REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Horia Constantinescu îl cheamă pe Decebal Făgădău la OPC! Vrea explicaţii pe tema locurilor de joacă DEPLORABILE din municipiu

Horia Constantinescu îl cheamă pe Decebal Făgădău la OPC! Vrea explicaţii pe tema locurilor de joacă DEPLORABILE din municipiu

Replica API 13 septembrie 2017 | 00:00 319

Horia Constantinescu, comisar-șef adjunct la Protecția Consumatorului, l-a invitat pe primarul Decebal Făgădău, pe 14 septembrie, la sediul CJPC din Constanța pentru a răspunde direct de situația locurilor de joacă pentru copii, după ce a fost depusă o reclamație cu privire la acest aspect la instituția de control. Mai precis, Primăria Municipiului Constanța va fi tratată precum un operator economic prestator de serviciu, după cum a precizat conducerea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului și se pot ajunge și la sancțiuni.

Astfel, situația deplorabilă a locurilor de joacă pentru copii, care nu mai sunt un prilej de relaxare, ci o provocare continuă de a nu se accidenta în timp ce se joacă, a ajuns și în atenția organelor de control. Făgădău a anunțat în urmă cu câteva luni, la una din ședințele de Consiliu Local că dorește să modernizeze toate locurile de joacă care se mai află în subordinea municipalității și să înființeze altele noi, ca numărul acesta să ajungă la 100 pe raza municipiului.

De precizat este faptul că deja s-au eliberat autorizații pentru modernizarea unor spații, însă, până în prezent, nu au început lucrările de modernizare, întrucât se aşteaptă finalizarea licitaţiilor. De cealaltă parte, referitor la acest subiect, primarul Constanţei, Decebal Făgădău, nu a oferit un punct de vedere.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce se mai aude cu controlul de la Metropolitan,sau sa speriat Horia de capeteniile de oaie.
0
0
Si de imigranti care au umplut parcurile la city parc tabacarie nu zice nimeni aia de au venit de la mangalia pe nlmare si acum stau in parc tie frica sa mai mergi in parc
1
0
Saracie. Imaginea lumii a 4a este la constanta oras blocat in anii 50 raportat la o crestere a populatiei tiganesti cu peste 1300 la suta. Omorati copiii bai fagadaule ne ucizi copiii ucigas de copii ce esti!!! Criminal de copii te numesc mori mori mori !!!!!
6
0
si fagadaul tremura sub birou! fiti seriosi il doare la basca!
7
2
este la usa la tine dl primar
2
0
Viceprimar ! Horia Viceprimar ! Sa vedem atunci ce mare branza face pentru "consumatori".
4
1
In Tomis plus sunt haite caini care ataca oamenii, am sunat la hingheri dar vad ca nu trimit pe nimeni. Nu se poate asa ceva
3
1
Horia primar
4
7
Sa-i dea suspendare domnului primar pana rezolva problema! Sa inchida locurile de joaca pentru copii!
5
3
Bravo ! Felicitari d-le Horia !
8
5
Felicitari domnule Horia ! Va meritati locul ,sunteti omul potrivit la locul potrivit,nu va lasati intimidati de primari,viceprimari ,relatii sus pus .Fa ceti-va datoria cu aceasta ocazie se mai miscalucrurile in sensuri pozitive in interesul cetateanului,clientului.
12
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614