REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Haşotti a DEMISIONAT din PNL: Mă miră că partidul nu are vreo reacţie...

Haşotti a DEMISIONAT din PNL: Mă miră că partidul nu are vreo reacţie...

Replica API 7 septembrie 2017 | 00:00 249

Fost preşedinte al organizaţiei de la Constanţa, fost parlamentar şi fost ministru al Culturii,

Fost preşedinte al organizaţiei de la Constanţa, fost parlamentar şi fost ministru al Culturii,

Puiu Haşotti

Puiu Haşotti, care ani la rând a fost preşedinte al organizaţiei PNL Constanţa, dar şi fost parlamentar, a demisionat din partid! Demisia lui Haşotti, care a fost membru PNL, fără întrerupere, din 6 ianuarie 1991, a fost depusă încă de luni. Actuala conducere a PNL Constanţa nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere, iar lipsa de comunicare a acesteia pare să îl surprindă neplăcut pe fostul senator: „Mă miră faptul că luni şi până acum nici PNL Constanţa, nici de la Bucureşti, nu a existat vreo reacţie”, a spus Haşotti.

Puiu Haşotti a precizat că nu va merge la un alt partid şi nu a mai dorit să facă foarte multe comentarii. „Am demisionat deoarece unele atitudini politice ale PNL fie nu le pot înţelege, fie nu sunt de acord cu ele. PNL-ul de astăzi nu mai seamănă cu cel în care m-am înscris eu”, a afirmat fostul parlamentar Puiu Haşotti.

Reamintim că, în perioada 1994 - 2005, Puiu Haşotti a fost preşedintele PNL Constanţa, iar între 2004 - 2009 a ocupat funcţia de vicepreşedinte PNL la nivel naţional. Haşotti a fost parlamentar timp de 20 de ani: între 1996 - 2004 a fost deputat, iar din 2004 până în 2016 a fost senator. De asemenea, în 2012, timp de câteva luni, Puiu Haşotti a ocupat funcţia de ministru al Culturii.

La alegerile parlamentare trecute, Haşotti ar fi dorit să mai candideze pentru încă un mandat de parlamentar, însă conducerea de la acea dată din PNL Constanţa, prin fostul preşedinte al organizaţiei judeţene, Gheorghe Dragomir, a anunţat că se doreşte „înnoirea garniturii de senatori şi deputaţi”.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce a facut boshorogul asta pentru jud. Constanta ?!?! Si-a promovat machidonii si interesele proprii ! Doar nu a fost vre-un SALIGNI !....
3
0
indiferent ce a fost, dar cu siguranta NU ISTORIC, ca a incercat sa se impuna, aramas la stadiu de incercat. Cum a excelat la capitolul ISTORIE asa a excelat si ca parlamentar, o nulitate, un zero barat, care a incercat sa iasa ca neghina in fata Reactie, de satisfactie si de regret ca se putea mult mai devreme, sa se multumeasca cu pensia nesimtita de pe urma somnului dulce din parlament
4
0
Este unul dintre favorizatii celui de sus... o mare nulitate autentica! Putini constanteni sunt atat de retardati ca acest personaj!
5
0
Mare pierdere , nimic nu a facut , un mos mincinos , trebuia se plece demult .
7
0
Asa e Iulia. poate fi considerat un adevarat micro-urias. Micul gigant din tribul pigmeilor. Freaking ridiculous.
4
0
de departe cel mai mare politician constantean
4
7
Citind toate comentariile de mai jos, ne dam seama cat de apreciat este nea Puiu. Oare el chiar nu mai are deloc simtul realitatii ?
6
2
Singura reactie este cea de a aerisi sediul, bucurosi ca au scapat de duhoarea emanata de acest papu senil si ros de frustrari.
18
1
se da la fund in malul necinstei,a vazut ca multi colegi pusi pe capatuiala sunt cautati la oua de dana,asa crede el c-a scapat,dar nu-i sigur si inca hotul asta beneficiaza si de super pensia de multiparlamentar
8
0
Nui nicio pierdere un demagog in minus,sunt destui sarlatani care pandesc la colt functiile disponibile,care se inpart pe principiul hienei..
14
1
Nu e adevarat ca e pseudo-doctor sau un jeg. De fapt, e un specialist de valoare in domeniul neoliticului, a carui cariera s-a terminat in 1996. In rest, in afara aparentei, e palavragiu si teribilist. Conteaza cu adevarat ce ramane dupa el. Cand tragi linie la 20 de ani de activitate in parlament, dintre care multi ani in structuri de conducere ale acestuia, si mai multi ani in structurile de conducere ale unui partid important, care s-a aflat la putere mai bine de 10 ani, si vezi rezultatele acestor doua decenii de activitate la varful puterii pentru Dobrogea, adevarul e ca ramane f. putin.
13
0
ai uitat sa pui la sfarsit cele doua semne - ? ! - .
5
0
Hasotti om de onoare cu mult bun simt pt tara
2
18
Paguba-n ciuperci!
17
0
E parca mai serios de cit ceilalti, dar nici nu a dat in brinci pentru judetul lui ...
7
1
Gresit. Multzi au avut o reactie de SCARBA la adresa acestui "tzepar" escroc si chiar vor sa se PISHE pe acest machedon jegos si infect, mare Doctor in sters praful pe exponatele de la muzeul de arheologie..Avtza?
29
2
lipsa de reactie a organizatiilor locale respectiv centrale denota valoarea ZERO atat a domnului politician cat si a pseudo-partidului din care a facut parte
14
0
Acest mare invatat machidon absolut nimica nu a facut pentru C-ta.Vedeti cine a sponzorizat pentru el la PNL e si Escroc omu a lucrat foarte bine cu PSD,Mazare,Constantinescu,Stroe Felix nu va amititi ca si asta a fost viceprimar o gasca de Hozii si securisti.
20
0
Un machedon jegos si infect ca Fekaly, ca Sponte, ca toti machedonii mafiotzi care capuseaza Constanta..Si-a luat diploma de Doctor la fel ca Oprea, Ponta, Negoitza, ori alti analfabeti si anagramati.."Tzeparii" pot sa-l regrete pe cel mai jegos tzepar liberal! Lale,tini hi gumar,kakatlu !!
31
1
Chiar nu isi da seama ca este penibil.Nu a facut nimic pentru Constanta,in schimb este bagat in afacerea murdara Eteks.Rusine!
26
2
O javra de om ca si ceilalti care au ramas, astia de la Constanta ar trebui radiati in grup!
21
1
Vai saracul de el....dar chiar nu plange nimeni dupa el????? Sunt dezamagit....trebuia sa se intample in 7ianuarie 1991....
23
1
un om deosebit si un adevarat istoric iubitor de tara
6
30
Nici o paguba. Nu a facut nimic bun pentru Constanta. Doar invirteli makedonesti.
30
1
S-a mai retras un om politic! Ramanem cu epigonii!
10
5
Dezamagitor ce se intampla la PNL. Psd strica cam tot si dinspre Pnl este liniste
10
3
Pnl-ul de azi nu mai seamana cu USL- ul facut de tradatori de tipul acestui personaj.Exemplul lui ar trebui luat de totii ,,liberalii"care au facut parte din mizeria numita USL.
17
1
Nu va migra la alt partid deoarece este in PSD de foarte mult timp! Cum sa mai fie liberal daca Orban a inceput sa faca opozitie adevarata! A murit si visul de-o viata de a se mai uni cu hotii din psd.
18
2
Pai PNL de Cta nu a avut reactii nici la alte demisii sonore, semn ca e confiscat de personaje pentru care adevaratii liberali constituie inca piedici. Sa plece toti, sa ramanen noi, sa ne facem senatori! Vai de PNL, are zilele numarate!
20
0
Bine ca a disparut mamutul asta ordinar din politica. Un om de nimic
29
1
IN SFARSIT. SUSTINATORUL PENALULUI DE HANSA.ASTEPTAM SI PE DRAGOMIR.TOTI 3 RUSINEA PNL CONSTANTA.
27
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102