REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Heidi Klum, un posterior de vis la 48 de ani! Apariție incendiară pe străzile din Las Vegas

Heidi Klum, un posterior de vis la 48 de ani! Apariție incendiară pe străzile din Las Vegas

Replica API 17 mai 2022 | 00:00 872

Heidi Klum, 48 de ani, s-a filmat într-o vestimentație strâmtă și complet transparentă, care-i lasă tot posteriorul la vedere. Supermodelul a defilat pe holurile unui hotel luxos din Las Vegas, ca și cum ar fi fost pe podiumul de modă, dovedind că trupul ei este într-o formă de zile mari.

Heidi Klum

Heidi Klum are un tonus excelent chiar și la 48 de ani, după ce a născut patru copii. Vedeta a postat câteva clipuri extrem de provocatoare pe rețelele de socializare, în care demonstrează că merită statutul de supermodel, scrie click.ro.

Îmbrăcată într-o pereche de dresuri complet transparente, Heidi și-a etalat posteriorul perfect tonifiat, de fetișcană, pe holurile hotelului luxos din Las Vegas, unde ea și soțul ei, Tom Kaulitz, au mers într-o vacanță fabuloasă.

Heidi nu s-a limitat doar la holul hotelului, în ceea ce privește ținuta ei incitantă, ci a defilat pe stradă, ziua în amiaza mare, alături de soțul ei. El a filmat-o și a pozat-o constant, pe frumoasa lui parteneră, în timp ce blondina dansa și se mișca provocator, gata de distracție.

Supermodelul de 48 de ani a lăsat aproape totul la vedere pentru a merge la un concert al artistului Tiesto, iar prezența lui Heidi nu a trecut neobservată.

Îmbrăcată în costumul transparent, ce-i lăsa lenjeria intimă la vedere, cizme lungi cu toc înalt și cu pletele blonde în vânt, Heidi a încins spiritele de cum a pășit din mașina de lux, iar unul dintre paparazzi chiar a complimentat-o: ,,Arăți ridicol de bine".

Heidi Klum a purtat un sutien de un milion de dolari

Heidi Klum este unul dintre cele mai faimoase supermodele, iar notorietatea ei se datorează defilărilor pentru Victoria's Secret. La apogeul carierei sale, Heidi a devenit unul dintre ,,îngerii" oficiali ai faimosului brand de lenjerie intimă.

După ce a născut primul ei copil, Heidi a revenit pe podiumul Victoria's Secret pentru a prezenta un sutien, cu diamante și cristale Swarovski, în valoare de un milion de dolari.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367