REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Horațiu Mălăele și Vunk, primiți în ropote de aplauze în prima săptămână de festival Mamaia Fairytale

Horațiu Mălăele și Vunk, primiți în ropote de aplauze în prima săptămână de festival Mamaia Fairytale

Replica API 21 iulie 2017 | 13:51 454

Sâmbătă seara a fost ce de-a doua seară din prima săptămână de evenimente marca Asociației Eurocult. Astfel, în cadrul festivalului Mamaia Fairytale, pe 15 iulie, pe scena din Piațeta Cazinoului Mamaia au urcat, mai întâi, Horațiu Mălăele, apoi trupa Vunk.

Glumele marelui actor au fost pe gustul publicului, iar acordurile cunoscutei trupe a ridicat în picioare de la mic la mare.

Actorul Horațiu Mălăele s-a bucurat să fie pe scenă cu fiul său într-o piesă altfel, „Ediție specială”, avându-i alături pe scenă pe fiul său, Bogdan Mălăele, și pe Radu Captari. Și a fost specială - un amestec frumos de glume, muzică și poezie, o detașare de la realitatea de zi cu zi și transpunerea în umorul inspirat de fapte banale, simple. Zâmbetul de pe buzele oamenilor și aplauzele neîncetate au fost trofeul oferit de public celor trei de pe scenă în semn de mulțumire.

„E o formulă, e un teatru alternativ, să spun așa, e un altceva. Mi-a făcut plăcere să leg acest spectacol, mi-a făcut plăcere foarte mult că l-am legat cu Bogdan, fiul meu, mi-a făcut plăcere să lucrez cu Radu Captari, care după părerea mea este un cantautor formidabil. Vine dinspre Răsărit, dar vine cu zaft, vine cu o patimă specifică locului și îndrăgește într-un mod fast acest spectacol. Împreună cu Bogdan, care intră pe acest culoar al unui gen special, pe care foarte puțini actori îl îmbracă și împreună cu mine, care sunt mai exersat pentru că am cuplat spectacolul cu câteva lucruri deja știute, pe care le-am rutinat într-un alt spectacol și un altul cu Caramitru Mălăele - „Câtă-n lună și-n stele”. E un spectacol policrom, cu cântece frumoase, cu poezii de memorie al marilor noștri poeți și mă bucur foarte mult că putem să eternizăm lucrările pentru că spectacolul rămâne o efemeridă, dar măcar să-i pomenim și viitorimea să afle despre ei lucruri mai multe, pentru că sunt mai puțini cunoscuți, așa cum ziceam și în spectacol, atenția noastră se întreaptă în mod nefast asupra zonei politicului și poate a sosit vremea să facem și alte lucruri decât facem acuma”, a precizat Horațiu Mălăele.

După spectacolul de teatru, a urmat spectacolul de muzică. Trupa Vunk a urcat pe scenă, iar fanii s-au îngrămădit să-l asculte pe Cornel Ilie și trupa sa care au aruncat „Artificii pe tavan”. Hiturile cunoscute, dar și baletul care a acompaniat trupa au făcut o seară memorabilă pentru cei aflați în stațiunea Mamaia.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fagabou vrea si el sa fardeze putin situatia,se chinuie omu si voi tot nemultumiti!
0
0
Un actor mediocru si niste obositi rupti.
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614