rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 24 septembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Horia Constantinescu: BABU a pus UMĂRUL la ELIBERAREA AUTORIZAŢIILOR de CONSTRUIRE cu ÎNCĂLCAREA LEGII

Horia Constantinescu, candidatul PPU-SL la Primăria Constanța, este unul dintre cei mai activi aspiranți la scaunul de primar, dar și unul dintre cei mai vocali. Nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume și să le răspundă celor care-l critică sau îi interpretează acțiunile. În cadrul unui interviu acordat ziarului Replica, Horia Constantinescu a lămurit speculațiile potrivit cărora l-ar susține pe Vergil Chițac la Primăria Constanța, însă a făcut precizări și cu privire la modalitatea în care unii contracandidați au ales să-și facă campanie electorală, folosindu-se de banii constănțenilor, aici referindu-se la Decebal Făgădău. Totodată, Horia Constantinescu a ținut să-și manifeste opinia cu privire modul în care va debuta acest an școlar, la obligativitatea copiilor de a purta mască, un echipament care îi poate feri de infectarea cu COVID-19, dar care le poate aduce alte boli grave. Constantinescu a adus în discuție și activitatea celor doi viceprimari, despre care spune că, atunci când le vom vedea rapoartele de activitate, vom constata că nu au făcut nimic.

Horia Constantinescu este o prezență activă în rândul constănțenilor. A luat la pas fiecare cartier, a vorbit cu fiecare om și le-a aflat problemele. Aspecte pe care și el le cunoaște, acesta fiind și motivul pentru care s-a înscris în această cursă: pentru schimbare. ”Suntem în plină acțiune, vom ajunge în fiecare dintre zone, nu neapărat cartiere, conform celor comunicate de către constănțeni, pentru că există nu numai lucruri ușor de constatat, dar și lucruri specific fiecărei zone. Mulți au câte ceva de reclamat, au câte o nemulțumire, mulți dintre constănțeni s-au așteptat ca, în ultimii șase ani, lucrurile să se schimbe în bine”, a spus Horia Constantinescu.

Nu așa ar fi trebuit să se comporte o administrație publică sănătoasă

”Cele mai mari nemulțumiri încep din momentul în care deschizi ușa imobilului în care locuiești, în stânga și în dreapta nimic nu este verde, vezi cantitatea de gunoi și vezi că existe zone de mâna a doua și îți dai seama că nu așa ar fi trebuit să se comporte o administrație publică sănătoasă, ci ar fi trebuit să echilibreze întregul oraș. Nu putem avea trotuare de zeci de mii de lei doar într-o zonă a orașului, în schimb, în cele mai multe, nu avem trotuare deloc. Eu cred că orice constănțean, poate, analizând realitatea, să își dea seama că n-ar trebui să mai continue așa”, a completat el.

Horia Constantinescu: Multe dintre echipamentele de protecție au deficiențe, reprezintă un pericol

HoriaConstantinescu este de părere că orașul are nevoie să fie condus de un om puternic, care a reușit în viața privată, astfel încât să poată apuca taurul de coarne și să facă în patru ani ce nu s-a făcut în 6.

Candidatul PPU-SL la Primăria Constanța a vorbit, în cadrul interviului acordat ziarului Replica, și despre debutul anului școlar. Acesta a mărturisit că nu-și va trimite copiii la școală în condițiile actuale, că nu-i poate obliga pe aceștia să poarte ore în șir o mască care îi poate feri de COVID-19, dar le poate aduce alte boli grave. ”Din perspectiva comisarului OPC, vreau să spun că, în urma acțiunilor de verificare a întregului stoc de echipamente de protecție am înțeles că multe dintre acestea au deficiențe de fabricație, că pot reprezenta un pericol. Am înțeles cum e fabricată masca pe care ar trebuie să o poarte la cursuri. Ea are un strat impermeabil tocmai pentru a nu permite să sufli mai departe salivă împreună cu acest virus, motiv pentru care, într-o proporție destul de importantă, aerul pe care-l va respira copilul este amestecat cu ceea ce expiră. Acest lucru înseamnă că-l va oxigena mai puțin, înseamnă că va putea afecta modul în care acesta ar trebui să-și oxigeneze creierul, care e în plină dezvoltare și să-și oxigeneze organismul pentru a-și pune în mișcare mușchii. Sănătatea copilului e păzită din perspectiva contaminării cu acest virus, dar are o altă componentă, aceea de a-l expune la alte pericole ulterioare ce nu pot fi evaluate la acest moment. Nu există un criteriu medical care stă la baza afirmațiilor mele. Nu vreau să fiu perceput ca un îndemn. Este părerea lui Horia Constantinescu, comisarul, gândind cum poate fi un bun părinte”, a comentat Constantinescu.

Nu-și trimite copiii la școală!

Horia Constantinescu a mărturisit că ai săi copii, în contextul celor declarate mai sus, nu-și va trimite copiii la școală. ”Niciunul din copiii mei nu va merge la școală. Producătorii acestor măști transmit că această formă de echipare (n. red. mască) nu poate fi mai lungă de două ore. Asta înseamnă, că fiecare dintre copii trebuie să plece cu un ghiozdănel de măști la școală. Îmi doresc ca ai mei copii să respire normal, să aibă o sănătate trainică, să nu o șubrezim noi și apoi să ne dăm seama că am luat decizii pripite. Prefer ca ambii să stea acasă, vor studia acasă, online, în afară de asta vor avea posibilitatea să lucreze cu bunii, cu părinții. E o etapă importantă în viața fiecăruia, este o etapă de formare, dar acest lucru nu trebuie să primeze înaintea șanselor de a avea o sănătate trainică pentru a putea duce eventualele întâlniri și cu alte variante de virus de a lungul existenței lor”, a spus candidatul la primărie.

Totodată, Horia Constantinescu a vorbit despre necesitatea unor investiții radicale la unitățile de învățământ din Constanța, fără să se țină cont de situarea acestora în centru sau la periferie.

Constantinescu: Făgădău, pe vremea când trebuia să urmeze cursurile școlii primare, se plimba cu oaia

Întrebat despre modul în care a debutat, în opinia sa, campania electorală, Horia Constantinescu a arătat cu degetul spre primarul în funcție, pe care-l acuză că se folosește de banii constănțenilor pentru a atrage electoratul. ”Avem pe primarul în funcție care folosește banii fiecăruia dintre constănțeni pentru a-și face o campanie electorală jalnică. De exemplu, ghiozdănelele vrea să pară că le-a dat el, ca și cum le-ar fi adus de la mămica lui de acasă, în condițiile în care finanțarea acestora are la bază o hotărâre de consiliu și este rodul unei decizii a întregului Consiliu Local, nu a lui Decebal Făgădău. E adevărat, el se uita într-unul din ghiozdănele pentru că, probabil, la vremea când trebuia să urmeze cursurile școlii primare, se plimba cu oaia. Atunci este normal să i se pară inedit, deschizând ghiozdanul, te uiți ca să dai bine în poză pe conturile de Facebook ale primăriei, pe a căror publicitate se cheltuie bani publici. Impotența administrativă a acestuia îl obligă să apară în toate pozele. În poza cu ghiozdănelul, în poza cu gratuitatea biletelor de transport constănțean. (…)”, a specificat Constantinescu. ”Decebal Făgădău, fără scaun, cine este, ce a făcut în viața personală? Dacă nu a fost majordomul domnului Mazăre, lacheul acestuia. A fost viceprimar și… a ajuns, din greșeală, primar. Dar cine este fără scaun? O să ne dăm seama toți că nimeni”, a continuat politicianul.

Candidatul PPU-SL a mai precizat faptul că, ”candidații care doresc o schimbare în Constanța trebuia să se fi așezat la masă. Nu este târziu niciodată. În opinia mea, conform unui sondaj de opinie, va trebui să se stabilească cât are fiecare din echipe procentaj în sufletul și în mintea constănțenilor. Și apoi stabilit un algoritm prin care să se maximizeze șansele celor care pot demonstra și vor face o schimbare în Constanța. Altfel ne vom întoarce la decizia seniorilor constănțeni, la decizia celor care, ca pregătire școlară, sunt undeva între 0 și 4 clase, care este electoratul lui Decebal Făgădău. Atunci, aș vrea să nu ne mai trezim, după alegeri, să vorbim de schimbare”.

Constantinescu, despre Babu: Au fost situații în care a ajutat să fie emise autorizații de construire cu încălcarea legii

Horia Constantinescu nu are o părere bună nici despre viceprimarii lui Făgădău, mai ales despre Dumitru Babu. ”Unul dintre ei știu că s-a ocupat de încasările destinate primăriei, verifica taxele. Mă refer la DumitruBabu, pentru care atât stâlpii și multe dintre activitățile conexe ale primăriei au fost pasiunea domniei sale. A supravegheat modul în care primăria încasează banii. Despre Babu se vorbește că are în buzunar funcția de administrator public. Cu Babu administrator public, lucrurile vor continua în Constanța. Ne gândim la câte etaje ar putea avea blocul. Nouă. Dar dacă ar avea 10 (n.red. etaje) retras şi 11 tehnic, 12 casa liftului, 13 - viitorul oraşului și 16 - Farul din Constanța…, cu siguranță veți înțelege cu ce se ocupă dânsul”, a mărturisit Constantinescu.

”Am înaintat Direcției Naționale Anticorupție opt din zece autorizații de construire emise în Constanța cu încălcarea legii”

Și asta nu e tot… ”Am auzit, nu îmi aparține declarația, că poate discuta, ca de la egal la egal, cu bogații Constanței că este și el milionar. Mă gândesc: ori a câștigat la loto, ori a avut o activitate fulminantă în ultima perioadă. Repet, este ceea ce am auzit, sper să nu dăm crezare și să ne gândim că au fost situații în care dânsul a ajutat să fie emise autorizații de construire cu încălcarea legii. Și pentru a face o surpriză dezvoltatorilor imobiliari, în ziua ridicării mele de pe scaunul de comisar șef al CJPC, pentru că astăzi sunt suspendat, am înaintat Direcției Naționale Anticorupție opt din zece autorizații de construire emise în Constanța cu încălcarea legii locuinței, fapt ce poate reprezenta un abuz în serviciu. Ori, la acest moment, sunt convins că fiecare cetățean vrea să afle cum se emiteau aceste autorizații - pe genunchi - și cine se preocupa de încasarea taxelor”, spune Horia Constantinescu.

Cât despre Răsăuțeanu, acesta a precizat că a avut o întâlnire cu el în 2017, iar la acel moment nu părea că știe exact cu ce se mănâncă activitatea primăriei, ”dar cu siguranță o să prezinte un raport de activitate, era obligat în calitate de consilier. O să ne împuie capul cu: ne-am întâlnit, am vorbit, dar de fapt nu a făcut nimic. Pentru că realitatea constănțeană e cea pe care o vedeți”.

În materialul VIDEO de mai jos, puteți afla care sunt şansele, în opinia candidatului la Primăria Constanța, să-i bată pe contracandidații săi, în special pe Decebal Făgădău, Vergil Chițac și, totodată, puteți afla cum comentează Constantinescu speculațiile potrivit cărora s-ar alia cu candidatul PNL pentru a-l detrona pe edilul în funcție. „Am discutat principial cum vedem lucrurile pentru a asigura Constanței o schimbare. N-am ajuns să concluzionăm cine ar fi calificat. Poate era domnul Chițac, poate eram eu. Nu s-a stabilit, am transmis disponibilitatea de a ne așeza la o masă”, a conchis Horia Constantinescu.

Mai multe, în VIDEO de mai jos:

Cod unic mandatat financiar 21200022

Mirela PASCAL

miercuri, 9 septembrie 20202662
mai mult...Interviuri
7 aug 01:23InterviuriBOMBĂ! ADRIAN NĂSTASE AR PUTEA REVENI în PEISAJ de ANUL VIITOR! VIDEO

Adrian Năstase, fost premier al României și fost preşedinte al PSD, a ocupat, de-a lungul timpului, mai multe...6177

21 aug 00:09InterviuriVIOREL IONESCU: HÂRȘOVA intră ușor, ușor, în NORMALITATE! VIDEO2725
12 aug 00:03InterviuriNOUL ȘEF al POLIȚIEI RUTIERE CONSTANȚA NU este ADEPTUL PÂNDEI în TRAFIC. VIDEO13455
18 sep 01:01InterviuriFelix Stroe: 'Există viață și după 27 septembrie, și pentru Făgădău, și pentru Stroe'

Contestat de unii, apreciat de alții, Felix Stroe, președintele PSD Constanța și directorul SC RAJA SA, fără doar...3763

5 sep 00:39InterviuriRaluca TURCAN: Constanţa arată aşa (...) pentru că PRIMARUL e un administrator SLAB2489
27 aug 00:04InterviuriZanfir IORGUȘ: Orașul este administrat pe principiul GOSPODINEI care BAGĂ GUNOIUL sub PREȘ3411
6 aug 16:32InterviuriMOHAMMAD MURAD: FĂGĂDĂU este o mică PRELUNGIRE a lui MAZĂRE! Video

Mohammad Murad a venit în România de peste 30 de ani pentru a studia Medicina şi a ajuns acum unul dintre cei mai...7299

12 sep 15:07InterviuriINTERVIU! Mircea DOBRE: În 30 de ani, în acest municipiu NU s-a MUNCIT1617
11 sep 15:07InterviuriCristian Cârjaliu, PRIMARUL care a schimbat FAȚA comunei AGIGEA! Video2474
11 sep 15:07InterviuriCostin Avătavului: Și colegii de partid ai lui FĂGĂDĂU ar vrea mai mult de la actuala administrație

Seria interviurilor marca Replica de Constanţa, în plină campanie electorală, continuă cu Costin Avătavului,...1507

10 sep 12:27InterviuriFrățilă îi arată cartonașul ROȘU lui Vergil Chițac5211
9 sep 15:08InterviuriVergil CHIŢAC: NU sunt omul lui COMĂNESCU. El este OMUL meu3410
Vremea
19.7°19.7° - 21.5° joi, 24 septembrie 2020
ConstanțaUmiditate: 79%
Vânt: 5.79 m/s
Presiune: 1012 milibari

Loto
6/494925283848
5/405613153827
joker122227424313
Horoscop
mai mult...SPSportRT
24 sep 00:00SportCupa Ligii | Arsenal se impune la Leicester și merge mai departe. Toate rezultatele serii

Arsenal s-a calificat mai departe în Cupa Ligii Angliei după o victorie la limită la Leicester. Echipa lui Arteta a...225

24 sep 00:00SportDinamo Kiev, cu un pas în grupele Ligii Campionilor

Dinamo Kiev, formaţie antrenată de Mircea Lucescu, a făcut un pas important spre grupele Ligii Campionilor la fotbal,...249

24 sep 00:00SportGrecul Stefanos Tsitsipas s-a calificat în optimile de finală ale turneului ATP, după o victorie cu Daniel Evans, scor 6-3, 6-1

Jucătorul grec de tenis Stefanos Tsitsipas (6 ATP, favorit nr. 2) s-a calificat în optimile de finală ale turneului...177

24 sep 00:19SportTenis: echipa formată din Florin Mergea și Andre Begemann s-a calificat în sferturile de finală ale turneului challenger Sibiu Open 2020

Perechea formată din tenismanul român Florin Mergea şi cel german Andre Begemann s-a calificat, miercuri, în...186

Local
24 sep 19:21LocalALARMANT! RECORD de infectări la CONSTANȚA! 1767 de noi cazuri în toată țara

Până astăzi, 23 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 116.415 cazuri de persoane infectate cu noul...889

24 sep 19:20LocalPERICOL PUBLIC! Depistat la volan, sub influența CANNABISULUI

Depistat sub influența substanțelor psiho-active la volan. La data de 22 septembrie a.c., în jurul orei 17.30,...578

24 sep 19:20LocalAccident rutier cu victimă, în Mangalia

491

24 sep 19:24LocalDacă l-ați VĂZUT, sunați URGENT la POLIȚIE!

Poliţişti din cadrul Postului de Poliție Tuzla au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui PETRUȚ-CIPRIAN...771

24 sep 19:23LocalTransportul public de persoane, în atenția polițiștilor din Medgidia

În perioada 21-22 septembrie a.c., în intervalul orar 12.00-20.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului...480

23 sep 01:19LocalTERIBILIST! Un șofer din Constanța a GONIT cu 222 km/h

În perioada 21-22 septembrie a.c., în intervalul orar 14.00-22.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier...903

24 sep 19:19LocalServiciul de Autoritate Tutelară din Constanța își mută sediul

De pe 28 septembrie 2020, Serviciul Autoritate Tutelară din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială...437

24 sep 19:19LocalDe ce se feresc profesorii de lecțiile online

Școala online a venit la pachet cu mai multe probleme. În afară de orele „sparte” de hackeri care au compromis...625

24 sep 19:18LocalÎncă o tranșă de pubele pentru locuitorii Constanței

495

Politică
24 sep 00:00PoliticăAurescu - convorbire telefonică cu ministrul pentru afaceri externe din Regatul Arabiei Saudite

Dorinţa de extindere a dialogului politico-diplomatic bilateral şi a relaţiilor sectoriale, dar şi evoluţiile...206

24 sep 21:54PoliticăCîţu: Vreau să mă asigur că toate administraţiile vor ajunge cum sunt cele din vestul ţării

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a declarat miercuri, la Târgu Jiu, că, din funcţia pe care o deţine, vrea să...234

24 sep 00:00PoliticăCiolacu susţine că majorarea pensiilor „a stricat puşculiţa PNL“ pentru alegerile locale şi generale

199

24 sep 00:00PoliticăLege promulgată: Solicitările de eliberare a cazierelor judiciare şi actelor de stare civilă se pot face şi prin avocaţi

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, Legea privind modificarea şi completarea unor acte normative care...205

24 sep 00:00PoliticăOrban: Cadrele didactice trebuie să înveţe să predea online

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, la Galaţi, în contextul situaţiei speciale create în unităţile de...205

24 sep 00:00PoliticăCiolacu: Oamenii sunt determinaţi să meargă la vot; este ''safe'' dacă respecţi regulile

185

Interviuri
12 sep 15:07InterviuriINTERVIU! Mircea DOBRE: În 30 de ani, în acest municipiu NU s-a MUNCIT

Mircea Titus Dobre, candidatul partidului PRO România la funcția de primar al municipiului Constanța, a acordat un...1617

11 sep 15:07InterviuriCristian Cârjaliu, PRIMARUL care a schimbat FAȚA comunei AGIGEA! Video

Cristian Cârjaliu, primarul comunei Agigea, dorește să câștige un nou mandat la conducerea localității pe care o...2474

11 sep 15:07InterviuriCostin Avătavului: Și colegii de partid ai lui FĂGĂDĂU ar vrea mai mult de la actuala administrație

1507

18 sep 01:01InterviuriFelix Stroe: 'Există viață și după 27 septembrie, și pentru Făgădău, și pentru Stroe'

Contestat de unii, apreciat de alții, Felix Stroe, președintele PSD Constanța și directorul SC RAJA SA, fără doar...3763

5 sep 00:39InterviuriRaluca TURCAN: Constanţa arată aşa (...) pentru că PRIMARUL e un administrator SLAB

Decebal Făgădău s-a lăudat, în nenumărate rânduri, cu proiectele sale aflate în derulare ori viitoare, cu bani...2489

27 aug 00:04InterviuriZanfir IORGUȘ: Orașul este administrat pe principiul GOSPODINEI care BAGĂ GUNOIUL sub PREȘ

Zanfir Iorguș a revenit pe scena politică și este candidatul Alianței PSD – PNȚCD- ALDE-PER-PRM-Neamul Românesc...3411

10 sep 12:27InterviuriFrățilă îi arată cartonașul ROȘU lui Vergil Chițac

Constantin Frățilă, candidat din partea partidului LORD la postul de primar al municipiului Constanța, a reacționat...5211

9 sep 15:08InterviuriVergil CHIŢAC: NU sunt omul lui COMĂNESCU. El este OMUL meu

Vergil Chițac, candidatul Partidului Național Liberal la funcția de primar al orașului Constanța, a vorbit în...3410

9 sep 15:08InterviuriHoria Constantinescu: BABU a pus UMĂRUL la ELIBERAREA AUTORIZAŢIILOR de CONSTRUIRE cu ÎNCĂLCAREA LEGII

2663

Monden
24 sep 00:00MondenPatricia Arquette şi Ben Stiller vor colabora pentru o comedie comandată de Apple

Patricia Arquette şi Ben Stiller vor colabora din nou pentru un serial, o comedie comandată de Apple, intitulată...195

24 sep 00:00MondenSerialul thriller Lincoln: Colecţionarul de oase, inspirat de bestsellerul lui Jeffrey Deaver, începe din octombrie la AXN

Serialul thriller „Lincoln: Colecţionarul de oase/ Lincoln Rhyme - The Hunt for the Bone Collector”, inspirat de...195

24 sep 21:18MondenSophia Loren revine după 11 ani de pauză, într-un film regizat de fiul ei şi produs de Netflix

223

24 sep 00:00MondenCum a fost racolat Brad Pitt de către biserica Scientologică, participând la ritualuri violente

Fostul mentor scientolog al actorului a făcut, recent, mărturisiri neaşteptate, dezvăluind pentru publicaţia The...225

24 sep 00:00Monden„Game of Thrones“: HBO confirmă prequelul „House of a Dragon“ pentru 2022

În ciuda pandemiei de coronavirus, prequelul serialului HBO de succes "Game of Thrones" va fi gata, aşa cum era...201

24 sep 00:00MondenTom Cruise va zbura în spaţiu în octombrie 2021

Actorul Tom Cruise, care urmează să filmeze în spaţiu, va ajunge pe Staţia Spaţială Internaţională într-un an,...180

Mapamond
24 sep 00:00MapamondCoronavirus: Vaccinul dezvoltat de compania Janssen începe să fi testat pe 60.000 de voluntari în SUA

Vaccinul împotriva COVID-19 dezvoltat de compania multinaţională Janssen a început să fie testat pe scară largă...180

24 sep 20:24MapamondPublicaţia Charlie Hebdo, ameninţată din nou de Al Qaida: media franceze lansează un apel la mobilizare

O sută de mass-media publică miercuri în Franţa o scrisoare deschisă în care lansează un apel la mobilizare în...210

24 sep 00:00MapamondRaport: Romii şi nomazii din statele bogate ale UE se confruntă cu inegalităţi frapante

197

24 sep 20:42MapamondTrump îl atacă virulent pe John McCain, a cărui văduvă a anunţat că-l susţine pe Biden

Vizibil înfuriat de sprijinul anunţat de văduva lui John McCain pentru contracandidatul său democrat Joe Biden,...216

24 sep 00:00MapamondRusia extinde lista cetăţenilor UE interzişi pe teritoriul său

Rusia a anunţat miercuri extinderea listei cetăţenilor Uniunii Europene interzişi pe teritoriul rus, o decizie...206

24 sep 00:00MapamondTurnul Eiffel a fost redeschis după ce a fost evacuat în urma unei ameninţări cu bombă

Turnul Eiffel a fost evacuat miercuri pentru circa două ore, după primirea unei ameninţări cu bombă, au anunţat...176

Sănătate
24 sep 00:00SănătateSplenomegalia, complicație a hepatitei C

Hepatită de tip C este o afecțiune virală a ficatului, care se declanșează în urmă infectării cu virusul hepatic...200

24 sep 00:00SănătateInterpretarea valorilor transaminazelor: ce ne "spun" acești parametri

Majoritatea dintre noi știm că atunci când explorăm funcționalitatea ficatului, urmărim valorile transaminazelor,...181

24 sep 00:00SănătateSimptome atac de panică: cum le recunoști în stadiu incipient și cum le oprești

213

24 sep 00:00SănătateVitamina A, vitamina E și zincul combat inflamația

Inflamația din corp poate fi combătută cu ajutorul vitaminelor și mineralelor precum A, E, zinc și a unor...190

24 sep 00:00SănătateInfecția măselei de minte - cum o recunoști și cum o tratezi

Infecția măselei de minte este dureroasă și reprezintă o urgență stomatologică. Aceasta nu poate fi tratată...190

24 sep 00:00SănătateCopiii născuți prematur: cum îi ajută incubatorul și ce rol are în dezvoltarea lor

Majoritatea sarcinilor au o durata de 40 de săptămâni. Un bebeluș ce vine pe lume înainte de săptămâna 37 este...185

24 sep 19:32SănătateSuferi de depresie sau anxietate? Zahărul îți poate face rău

Se vorbește foarte mult despre impactul pe care îl are consumul de zahăr asupra sănătății fizice, acesta...199

24 sep 00:00SănătateCele mai importante complicații ale aterosclerozei

Ateroscleroza este principala cauza de deces în rândul adulților, în țările dezvoltate, iar această afecțiune...191

24 sep 00:00SănătateCe efect are tiroida asupra colesterolui tău

212

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT