REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Horia Constantinescu, despre spaţiile verzi: Când e vorba să ne înfrumusețăm propriul oraș, nu ni se mai pare interesant!

Horia Constantinescu, despre spaţiile verzi: Când e vorba să ne înfrumusețăm propriul oraș, nu ni se mai pare interesant!

Replica API 30 mai 2021 | 00:28 4746

Horia Constantinescu, directorul executiv adjunct al Direcției de Servicii Publice din Primăria Constanța, a ieșit în spațiul public cu o nouă declarație, de data aceasta privind întreținerea și îngrijirea spațiilor verzi aferente imobilelor pe care constănțenii le folosesc. Fostul director al OPC a dat drept exemplu și alte orașe din România, precum Iași, Ploiești sau Arad unde acest lucru se întâmplă de câțiva ani, reiterând totuși că Primăria Constanța va ajuta asociațiile de proprietari și va răspunde solicitărilor acestora de a ridica deșeurile vegetale obținute în urma întreținerii spațiilor verzi.

Un alt subiect abordat Horia Constantinescu a fost și colectarea selectivă a deșeurilor în Constanța, la ultimul control efectuat în piața Tomis 3 câțiva operatori economici fiind amendați pentru că nu au reciclat cum trebuie deșeurile.

"O nouă zarvă în spațiul public cum că Horia Constantinescu ia înc-o măsura abuzivă! Fără să lucrez la Primăria Ploiești sau Arad sau Iași sau în alte orașe din țara asta, în care civilizația a fost transpusă în hotărâri de consiliu, ce obliga asociațiile de proprietari să își întrețină spațiile verzi adiacente, aceasta masură a fost luată si acolo!

Dumnezeule mare și puternic!

Ne uităm peste gard la alții și ne place ce vedem, dar când este vorba să ne înfrumusețăm propriul oraș nu ni se mai pare la fel de interesant!

Cum, aia pun mâna pe mătură și pe greblă?! Nu ies sa înjure pe Facebook?! Nu blesteama primarul și echipa acestuia?! Cum prostii aia, în Grecia, Austria și în alte țări civilizate, pun flori la geamuri, dau cu alb in fiecare primăvară și se pregătesc să întâmpine turiștii?! Când ar putea sta mai comod în casă și sa scrie pe facebook!

Intelectuali de marcă și cetateni plini de responsabilitate, dar care doar vor, nu să şi facă!", a mai explicat Horia Constantinescu.

Mai multe puteți vedea în filmul de mai jos

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
suge nasule tare suge
1
0
un idiot consacrat
8
0
El e mic, capul mic, coaja groasa, de unde naiba vreti creier la asta? Nu se aduna doua lingurite, nu iese de-un pane serios...
11
0
Un avorton, un linge pzd Horia asta
16
0
Mi-e scarba de tine, de voi toti de la putere, chiar nu ti-e rusine!!!cat tupeu sa ai?? Mai intai faceti ce trebuie, adica treaba, si dupaia sa aveti pretentii!!! Jeguri de oameni....
20
0
Pai si cu banii pe impozite ce faceti??? Va mariti salariul??? Nu se vede nimic concret in oras, doar haos .SVF.
29
1
Duten Pul horica
22
2
cwrvele pnl ului!!!!
30
3
Este domeniu public!
30
1
Alooo Rutiera,ridicati-i permisul acestui avorton
40
1
Jegule in campanie electorala erai parcul de la gara si ii scoteai ochii pui fagadau ca nu tunde iarba si tu ce faci acum
46
1
toti neavenitii la primarie, pe functii. DAR DE PUTEREA EXEMPLULUI AI AUZIT MA GUNOIULE?
31
1
Horia Pitpalacul Agresiv Anti Constanteni! Noul Babu
34
1
fmm de lake ca nu iti convenea in vinerea verde ca nu te lasau gardienii sa intrii la primarie cu gipanul, ai plans putin ca o pasarica, dc nu vii cu bicicleta bai bosket?
30
1
Horica lingerica, alupigus, sifonule atrnache
28
1
Un emanat la constanta
18
2
Ce are primaria cu balariile din jurul blocului, locuintei? Ne place tot ce e frumos la altii, cand este vorba despre noi asteptam sa faca altii.
13
32
Ce dezamagire! Primaria e condusa de un agarici de juma de metru care ne da lectii despre cum e in alte orase. Pai de ce primaria lasa sa creasca intai balariile de 2 metri si apoi anunta asociatiile ca e de fapt in sarcina lor? Astia de la primarie parca sunt dusmanii constantenilor!
44
5
in parcul de la primarie sunt balarii de 2 metri
31
1
E bine din bolidul ala, luat din bani obtinuti "legal", nu? Vad ca-ti merge bine din salariul de bugetar. Cand ai iesit tu cu grebla, ba, cocalarule?! Iesi tu, da un exemplu, ca din bolid esti jmeker!
40
3
sait de kkt sterge comentariile la adrsa jegului de chitac si omocea .....jeeeeg!
40
3
Iar a luat asta de decizii bune nea Chitac. Tu pe mana ta pieri primarule, mai vezi tu primarie........
37
3
Corect , dar stii , printre altele, ce se face cu mina dreapta ?
32
2
Daca aveai bun simt nu te filmai in timp ce conduci retardule!!! Omori lumea pe strada!!! Astia ne conduc din pacate!!
47
3
mana dreapta a lui Chitac!
42
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367