REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Hora a semnat cu FCSB - E un pas important, îmi doream să ajung la o echipă de top din România

Hora a semnat cu FCSB - E un pas important, îmi doream să ajung la o echipă de top din România

Replica API 21 ianuarie 2019 | 01:27 363

Ioan Hora

Fotbalistul Ioan Hora, care a evoluat ultima oară la gruparea turcă Akhisarspor, a semnat, duminică, un contract valabil un an şi jumătate cu FCSB, el declarând într-o conferinţă de presă că transferul este "un pas important" în cariera sa şi că îşi dorea să joace la o echipă de top din România.

"Transferul e un pas important în cariera mea. Vreau să ajut echipa şi, de ce nu, să câştigăm campionatul. Nu mă gândeam că voi ajunge la FCSB în ultima perioadă, dar a venit oportunitatea asta bună pentru mine şi cariera mea. Dacă nu eram pregătit să joc la FCSB nu mai veneam azi aici. Oriunde trebuie să existe presiune, e un lucru important", a spus Hora.

"Mi-a luat foarte puţin să mă hotărăsc. Domnul Becali m-a sunat, a fost o convorbire de 5 minute şi am convenit foarte rapid. Voiam foarte mult să vin şi de aceea a şi rămas la latitudinea domnului Becali să propună ce ofertă doreşte. Mai departe, prin evoluţiile mele sper să îi dau motive să mă mai cheme să stăm de vorba", a adăugat fotbalistul.

Ioan Hora a explicat că au existat unele discuţii şi pentru un transfer al său la Dinamo. "Au fost ceva discuţii, dar nu concrete.Îmi doream să ajung la o echipă de top din România. Şi mai important e că am ajuns la Steaua (n.r. - FCSB)", a menţionat el.

Fotbalistul, liber de contract din luna septembrie, susţine că are avantajul că poate evolua pe mai multe posturi. "Concurenţa e benefică pentru echipă. Îmi aştept rândul şi sper să pot oferi ceea ce echipa are nevoie. În ultima perioadă m-am antrenat cu Luceafărul Oradea. Mă simt bine, dar voi vedea în stagiul din Spania exact la ce nivel sunt. Ăsta e avantajul meu, că pot să joc pe mai multe poziţii. Dar eu sper ca antrenorul să aibă nevoie de mine ca vârf", a mai spus jucătorul.

În vârstă de 30 de ani, Ioan Hora a mai evoluat în cariera sa de până acum la formaţiile UTA Arad, Gloria Bistriţa, CFR Cluj, ASA Târgu Mureş, Pandurii Târgu Jiu, Konyaspor, Elazigspor şi Akhisarspor. Atacantul are în palmares un titlu şi o Cupă a României cu CFR Cluj şi două Cupe ale Turciei cu Akhisarspor şi Konyaspor.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102