevoie de îngrijiri medicale. "Am forţat semaforul, am văzut în ultima fază şi nu am mai avut timp. Nu am avut ce să fac, am intrat în el", a declarat Daniel Iordache, taximetristul. Dacă în primă fază acesta a spus că nu avea clienţi în autoturism, ulterior a recunoscut că era o persoană, dar nu a păţit nimic. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre ambulanţier, Relu Iosiv, care s-a ales cu leziuni la un membru inferior, pe când asistenta, Cristina Achim, este suspectă de fractură la coloană. "Sunt politraumatisme minore, ambulanţa era cu sistemele de avertizare sonore şi luminoase pornite, a fost izbită de un taximetru, mai multe va stabili Poliţia", a declarat dr. Ionuţ Cealera, directorul medical din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614