REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Haşotti: Dacă Orban va semna o moţiune de cenzură, va avea probleme foarte mari

Haşotti: Dacă Orban va semna o moţiune de cenzură, va avea probleme foarte mari

Replica API 17 septembrie 2013 | 00:00 169

Liderul senatorilor PNL, Puiu Haşotti, a declarat, luni, pentru Mediafax, că, în situaţia în care Ludovic Orban va semna o moţiune de cenzură împotriva deciziei partidului, va avea probleme foarte mari, el făcând aluzie, ca opinie personală, la excluderea acestuia din PNL. "În situaţia în care Ludovic Orban va semna o moţiune de cenzură împotriva deciziei partidului, evident că va avea probleme foarte mari. Din punctul meu de vedere, doar al meu, ar trebui să se întâmple ceea ce s-a întâmplat şi în legislatura trecută, când anumiţi parlamentari, nealiniindu-se în ceea ce priveşte moţiunea de cezură, au fost excluşi. Dar asta e o opinie personală, subliniez", a declarat Haşotti pentru MEDIAFAX.

El a arătat că niciun parlamentar al PNL nu poate vota sau iniţia o moţiune de cenzură decât dacă partidul este de acord cu această acţiune politică.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX că anunţul deputatului PNL Ludovic Orban privind susţinerea unei moţiuni de cenzură împotriva Cabinetului condus de Victor Ponta este unul "strict personal", iar PNL nu intenţionează să susţină vreo moţiune de cenzură.

"Eu nu comentez declaraţiile domnului Orban, precizez doar că declaraţia privitoare la moţiune de cenzură e un punct de vedere strict personal al domnului Orban. PNL face parte din Guvern şi bineînţeles că în această situaţie nici nu intenţionează să iniţieze sau să susţină vreo moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern", a declarat Antonescu.

Deputatul PNL Ludovic Orban susţine că va vota orice moţiune de cenzură împotriva premierului Victor Ponta, despre care afirmă că este "un hibrid nereuşit" între "capitalismul lui Năstase" şi "comunismul lui Iliescu", nemulţumit fiind de declaraţiile premierului făcute la Roşia Montană.

"Ieri, privindu- l pe Ponta, l-am văzut aievea pe Ion Iliescu al anilor 90, mulţumind minerilor după reprimarea brutală a Pieţei Universităţii. Este adevărat că nu avea decât casca (nou- nouţă, de altfel ca şi toţi ceilalţi asa-zişi mineri, care nu mai sunt mineri din 2006) nefiind dotat şi cu lămpaş sau bâtă. Este adevărat că nu a adus minerii la Bucureşti, dar a făcut un lucru mult mai grav: a promis minerilor că îi ia pe parlamentari de guler şi îi aduce să voteze în mină. Este adevărat că nu a înfierat cu mânie proletară protestatarii din Piaţa Universităţii, însă a făcut un lucru şi mai grav, afirmând: nimeni nu are voie să spună nu", scrie Orban pe Facebook.

mai mult pe www.mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102