REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Horia Constantinescu a intrat și peste piețarii din Tomis III. VIDEO

Horia Constantinescu a intrat și peste piețarii din Tomis III. VIDEO

Replica API 22 mai 2020 | 00:02 9957

După ce, în urmă cu câteva zile, Horia Constanța și comisarii săi au efectuat un control la Auchan, iar miercuri, 20 mai, la piața Brick, astăzi, 21 mai, intervine și în piața Tomis III.

Inspectorii OPC au efectuat controale joi, 21 mai, în piața Tomis III. Aceștia au efectuat controale la legume dar și la magazinele de carne și produse din carne.

.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unul care s a ingrasat tare cu Nastase si acum vrea sa si spele imaginea si banii
0
0
Daca nu era campanie mai iesea pe dracu din birou...isi vedea de afacerile lui si l durea la basca de controale.Un Ordinar!
0
0
Vad niste idioti ca spun de bisnitarii de tigari.Eu nu am mai vazut tigari la vanzare in Tomis 3 de mai mult de un an. Voi sunteti idioti utili sau ati intrat in carantina de mult timp, un an, doi ?
1
2
HC-ule, esti harcea parcea, plin de bube-n cap, manjit pana-n gat. Pe la spalatoria chimica 5asec din Carrefour cand mai treci sa-ti iei spaga ordinarule, distruge hainele oamenilor si la reclamatiile facute, tu si ai tai raspundeti ca s-a facut curatatul chimic pe raspunderea clintilor, si uite asa noi ramanem cu pagube de sute de lei si hainele distruse, si mataluta cu Scanteie a ta luati uiumul. Doamne pedepseste-i pe nemernici !
10
4
Muye psd muye fagabou muye horia C. Draq de neam de secaturi si koorve
10
3
Frumoasa campanie electorala. Bravo Horia!
3
10
OPC-ul nu este pentru protejarea consumatorilor ci pentru reducerea concurentei. Aia din partid n-au parte de nici un control iar altora li se cauta nod in papura. OPC-ul este o unitate politizata nu e nici pe departe ceea ce pare. Ea nu protejeaza oamenii ci interesele politice personale de partid.
14
0
aia din spate fara masca, ce-i?
7
0
mare pana rama horia asta , o meserie de 2 lei are
12
3
M-am nimerit in zona la momentul cotrolului. Unul din inspectori, l-a intrebat pe un comerciant, de ce a deschis magazinul si cu permisiunea cui, deoarece in urma cu cateva zile a fost prins mata in sac iar magazinul i-a fost inchis datorita neregilor! Deci, atata timp cat sunt nereguli, nu vad de ce sa nu se faca controale! Doar consumatorii au de castigat. Si asa preturile au luat-o razna! Iar calitatea si provenienta sunt indoielnice!
9
2
Hotrica parca isi daduse demisia, acum iar e pe cai mari. Altii dau concursuri sa ocupr un post se pregatesc anii de zile. Iar asta isi da demisia porma iar se intoarce cum se fac angazarile la OPC-ul asta mi se pre o mizerie ordinara ceea ce reprezinta aceasta organizatie.
12
3
Eu zic sa imparti si niste pliante in timp ce faci controale, "ceva gen" Votati Horia Constantinescu!" . Si sa faci controale zilnic, sa vada prostimea ce harnic este finul lui Nastase.
16
3
ii face reclama lu ma-ta.. Gelu
3
6
Care piata Astea sunt piete Niste gramezi de gunoaie Aveam promisiuni ca vor fi modernizate
8
1
Inalt ca o prajina si pro.st ca o bas.na
7
4
De ani de zile. Pana acum nu am vazut o actiune concertata din partea lui.
12
2
a intrat si peste vinzatorii de tigari ?
20
0
Nu stiu daca este campanie electorala sau nu dar controalele sunt bune pentru ca la destul de multe produse care se vind in piata daca se uita la raportul produs--pret--calitate controlori nu trebuie sa inventeze acuzatii si protectia consumatorului are voie sa controleze tot,iar comerciantilor cistiti nu are dece sa le fie frica de controale.
8
9
Bravo, numai asa putem fi siguri ca avem produse proaspete.
4
11
important este sa scoata tiganii bisnitari din piete! poate sa faca asta? 80% din vanzatori sunt tigani, nu producatori
22
0
De unde are atatia bani sa-si faca reclama in mai toate ziarele?!
16
6
Are campanie masiva in Replica, are si Jurnal mov, se duce si se ia de cei mai fraieri dintre negustori, bate femei pe plaja la Costinesti, e bun. Inca vreo cateva articole de astea si il votez cu doua maini. Horica Primar, se stie!
17
5
Gunoi acest horica interlop . Interlop care a umilit o femeie in public doar pentru ca a indraznit sa se aseje pe plaja unde acest gunoi avea interese financiare . Gunoiul asta calca in picioare oameni doar pentru ca prostu are putere si frica de a riposta a celor calcati in picioare este mica . Dar intr-o zi se vor gasi interlopi ca si el care sa-l intrebe de sanatate .
27
5
mare nenorocit ...dupa ce ca merge rau economia mai vin si astia cu amenzi ca sa si scoata salariile nesimtite ......CAT MAI REZISTATI SI SUPORTATI FRATILOR CONSTANTENI ???????? daca sunteti prosti si nu va razvratiti......
30
12
Rugam leprele care au dat mesaje mai jos, sa cheme si ei presa cand au realizari si cand vor actiona in favoarea oamenilor. Inventii poate scrie orice oligofren care a fost amendat. Daca si-ar fi incalcat atributiile l-ati fi dat imediat in judecata. Asa ca nu mai latrati aici sub anonimat. Plangerile se depun la politie sau parchet daca sunt reale.
14
21
Campania electorala continua! Pam Pam...
25
5
suge pulicica lu rares bogdan.
8
13
Nu inteleg de ce se baga pe sectorul alimentar acolo unde rolul controalelor il are DSV. Chiar se pricep la toate cei de la ANPC? Acum cativa ani au mers la un hipermarket , au controlat depozitul de produse de carne si vazand o punga ermetica cu ficat proaspat care avea si sange in interior, au bagat cu seringa albastru de metil ca sa nu se mai comercializeze, cu toate ca abia sosise in magazin si avea termen de valabilitate. Asa i s-a parut inspectorului ANPC.
21
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218