REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Horia Constantinescu

Horia Constantinescu

Replica API 26 iulie 2017 | 00:00 648

Şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu, verifică tot: a dat iama şi în bucătăria "secretă" a Consiliului Judeţean!

Este jale şi suspans,

E mai rău ca la Balans!

A venit iar OPC-ul,

Să ne-nveţe ABC-ul!Face Horia iar senzaţie:

"N-aveţi autorizaţie!".

A urlat în CeJeCe,

Cine unde şi de ce?

De ce e bucătărie

Pusă blat şi nu se ştie!

Foaie verde, foi de praz,

L-a taxat şi pe Palaz!

Ce-i cu ciorba în birou,

Aragazul... este nou?!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
draga domnule comisar punete cu belita pe ei astia is in stare sa ne omoare dor de dragul banilor.daaa fa asta si cineva acolo sus te va pazi credema.lasindui asa esti complice la faptele intoxicarea constienta a populatiei, si de ce nu la moartea unora dintre consumatori.evita comentariile kktilor care se dau destepti in cap.te pot ajuta eu ii invit sa ma ajute facindumi o felatie.
1
0
Comentarii veninoase, cu un iz de zer.
2
0
Bai fratilor, asta din poza este Radu Berceanu de la PD,nu Horia Constantinescu
4
0
Foarte bine. Au inebunit machidonii. Acum toata machidonimea imputita si hotomana isi suna reprezentantii machidonilor din CJC, PALAZ IORGA, LEARCIU si TUTUIANU si pe cei din primarie, FAGADAU, BABU si RASAUTEANU sa fie cumva scapati si sa poata insela si fura in continuare. Asa sunt alegatorii, sunt usor de inselat si au ales numai machidoni promovati de suina jegoasa de Stroe Felix, taranistul informator al securitatii, el insusi securist.
2
3
Numai mie imi put a branza ranceda comentariile contra lui HC?
5
5
este un santajist ,oare a recuperat bani pe care ia platit petru voturi in costinesti ?
6
3
Sa te violeze Poarta Alba!! javro
2
3
Va meritati soarta , cumparati boli , natie perversa , indolenta , dualista ! Voi ce criticati si jigniti sunteti cei prinsi ! Bravo domnula Horia taiati in carne vie !
7
6
Onule daca te tin curelele si nu se baga politicul ,arde cit poti mai mult.Majoritatea investitorilor sunt samsari ,inclusiv tiganul ala arab ce te critica.
4
2
daca nu va comvine de cineva atunci aruncati cu noroi .s-a va fie rusine. lasati pe comercianti s-a ne dea mincare stricata, si s-a ne fure din buzunare felicitari anaf........
5
3
UITE AICI CINE ESTE MAIMUTOIU costinestiblog.wordpress.com
6
5
Iar ma homosexualu asta pe prima pagina? frate asta e un drogat si un bulangiu !! sa numai zic ce datorii are pe la camatari .
12
9
Iaca vine cu controlu ca sa prinda infractoru Cauta in lung si n lat nu gaseste un rahat Primaria la control face supa din binom Opceul a venit Mazare nu a gasit ...cauta pe la Livake trufandale preparate la partidul pesedeu sta stiucarul derbedeu .
8
2
E bine cu OPC-ul,dar si clientii sunt vai de curul lor, daca se baga sa cumpere din locuri dubioase. In plus,cine a luat teapa,sa aiba naibii glas,sa critice,sa-si aninte chiar si dusmanii ca nu e bine sa intri la nasol. Ce vreti,daca lumea e hulpava si se baga ca animalele inghiontite ,fortate la porcarii,pai sa se bucure atunci smecherii.
5
5
pacat ca nu l ati vazut cand isi obliga barmanii sa si faca sex oral si sa si bage sticle in anus, prinsi furand din averea "imaculatului". Vine tavalugul!
9
6
Rupei Horica ...
11
9
Iar bagati in seama pe ....... ala de Palaz?
7
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614