REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

HAPPY FARM CT va construi o fermă de porci în orașul Negru Vodă

HAPPY FARM CT va construi o fermă de porci în orașul Negru Vodă

Replica API 30 octombrie 2018 | 01:12 630

Pesta porcină a făcut ravagii în acest an,fiind considerată cea mai gravă boală în rândul animalelor, iar multe dintre acestea au fost sacrificate. Totuși existența virusului nu reprezintă o piedică pentru investitori. Vrejoiu Adrian Ilie, reprezentantul legal al firmei S.C. HAPPY FARM CT S.R.L. dorește să construiască o fermă de porci în orașul Negru Vodă din județul Constanța, iar în acest sens, a depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM), un document ce atestă proiectul, cu scopul de a obține avizul de mediu.

Construcțiile proiectate au destinația fermă de porci și se încadrează în Categoria de importanță ”D” CLASA DE IMPORNTANȚĂ A CONSTRUCȚIEI ESTE CLASA IV-A.

Terenul este situat în intravilanul orașului Negru Vodă, ca proprietate privată, se încadrează în specificațiile de climă temperat continentală și nu prezintă denivelări de planeitate.

HAPPY FARM CT își justfică investiția prin faptul că, viitoarea fermă de porci ce va fi construită va reprezenta o oportunitate pentru forța de muncă, deoarece se vor crea locuri de muncă, piața se va îmbogăți cu produsele din carne, economia locală va crește.

Ferma va fi alcătuită din următoarele obiective: hală porci, linie de tăiere+ Carmangerie, birouri+ magazin vânzare produse, magazie, silozuri depozitare cereale, necropsie, cântar, etc.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si daca erau in zone limitrofe ....ce sa intamplat cu ele domnule Bula? Distruse toate...nici pamantul de sub ele nu a mai ramas....
1
1
nu mai fiti invidiosi pe oamenii care vor sa faca avere in satul lor natal vor sa faca ceva benefic pentru comunitate sa va creeze locuri de munca rugativa sa faca si un abator sa aveti locuri de munca sa nu mai plecati in tari straine
3
3
In oras, porcarie! Ce nu se gasea un alt loc pentru o astfel de investitie? Acum 40 de ani fermele de pasari, de vitei, de porci, de ovine erau amplasate in zone limitrofe localitatilor.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367