REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Haşotti: Dragnea dă dovadă de subiectivism când reclamă alianţele locale pe care PNL le-ar fi încheiat cu PDL

Haşotti: Dragnea dă dovadă de subiectivism când reclamă alianţele locale pe care PNL le-ar fi încheiat cu PDL

Replica API 10 ianuarie 2014 | 00:00 127

Liderul Grupului Partidului Naţional Liberal din Senat, Puiu Haşotti, a declarat că social-democratul Liviu Dragnea dă dovadă de subiectivism când reclamă alianţele locale pe care PNL le-ar fi încheiat cu PDL, ignorând cu bună-ştiinţă situaţia din judeţe precum Neamţ, Mehedinţi şi Suceava, unde pesediştii au încheiat alianţe cu PDL.

"Regretele domnului Dragnea şi părerile sale de rău ar trebui să fie îndreptate în primul rând către alianţele pe care propriul partid le-a făcut cu PDL în judeţe precum Neamţ, Mehedinţi şi Suceava. În aceste condiţii, domnul Dragnea nu vede decât o parte a adevărului şi anume aceea care îi convine, dar care este şi mai puţin relevantă. Nu ştiu de ce, dar cu ocazia declaraţiei sale, mi-am amintit că domnul Dragnea a fost un important membru PDL. În aceeaşi ordine de idei, nu trebuie să se uite faptul că PNL nu a fost de acord cu semnarea pactului de coabitare cu Traian Băsescu", a afirmat liderul senatorilor liberali. În ceea ce priveşte discutarea situaţiei din teritoriu la nivelul conducerii centrale a USL, Puiu Haşotti consideră că "tocmai de aceea ar fi necesare unele adăugiri la protocolul Uniunii, astfel încât să nu existe înţelegeri locale în afara USL şi nici analize subiective precum cele ale domnului Dragnea, care să aibă din partea mea replici precum cea de faţă. Aş aminti tuturor membrilor PNL şi PSD că cele mai periculoase neadevăruri sunt cele care conţin şi câte puţin adevăr", a spus Haşotti.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367