REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.5° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
25.5° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

HOAŢA de ‘LUX’, care fura doar LUCRURI SCUMPE din MALL-URI, CONDAMNATĂ

HOAŢA de ‘LUX’, care fura doar LUCRURI SCUMPE din MALL-URI, CONDAMNATĂ

Replica API 24 iulie 2021 | 23:09 23273

Florina C. a fost trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată. Aceasta este acuzată că a furat atât din City Park Mall cât şi din Vivo, mai multe obiecte de îmbrăcat dar şi parfumuri. Astfel, din magazinul Hervis Sport din City Park a furat 4 geci, în valoare de 3200 de lei, în timp ce din magazinele Sephora din ambele mall-uri, parfumuri în valoare totală de 4200 de lei.

Cum s-au petrecut furturile

Florina C. nu a acţionat singură, de fiecare dată având complici care au ajutat-o în activitatea infracţională. Astfel, în cazul furtului de la Hervis Sport, în magazin au intrat 2 femei şi un bărbat, iar bărbatul a luat de pe raft 4 geci de iarnă marca Columbia și le-a înmânat celor două persoane de sex feminin, care le-au introdus în gențile pe care le aveau asupra lor. După acest moment, cele 3 persoane au părăsit incinta magazinului fără a se declanșa porțile senzormatice, deși respectivele geci aveau elemente de siguranță aplicate pe ele. Ulterior, Florina C. a vândut gecile cu 400 de lei fiecare. În privinţa parfumurilor, infractorii au rupt elementele de siguranţă ale sticlelor, apoi şi le-au băgat în buzunar.

Florina C. a vândut gecile pentru a lua hrană copiilor

Anchetată în cauză, inculpata a declarat că a săvârşit furturile singură, iar gecile le-a vândut pentru a lua de mâncare copiilor. Şi în cazul furturilor parfumurilor, Florina C. a spus că a acţionat singură.

Ce a spus instanţa

La individualizarea pedepsei, instanţa a avut în vedere faptul că inculpata a sustras din magazine situate într-un centru comercial produse vestimentare și parfumuri, dar şi că inculpata are antecedente pentru fapte comise în afara ţării. Magistraţii din cadrul Judecătoriei Constanţa au decis, prin sentinţa din 21 iulie, condamnarea Florinei C. la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare. Decizia nu este definitivă, ea putând fi contestată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De lux Fura de peste tot... E poreclita " matroana" O doare la bascheti..are inerdictie in mall si ea tot pe furat umbla...
0
0
Si alora care au furat tara le dam scaunul?injectia?sau plutonul?
6
0
La fel si in parlament numai ciungi
7
0
Taiei mana hotului si s-a rezolvat problema. Cred ca am avea numai ciungi pe strada.
12
7

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369