REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

HAOS la Primăria din Dobromir. Secretara a fost bruscată - VIDEO!

HAOS la Primăria din Dobromir. Secretara a fost bruscată - VIDEO!

Replica API 20 februarie 2017 | 11:51 1861

Zeci de persoane s-au strâns în fața primăriei din Dobromir, luni, 20 februarie, începând cu ora 08:00. Cetățenii sunt revoltați și cer demisia secretarei și a Consiliului Local din Dobromir.

Unul dintre protestatari a punctat că se cere demisia secretarei și a Consiliului Local, acuzând faptul că s-au furat 38.000 de RON din bugetul Primăriei, dar și un telefon Samsung Edge 7. Aceștia declară că sunt câteva sute de protestatari

Pe de altă parte, Ionuț Ivana, membru PMP din CL Dobromir, consideră că aceste manifestații violente sunt făcute la comandă, iar oamenii sunt foarte violenți, intrând peste personalul din Primăriei și chiar bruscând oamenii, inclusiv pe secretară.

„Vor să-și dea demisia secretara primăriei. Așa vor ei. Sunt trimiși de către Iusein Visel, cel mai periculos infractor din comuna noastră, condamnat și cercetat în trei dosare penale pentru deturnare de fonduri europene și au adus un prejudiciu de 3 milioane de euro, bani furați de la APIA. Și trimit persoane să protesteze să-și dea demisia secretara și tot Consiliul Local. Sunt cam 70-80 de persoane, miting neautorizat. Bruschează activitatea Primăriei. Sunt violenți. Au intrat peste secretară în birou și o persoană a strâns-o de gât pe secretară în birou. Oare poliția s-a întrebat vreodată că această situație s-a mai întâmplat pe 15 (n.r. februarie)? Una era să protesteze pașnic și alta este să intre peste angajații din Primărie”, a punctat Ivana Ionuț.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primaria ar trebuii sa ajute oamenii
0
0
Ciori ce sa le ceri.
0
1
Trintavas pula-n inima voastra d psd-disti Futuva-n neamu-n gura d hoti ati luat in gura ionut singur va fc p voi nu k voi toti mafioti ati luat sperma lui visel in pizda nevestelor voastre pina la os singur se lupta k voi hotii tot invigatorul el este si mereu o sa fie
0
13
Astia care au iesit la protest sa puna mana la munaca...exista dovezi ca s a furat 38000? La dobromir nu mai exista primar de la bodor incoace toti care au intrat primarie au facut o pentru pamant . S a construit cresa ca o sa duca dracu copii acolo ..apa in sate nu s a gandit nimeni sa bage toata lumea arunca gunoiul pe unde ii vine..este o mizerie peste tot este cea mai nenorocita comuna din romania..visel care a fost doua mandate a facut numai pentru el ..acum a vrut sa intre din nou ca sa ce!? Niciodata un penal nu o sa faca nimic bun in nici o functie publica din romania..
8
16
Daca amaratii astia de oameni sunt paduchiosi si needucati cum spun cei din familia Ivana ,atunci ei ,care mananca de pe urma acestora ,cum se numesc oare ? Familia CAPUSA !
24
4
Au invatat si ei de la protestele din Bucuresti! Spirit de turma! Cum sa intri intr.o institutie publica si sa urli in halul ala....???Toti numai tigani..!!! Off doamne... de.ar avea putina scoala si ei ar intelege ca nu e bine sa faca ceea ce sunt pusi sa faca!!! Totul pt a.si umple matul... trist
9
17
daca preacinstita d -na secretar ne dezavluie si noua un mister si anume ce cauta convocatorul unei sedinte de consiliu local la Ivana Ionut care umbla noaptea sa ia semnaturi de la consilierii locali de pe data de 15 ,sedinta convocata pe nepusa masa in care urma sa fie ales ca viceprimar ,ne - ar lamuri si pe noi cat cunoaste dansa legea ! normal era ca acel convocator sa fie semnat de toti consilierii consiliului local si de asemenea sa fie trimis spre semnare de omul de serviciu sau un alt reprezentant al primariei .Nu avea ce cauta la Ionut Ivana preacinstita doamna Iana !
21
0
frica de puscarie va scos in strada dar de puscarie tot nu scapi domnul visel
7
17
de ce nu au intervenit mascatii,sa-i fi luat la raspa pe grauri,dupa doua bastoane i-si luau zborul stancutele,tiganii au uitat deja ca bataia doare
5
17
Ionut e nebun dar nu stie nimic eu il invat asa k e si prost si handicapat
13
2
Daca faci tu o analiza simpla cu toti acolitii tai, in 2012-2016 ce primar ati avut ???? PSD??? dar nu mai stii , ca a fost demuuuuult
6
6
Ce scoala!a cumparat.o ivana si o secretara....pt un......si ea a ajuns..o.....!ce scoala mai vb k akolo!
6
4
Placut ar fi ca toti sa gandeasca inainte sa voteze,inainte sa primeasca acele 2,3,4 sute de lei inainte de votare,acele pachete oferite drept rasplata pt fidelitatea rosie.TOTI care ajung in astfel de functii ajung hoti din cauza sistemului.Dureros este ca statul permite analfabetilor si cocalarilor sa ajunga in astfel de functii.de ce vor sa dea secretara afara?DEOARECE este o persoana cu scoala pe cand ei sunt......... Va las pe voi sa ganditi.
4
14
deati avea voi mintea lui nebunu ati fi departe hotilor de puscarie nu scapati puteti sa darmati si primaria
3
13
mai puneti mana la munca lichelelor, nu mai stati la mana intinsa
6
8
Daca facem o analiza simpla ,constatam ca in Dobromir ca si in toata zona de sud a judetului de-a lungul frontierei ,PSD conduce detasat de foarte multi ani.Mergeti va rog in zona si va veti convinge de nivelul de subdezvoltare al zonei.
15
4
Ce nu va convine hotilor? Ca e nebun si nu va lasa pe voi sa furati? Nu degeaba va face paduchiosi femeia aia...cand intrati in case astia din Valeni trebuie sa va aplecati ca va cade tavanul in cap! Sunteti niste analfabeti, nu stiti sa scrieti si sa legati doua cuvinte si aveti pretentii de primar sau vice! Nu-i asa domnu' Sebai? Ai dracu paduchiosi infecti! Duceti-va la cersit si ciocu mic tigani imputiti!
8
21
Hai sictir dl Ivana! Nu stii ce sa mai inventezi! Nu cumva sunt platit de tine sau de Eugen??? Iusein Visel nu ar avea nici un interes!
24
5
Ionut Ivana a fost dat afara de la scoala ,la fel si sotia sa ,pt ca au fost orinsi copiind ,acum si a facut lok in primarie impreuna cu o haita de consilieri care duk comuna noastra in jos ,mama sa impreuna cu el ne fac ciori si paduchiosi pe toate drumurile ,acest om incult nu si are lokul in primarie ! un reclamagiu intr adevar ! l -a reclamat pe seful de post Constantin Nelu ,l -a reclamat pe primar ,a reclamat pe directoare ,un frustrat incult ,care se comporta ca si o vulpe ,cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii . Sa stie unde ii este lokul si sa termine cu aberatiile !
26
9
Revolutia halatelor?Sat de tampiti!
9
13
Nu secretara trebuie gonita , ci invatatorii din comuna... Sunt atatea greseli gramaticale in comentarii, incat analfabetii pot fi... academicieni...!
10
5
Gonitil din comuna pe ion ca e nebun rupetii botu sa nu mai manince cacat
17
4
Erau multi cetateni ,si pe buna dreptate au acest drept ,deoarece ivana ionut cunoscut in localitate ca reclamagiu a dat peste cap toata comuna , de a lungul timpului el si fratele sau au sarit dintr o barca in alta ,acesta sustrage acte din primarie si face reclamatii in numele unor cetateni nevinovati .
27
3
Fratimiu este cel mai nebun lasatil k el e nebun cu acte nu il loati in consideratie
16
4
Jos cu bandita de Stela Iana ..jigidie penala . sa plece la puscarie huoiooo huoooo ..curva dracu ..
20
3
Ionut debunu este cel care e analfabet si e un hot cu stefan care au furat cu secretara si mocanu
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369