REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

HAOS pe strada Semănătorului! Bătuţi cu pietre de locatarii fără forme legale!

HAOS pe strada Semănătorului! Bătuţi cu pietre de locatarii fără forme legale!

Replica API 12 aprilie 2017 | 00:00 239

Situație alarmantă pe strada Semănătorului din Constanța! Locuitorii din zonă sunt teorizați de prezența unor grupuri de romi care “fac legea” după bunul plac. Deși ani la rândul oamenii au sesizat autoritățile, se pare că totul a fost în zadar. Nimic nu s-a schimbat de cel puțin trei decenii, după cum susțin constănțenii. Mai mult decât atât, au ajuns să fie bătuți cu pietre!

Incredibil! Constănțenii care locuiesc în cartierul Anadalchioi au ajuns la exasperare! Oamenii susțin că au ajuns să fie bătuți cu pietre în propriile curți de romi din zonă. Deși au existat numeroase reclamații și sesizări către Primăria Constanța, nu s-a rezolvat nimic.

“Pe strada Semănătorului locuiesc multe familii de țigani care nu au forme legale, nu plătesc nimic, primesc ajutor social, fură curent, apa și chinuiesc toți vecinii prin comportament violent. Vandalizează mașini, curți, garduri, fură tot ce găsesc, fac scandaluri și mizerie pe care noi vecinii trebuie să le suportăm. Rezolvați această problemă pe care noi vecini o suportăm de peste 30 ani. Suntem contribuabili și cred că avem dreptul de a habita decent în acest oraș”, a precizat un constănțean. Situația este și mai gravă cu cât oamenii aucză că ajuns să fie bătuți cu pietre!

“Cunosc o familie de acolo, le-au intrat în curte, l-au bătut pe proprietar cu pietre. Este teroare cu aceste exemplare”, a adăugat un altul. Amintim că în zonă au fost desfășurate mai multe percheziții vizată fiind o grupare de hoţi care se ocupă cu furturile din societăţi comerciale.

Astfel, în anul 2013, la sfârșitul lunii octombrie, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului Ordine Publică, beneficiind de sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale şi al lucrătorilor IJJ Constanţa au efectuat patru percheziţii la domiciliile a tot atâtea persoane suspectate de săvârşirea mai multor infracţiuni. Cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, sunt suspectaţi de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale, fapte comise în intervalul iunie-septembrie 2013, cu un prejudiciu total estimat la 60.000 lei.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
buba neagra pe ei !
0
0
Garda de Fier nu este o unealta, puneti voi mana si rezonvati problema. Nu mai asteptati de la altii.
5
0
Daca in 30 de ani nu le-ati dat foc la case,se la rupeti spinarile sa bagati spaima in puii lor ,degeaba strigati acum prietenasi
12
0
Trec frecvent cu masina pe acea strada, animalele alea traiesc intr-o degenerare a speciei umane, cum poate nici in Punjab-ul de unde provin nu gasesti. Sa locuiesti langa astfel de indivizi este un cosmar fara sfarsit.
15
0
NU STIU DE CE NU SE APLICA LEGILE CU PRIVIRE LA CAI CARUTE MAGARI .PROBABIL CA NU VOM MAI RABDA SI VOM PUNE GARDA DE FIER SA LE DE-A FOC.
11
0
astea sunt vrajeli sa ii mute in cartierul bonduelle &fagadau ca dupa aceea sa vezi ce vile se inalta
11
1
Dragi romani majoritari, rezolvarea situatiei se afla in mainile voastre. Dati-le o lectie tiganilor minoritari. Stiti voi sa va organizati.
24
1
Daca in 30 de ani nu le-ati dat foc la case,se la rupeti spinarile sa bagati spaima in puii lor ,degeaba strigati acum prietenasi.
25
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102