REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Hingherii ar putea să rămână fără obiectul muncii!

Hingherii ar putea să rămână fără obiectul muncii!

Replica API 18 iulie 2017 | 01:17 374

Primăria municipiului Constanța a discutat luni, 17 iulie a.c., despre sistarea acțiunii de a strânge câinii maidanezi de pe străzile orașului, asta după ce mai multe nereguli de la centrul de adăpost din Ovidiu au ieșit la iveală. Potrivit reprezentanților instituției, mai multe discuții au avut loc în legătură cu situațiile expuse din cadrul adăpostului, unde câinii stau în condiții înfiorătoare.

De asemenea, mai multe proteste au avut loc în ultimele zile, lucru care a dus la luarea în discuție a sistării activității hingherilor pe raza municipiului. Primăria a hotărât ca în perioada următoare să efectueze niște controale cu privire la neregulile sesizate, iar dacă în cele două hale unde sunt adăpostiți câinii maidanezi din municipiul Constanța vor fi găsite problemele expuse, doar atunci activitatea hingherilor va fi sistată.

În timp ce iubitorii de animale susţin ideea desfiinţării centrelor de adăpost precum cel de la Ovidiu, din „cealaltă tabără” argumentele fac referire la copii în pericol de a fi muşcaţi de câini sau... la interesele ONG-urilor plătire cu bani grei de la bugetele locale pentru a steriliza patrupedele sau pur şi simplu pentru a organiza expoziţii în vederea adopţiei animalelor! „Vorbim despre ONG-uri cu legături peste graniţă, ONG-uri care primes bani şi care în realitate nu fac nimic concret pentru câini”, a spus un constănţean revoltat.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cainii nu au nici o vina ..oamenii din asa zisul oras constanta trebuiesc prinsi si bagati la cusca asta ptr . ca se comporta jalnic mai rau ca dobitoacele ..un oras de cacat la propriu cu tot cu locuitorii sai ..
1
0
suntem un oras exotic,din care cutu-cutu si miau-miau nu vor lipsi prea curand.se sifoneaza bani pe seama patrupedelor,care n-au nici o vina.fagadau e preocupat cu altele,orice in afara salubrizarii orasului.fagadaule,esti depasit net de situatie,pacat de C-ta,ai facut-o puita si cloaca de machidoni,tigani si orientali corciti,mai nou machidonii se incuscresc cu tiganoii ordinari.liber la jaf!pastaie e liber,varanelu liber,lux nene pe banul contribuabilului.sa va vedem bugetarii de lux,prin octombrie cum va mai simtiti.cresc salariile,cresc?
2
0
cu controloarea baba anica , ne distruge cu pitigaiala ei continua . DOMNULE TUCAN , VA ROG SA O TRIMITETI LA PENSIE PE BABA ANICA !
1
0
primaria sa adune doar COJONES de caine ! si se rezolva problema cainilor
0
0
Care caini nu au adunat nimic.
6
0
Cainii nu au ce cauta pe strada.Nu gasesti picior de caine sau pisica in nicio tara civilizata.Cum Romania are multi dezaxati,crede ca e normal sa stea cainii pe strada.Luati-i voi acasa si gata.
17
4
doru, unde locuiesti? poti sa ne furnizezi numele complet si adresa?
7
7
MACHE in cazul asta trebuie sa ne mobilizam si sa ne pisam pe majoritatea machidonilor prosti ca tine!
7
9
constanteni in cazul asta trebuie sa ne mobilizam si sa starpim cu otrava javrele maidaneze care ne musca copii
17
6
Futuva-n gura de hingheri... Sa vedeti ce bataie va luati daca il luati pe Tiger sau pe Laika din cartier.Va bagam legat la gat in masina cu care ati venit.
6
19
Jur, ca daca dau peste vreun tigan handicapat angajat hingher in Constanta, , ii rup capul inainte sa prinda vreun caine.bgami-as pula in firma voastra criminala care ia bani de la primarie ... primaria constanta a angajat criminali care ubla slobozi prin cartiere...sa vedeti ce bataie va luati in cartierul meu tomis nord....cu strigaturi, tiganilor
7
18
Taiati ,jupuiti,si la fripturi cu maidanezi,,zoofili amendati.
11
10
Pana una-alta treceti si prin poarta 6
14
7
Sa terminam cu borfasii din constanta si apoi sa ne apucam de adunat caini.
11
11

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614