REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Horia Constantinescu: Conducerea ANPC nu mă mai vrea înapoi!

Horia Constantinescu: Conducerea ANPC nu mă mai vrea înapoi!

Replica API 8 aprilie 2020 | 00:00 9225

Fostul comisar șef adjunct al CJPC Constanța, Horia Constantinescu, se află în conflict cu actuala conducere a Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC), deoarece răspunsul în legătură cu revocarea suspendării din funcție, trimis conducerii întârzie să apară.

Horia Constantinescu

Inițial a fost vorba despre o perioadă de maximum 15 zile, acum, perioada a crescut la 30 de zile.

Nu prea își dorește nimeni să mă reîntorc la muncă

Horia Constantinescu spune că nu este dorit de conducerea ANPC, chiar dacă se oferă să se afle pe teren, în prima linie. „Trebuie să mai aștept încă 30 de zile pentru a primi răspunsul din partea celor de la ANPC, dacă mă pot întoarce la conducerea OPC Constanța. Nu prea își dorește nimeni să mă reîntorc eu la muncă. Conducerea ANPC nu are nevoie de zarva pe care a reușit să o facă Horia Constantinescu din postura de comisar șef. Eu cred că, consumatorii mă vor, alții nu mă vor. Eu aș fi mobilizat fiecare comisar să se poată întoarce la muncă, pentru că la acest moment este nevoie. Mulți dintre colegii noștri nu doresc să facă foarte multă muncă de teren în această perioadă și îi înțeleg. Nu vor să se expună. Mult timp nu au avut echipamentele necesare pentru astfel de activități, iar în acest moment, cu toate că au cât de cât echipamente, nu se simt în siguranță. Eu de aia vreau să mă duc, să îi mobiliez pe cei care îi știu că au energia necesară să participe la astfel de acțiuni”, spune fostul comisar șef.

Noi, bărbații, trebuie să efectuăm aceste controale, nu femeile

Candidatul independent la Primăria Constanța, Horia Constantinescu are numai cuvinte de laudă pentru actualul comisar șef de la CJPC Constanța, Ecaterina Scînteie, pe care o poziționează în topul celor mai buni comisari din țară. „Cea care conduce acum comisarariatul este cel mai bun comisar din țară, dar este femeie și trebuie să fie protejată. Noi, bărbații, cu un sistem imunitar mai puternic, putem efectua astfel de controale pe teren. Măcar să transmitem un mesaj că nu au dispărut toate autoritățile. Respectați legea, pentru că existăm și noi, altfel se va crea fslsa premisă că fiecare poate face ce vrea”, mai spune Horia Constantinescu.

Trebuie verificat totul într-un mod draconic

Fostul comisar șef vrea să fie verificate în mod strict toate magazinele și cei care se află în contact direct cu consumatorii.„În această perioadă trebuie verificate condițiile respectării igienei în toate locurile care intră în contact direct cu consumatorul. Trebuie verificate toate în mod draconic, ferm și determinare pentru a elimina orice risc. Nu putem să ne jucăm cu sănătatea oamenilor. De aia aș fi vrut o mai bună mobilizare, oferindu-mă să fiu în prima linie, a acestor acțiuni de control, nu stă stau la birou și să le coordonez.Nu înseamnă că nu îmi este teamă de îmbolnăvire, înseamnă că înțeleg că oamenii care pot, trebuie să îi protejeze pe ceilalți”, a mai precizat Horia Constantinescu.

Cei care măresc prețurile nu vor mai avea parte de clemență și vor fi sancționați la virgulă

Constantinescu a avertizat și operatorii economici care cresc prețurile în mod artificial în această perioadă. „Îmi asum că voi verifica inclusiv faptul că unii au crescut în mod artificial prețurile. Pe această cale transmit celor care măresc prețurile artificial, să se gândească să respecte legea la fiecare semn de punctuație. Pentru că așa cum ei își permit să își bată joc de alții, așa și noi ne permitem să sancționăm oricare virgulă care nu este respectată într-un act normativ, fără a mai avea înțelegere, clemență sau aplicarea avertismentelor în vederea încurajării operatorilor economici. Un astfel de operator, nu cred că ar rezista pe piață”, a mai specificat fostul comisar șef.

Petruț IACOB

Citește și: Horia Constantinescu lasă deoparte, momentan, candidatura la Primăria Constanța!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce nu a dat amenzi la Spitalul Judetean, deoarece arata jalnic??? De ce nu a amendat mall urile, deoarece baile nu erau curate????
1
0
Este un om care isi face treaba cu brio indiferent de domeniu. A avut si el iesiri mai aiurea in trecut, dar cu totii suntem oameni, si cu totii am gresit. Pe plan profesional este de nota o mie, unde pune mana chiar face ceva bun! Astia de il tot criticati sunteti aia de apareau in filmari cu mancarea stricata si mizeria din restaurante, magazine,placintarii, unitati de cazare etc. Sunteti ofticati ca v-a sanctionat! Puneti si voi sanatatea oamenilor pe primul loc, nu mai profitati ca nu e el la conducere sa va ia in primire!
5
3
Sclavule mai sti cand aruncai cu plicul de bani din masina. Te pisai pe noi. NU AM UITAT.
8
4
te-ai kkt imprastiat drept in scaldatoare! Te asteapta vremuri exact ca tine! Adica de tot kktul fraiere! Ai luat o MU1E de nu poti s-o duci! Oricum, tot raul spre bine, asa nu-ti mai miroase gura a kkt!
5
4
Vezi cam cine erai pe plaje Uita te la tine pe youtube Jegule Ai muschi la zarzavagii In rest....mucles
14
4
F bine. Nu meriti nici paznic la wc. Comportamentul tau de pe plaja fata de femeia aia de rand spune totul despre acest jeg infect. Ma mir cum a avut acces pana acum la astfel de dunctii
14
4
nu are nici un concurs dat, e facut pe fax, si nu facea el controale pt siguranta cetatenilor, o facea pt siguranta propriului buzunar, un alt bucurestean care se vrea primar la Constanta
16
2
Stimati cetateni, eu am postul asigurat deoarece l-am castigat prin concurs. Din functia de sef opc, m-am suspendat pe o perioada de timp, dar EU REVIN PE ACEASTA FUNCTIE CURAND , deoarece asta este legea. Deci stati linistiti CA VOI REVENI IN FUNCTIA DE SEF OPC CONSTANTA CURAND, sa dormiti linistiti, si voi incepe iar controalele la sange, ptr siguranta cetatenilor. Asa ca numai va bucurati degeaba, CA DACA VOI NU MA VRETI, EU VA VREAU...SI REVIM SI MAI PUTERNIC SI AMBITIOS. Asa ca puneti-va la punct cu toate, ca o sa urmeze jihadul. Nu va bucurati..PE HORIA CONSTANTINESCU IL ASCULTATI
3
17
Pret articol 1000 lei
16
5
ai distrus turismul pe litoralul romanesc. ai atentat la bugetul national prin circul e care il faci cu tv dupa tine, fa controale dar nu filma. nu transmite pe sticla controalele. tv generalizeaza si atunci pierd si cei ce sunt corecti. turistii se duc la bulgari, turci greci, etc. crezi ca ei nu au probleme asemanatoare? dar nu au voie s aytansmita pe sticla.
15
3
nici eu nu te vreau
12
4
ai vrut primar aici cum e cand vrei te suspenzi cand vrei te intorci la munca hai ca e bine asa ar trebui sa facem toti sa ne suspendam cand vrem si sa revenim la fal
14
5
si sar putea romanu sa se gandesca bine daca vine la latrinele makedonesti in 2021 asta eventual ca isi revine turismu dinnou.cine scapa cu soriciu intreg osa vada si alte oportunitati inafara sa vina la interlopi romani pe litoral.ce ma bucur,sa dati faliment toti makidonii
15
4
Horica eu zic sa te duci sa plangi pe umarul lui Veorica !
18
5
mai vroiai sa bati niste doamne pe plaja? licuriciule
21
6
Revin .stati linistiti
8
15
OPC potrivit legii are competenta DOAR pana in fata vitrinelor din magazine. adica la produsul finit. Atat. Ceea ce fac ei prin faptul ca i tra in spatele vitrinelor in magazii nu este legal isi depasesc atributiile legale probabil pentru a capata putere di influienta prin massmedia punand presiune. Deci facem alel ca si OPC sa actioneze DOAR in baza coMpetentelor legale aplicabile. Stop Abuzurilor!
9
4
caruia pizdeul si-a aratat recunostinta fata de el printr-o sut drept in kur, dupa ce l-a momit sa-si dea demisia cu candidatura de "independent" la "premarie". Prostii pe limba lor pier! Acum o sa aibe timp suficient sa asculte manele de jale si sa sparga bomboane agricole in parcul amenajat langa Primaria Constanta! Fraier cocalar!
24
4
Ai vrut primar.....asteapta!
21
4
cel mai bun inspector care l a avut cta...din cauza fostilor inspectorri mi am inchiss afacerea....veneau si cereau...pur simplu..pe obraj de la veterinari...de la pol..economica....imi dadeau cheile de la masina sa le umplu portbagajul...nu vreau sa dau nume...
9
19
Din ce spui riese ca oameni astia care nu te vor inapoi sunt o adunatura de hoti fiecare cu cotizantul lui,nu este ca pe timpul tau cand numai tu aveai oameni tai si mai faceai cate un control pe ici pe colo si daca ne uitam cine sunt oameni de afaceri din comertul Constantean eu cred ca spui adevarul ,acum este dreptate pentru toti hoti nu doar pentru protejati lui Horia Constantinescu.
14
3
cine sal maiprimeasca pe specimenul asata uman ,la mina...nici acolo nu mai e loc ptr retardatu asta..
18
3
O lichea comunista ,din familia lui Bombonel zis si poponel
32
3
Fugi si cauta ti de munca
22
3
cand vezi ca nu te vrea nimeni, cauta-ti alta munca.
22
3
Ai cazut in capcana.buahahahahaha.te au ars astia.iti meriti soarta fmm de gandac de colorado.te a pus nastase la opc dar tu ca un manelist ce esti ai vrut mai mult.ti au suflat in ureche si ati cazut de comun acord sa fi iepurele lu fagadau si acum ti au dat o la mooe.suge o fraiere.mars in mm la costinesti si vinde sezlongurile si ai grija.ai grija de tine ca la mizeriile facute bine nu te vad.sau mars in pastele ma ti in bucuresti
28
4
cine pleaca la plimbare pierde locul de onoare, si numai conducera ANPC nu te vrea?cred ca se bucura si cei pe care-i dijmuiai cu jupuiala, fac aia o cruce mare ca au scapat de un manelist mafiot ca tine.Te-a bagat bombonel la OPC asa cum si-a bagat el un glonte-n cap,au crezut ca prin OPC o sa ti se faca reclama precum lu' Piedone si o sa ajungi mare primar la Constanta.Du-te pe la acea terasa din Neptun unde ti-ai pierdut doi dinti in altercatia de acolo si asculta manele la maxim ca astea-ti plac tie, primaria nu-i de tine.
28
5
In aceasta perioada ,majoritatea vand marfa expirata,nu respecta nici o norma,sa vina dml horia inapoi..este cel mai bun.toate comentuurile de mai jos sunt de la comercianti .si eu sunt comerciant dar respect tot.este foarte greu in perioada asta,sunt tentatii mari sa iei marfa expirata din cauza ca s-au inchis multe restaurante ai furnizorii nu au ce sa faca cu ea.sa vina dml horia!!!!!
9
19
NU vrea numeni, "mafiotule" de Costinesti! O sa fii vedera, doar la tine in sat, "mafiotule" , acolo in Schitu! Ai redescoperi k pipi e cald!
21
5
pai daca intarzie raspunsul trebuie dati in judecata
13
12
Dl horia era exact ca securisti din filmul moartea dl lazarescu adica la dus era pe post de inspector OPC si la intors candidat la primarie rupe tot, sparge tot...si s-a trezit acum ca nu mai este nici una nici alta si plateste articolele poate poate ii iese ceva....mai bine sa ne lase in pace cu ifosele sale si sa plece la bucuresti ...la cum o sa fie litoralul clar la costinesti si Neptun la el o sa bata vantul a foame...parol!!!
22
7
Sugi pula ca sa iti treaca de foame
21
7
Isi baga unghia in gat ca sta acasa si nu este platit
29
6
du te, bro, si du dezinfectanti. Ajuta populatia. Nu asta ne spuneai? Ah, era sa uit. Planteaza si niste pomi. face bine la pshic.
32
4
Regreta ca tea fatat . Asa om scarbos ca tine , mai rar se naste pe fata pamantului . Ai pus presiune pe mici comercianti doar pentru ca tu sa iti faci o imagine . Am stiut ca intentia ta tintea la functia de primar . Numai ca vezi tu animalule , ai inteles ca ai o mic secment din populatie care te vrea . Cei mai multi nu au putut sa fie prostiti de mizeriile tale . Tu esti un interlop , asta esti . Simplu fapt ca te-ai comportat urat fata de acea femeie pe plaja , spune ce caracter mizerabil ai .
31
8
Inapoi la meseria ta de baza Horica , cea de inchiriat sezlonguri si saltele, tot la aia te pricepi foarte bine.
41
5
Doar nu vroiai sa pleci si sa vii cand vrei tu.
33
5
A ramas prostu pe langa
29
6
A dat foamea in tine cred...ca totul a fost spectacol ieftin..circ la tv..in rest toata lumea e la locul lor..toti dughenarii...toate carciumile infecte.. Pana la urma...cel mai usor e sa bati babe pe plaja...
33
4
Replica. Cat e halatul?
21
3
ti am dat destula spaga ce mai vrei sau am impartit o ca si taxa de protectie de pe faleza costinesti
14
7
Da, tu esti singurul salvator al OPC ului... Cine mai crede mangleala asta de analfabet sugaci, dormic de supt ciolanul ce esti.
30
3
Omul e bun, este clar.
11
25
Un interlop...clica lui Nastase...
31
7
Va tremura chilotii la toti in fata lui!
15
26
Singurul om care i-a pus cu botu pe labe pe toti jegosii cu restaurante si placintarii infecte,merita sa vina iar la postul de conducere!
19
37
Noi nu uitam comportamentul de golan de pe plaja.
42
6
Oare ce legaturi or fi intre Replica si Horia Constantinescu de il ridica atat in slavi? Periodic apare un articol in care individul este scos de la naftalina, periat, laudat si prezentat ca fiind salvatorul Romaniei!
45
7
E bun la impins vagoane
25
9
l-au ajuns blestemele
19
8
La stat,pleci si vii cand vrei?Sunt locuri prin care nu treceti cu anii,iar pe altii ii amendati si pentru ca respira!
36
7
Pai corona ucide mai intai barbatii, nu ai inteles, ce dracu pricepi greu. Barbatii sunt 70 la suta victime corona. Oare de ce? De prosti ce sunteti... Va fraieresc curvele puturoase... Corona de ce nu v ar ucide...
18
9
la munca jegule ai furat la anpc destul. Ai protejat destul clanurile saceanu etc
42
8
A venit pandemia, s-au dus planurile de marire. Inapoi la cotineatza.
42
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218