REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Haşotti le-a transmis liberalilor să găsească un "Messi de Năvodari"

Haşotti le-a transmis liberalilor să găsească un "Messi de Năvodari"

Replica API 10 iulie 2014 | 00:00 113

La inaugurarea unui nou sediu,

La inaugurarea unui nou sediu,

Deputatul Gheorghe Dragomir, însoţit de echipa liberală, a inaugurat miercuri seară, 9 iulie a.c., ora 19.00, un nou sediu al Partidului Naţional Liberal (PNL), la doi paşi de Centrul de Permanenţă din Năvodari. Clădirea, în care vor avea loc şedinţele de partid, adăposteşte galerii comerciale. De precizat faptul că PNL Năvodari mai deţine un sediu în zona pieţei.

Senatorul Puiu Haşotti, prezent la eveniment, le-a solicitat libearilor să caute rapid un "Messi de Năvodari" din cauza unor evenimente care ar urma să aibă loc în următoarele 2-3 luni. Tot acesta a ţinut să sublinieze faptul că "în fruntea dreptei va fi un neamţ", făcând referire la Klaus Iohannis. "Organizaţia de aici (Năvodari -n.r.) a amenajat un sediu nou. Este un sediu în centrul oraşului, frumos, generos, primitor, cald, pentru toţi membri care se vor înscrie în PNL. Va fi un sediu încăpător, pentru că noi nu mai aveam spaţiu suficient. În sediul vechi, dotat cu puţine scaune, membrii PNL erau nevoiţi la şedinţe să stea în picioare. Noul sediu este pe măsura activităţii oamenilor care fac parte din PNL. Sunt foarte mulţi oameni noi", a declarat, pentru "Replica", Gheorghe Dragomir, preşedintele interimar al PNL Năvodari şi cel al Organizaţiei Judeţene Constanţa. Tot în sediul inaugurat miercuri va funcţiona şi Cabinetul Parlamentar al deputatului. "Este firesc ca acolo unde este sediu de partid să am şi Cabinetul Parlamentar", a explicat deputatul Dragomir. Năvodărenii sunt aşteptaţi în fiecare joi, ora 18.00, înainte de şedinţa PNL, la Cabinetul Parlamentar. "Înainte de şedinţă mă voi întâlni cu cei care doresc să discutăm despre problemele dumnealor. Un parlamentar poate să facă interpelări. Pentru că sunt oameni care nu pot veni la ora respectivă, noi avem pe cineva care face o listă cu cei care vor să vină", a declarat Dragomir. Cât despre alagerile pentru şefia PNL Năvodari, deputatul spune că: "La un moment dat, nu peste mult timp, voi preda această funcţie unuia dintre colegi. Biroul Interimar poate funcţiona până când alegerile vor fi stabilite". Dragomir nu a dorit să avanseze un nume pentru şefia PNL Năvodari: "Vom discuta şi vom stabili".

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218