REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Haşotti şi Stavrositu, ca la uşa cortului

Haşotti şi Stavrositu, ca la uşa cortului

Replica API 19 noiembrie 2014 | 12:58 127

Ar fi ideal ca cineva să-i anunţe pe anumiţi politicieni că s-a terminat campania electorală, pentru că unii dintre ei dau de înţeles că încă nu sunt la curent. La Constanţa, senatorul Puiu Haşotti are o problemă cu Maria Stavrositu. Două personaje colorate ale politicii locale, Haşotti şi Stavrositu lasă impresia că unul i-a furat jucărelele celuilalt şi parcă lipseşte doar „doamnaaa”, unde să se meargă cu pâra.

Stavrositu s-a amuzat teribil, luni, de situaţia nu foarte plăcută în care se scaldă Haşotti. Liberalul ar putea fi debarcat în regim de urgenţă de la şefia grupului PNL de la Senat, motiv numai bun de hlizit pentru fostul politician PDL, PP-DD, IRL, PNŢCD.

„Acum înţeleg de ce avea Haşotti faţa roşie atunci când livra un text ca pentru televizor, evident fiindcă ceea ce vorbea nu semăna deloc cu ceea ce gândea. Un gest de decenţă din mandatul lui Iohannis. Curăţaţi PNL-ul de filo-psd-ei, filo-corupţei şi, în general, de persoane compromise!”, a răcnit Stavrositu, comentând situaţia lui Haşotti. Liberalul, deranjat de remarcile fostului politician, a reacţionat. Potrivit lui Stavrositu, nedemn de pregătirea senatorului.

„Ghiciţi cine m-a sunat? Hahaha... “domnul” Haşotti. M-a sunat să mă bălăcărească pentru ce am scris. Ce spurcături a aruncat...”

Şi noi, ce ne-am distrat. Poate singurul sentiment pe care îl vom regreta, când aceste două personaje vor părăsi definitiv şi irevocabil scena publică.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369