REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Haos la sensul giratoriu la ieşire din Constanţa, spre Cumpăna: o maşină a luat foc şi altele au intrat în coliziune

Haos la sensul giratoriu la ieşire din Constanţa, spre Cumpăna: o maşină a luat foc şi altele au intrat în coliziune

Replica API 10 ianuarie 2014 | 00:00 575

Haos la intrare în Constanţa, dinspre Lazu, chiar în sensul giratoriu de la Cumpăna. Patru maşini au fost implicate într-un accident rutier, una dintre ele luând foc! Traficul rutier a fost îngreunat pentru mai mult timp, spre disperarea şoferilor ce se aflau în zonă.

Mai exact, poliţiştii rutieri constănţeni au fost solicitaţi prin 112, cu privire la producerea unui accident rutier ce s-a petrecut în dimineaţa de vineri, 10 ianuarie, în jurul orelor 07.40. Aceştia au avut informaţiile că 4 autoturisme au intrat în coliziune, o persoană fiind rănită. Însă, ajunşi la faţa locului, oamenii legii au găsit peisaje apocaliptice. Două autoturisme erau înfipte în sensul giratoriu, pe când o maşină, marca Renault a luat foc, iar o dubiţă a fost şi ea avariată. Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au reuşit să stingă flăcările, oamenii legii demarând cercetările la faţa locului. Potrivit acestora, Valentin Filip, de 32 ani, a condus un autoturism, marca Renault, pe DN 39, dinspre Lazu către Constanţa şi ajungând în apropierea sensului giratoriu format cu DN 39 E, din cauza nerespectării distanţei regulamentare în trafic, a intrat în coliziune faţă/spate cu un autoturism, marca Citroen, condus regulamentar de Adelina Georgiana Rad, de 25 ani, care se deplasa în acelaşi sens de mers, pe aceeaşi bandă de circulaţie. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a ricoşat şi a intrat în coliziune cu un Volkswagen condus de Leoonard Popa, de 41 ani, în aceeaşi direcţie de mers şi pe aceeaşi bandă de circulaţie. În urma impactului, autoturismul menţionat mai sus a ricoşat către în faţă, a pătruns în sensul giratoriu şi a intrat în coliziune cu un o Dacie condusă de Nicolae Sterpu, de 40 ani, care se afla în sensul giratoriu. Primul autoturism a luat foc, însă şoferul nu a păţit nimic, reuşind să iasă la timp. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a două minore, respectiv Izabela P., de 7 ani, Şi Andra Cristina C., de 17 ani, pasagere în cel de-al treilea autovehicul. Conducătorii auto nu au consumat băuturi alcoolice.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367