REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Horia Constantinescu: Impotența administrației Făgădău a făcut mult prea mult rău Constanței!

Horia Constantinescu: Impotența administrației Făgădău a făcut mult prea mult rău Constanței!

Replica API 3 septembrie 2020 | 00:54 1516

Constanța este un oraș cu mult prea multe probleme și cu mult prea mulți oameni supărați pe impotența administrației publice locale. Este concluzia candidatului PPU-SL la Primăria municipiului Constanța, Horia Constantinescu, în urma primelor întâlniri pe care le-a avut cu alegătorii, în cadrul acestei campanii electorale.

Parcul din cartierul Poarta 6 l-am descoperit în urmă cu luni bune, în primăvară, când am avut prima acțiune de plantare. Zilele acestea am redescoperit un loc ce aduce mai degrabă a deșert., într-un cartier unde echipele de la salubrizare par că au uitat să treacă., cu mulți cetățeni supărați și neîncrezători în clasa politică, pe bună dreptate și cu argumente solide. Am luat loc lângă oameni și le-am ascultat supărările și nevoile. Pentru marea majoritate, cele 14 puncte din programul propus de mine aduc răspunsuri concise. Sper ca mulți dintre ei, să fi recăpătat în urma discuției, un strop de speranță, a declarat Horia Constantinescu.

În cursul acestei săptămâni, candidatul PPU-SL la Primăria Constanța s-a aflat, alături de echipa sa în mai multe zone din oraș, printre care se numără cartierele Km 4-5 sau Parcul Gării.

În Constanța anilor 2020 există încă locuințe fără curent electric, neracordate la utilități, oameni neintegrați în societate, familii fără posibilități de a-și duce copiii la școală. Mai grav este însă mirosul pestilențial care persistă în zonă și pune în pericol sănătatea oamenilor. Cartierul Gării nu este nici el lipsit de probleme. Au fost momente frumoase pe care le-am petrecut în Parcul de aici, unde am avut ocazia să întâlnesc niște oameni deschiși și hotărâți, Am dezbătut subiectul “CONSTANȚA” și am discutat despre oportunitățile dar și problemele din acest cartier dar și din oraș. Din păcate, toate aceste discuții le-am purtat într-un mediu nesigur. Toaletare copacilor este o problemă, mobilierul urban lasă de dorit, spațiul verde este neîngrijit iar Poliția Locală pare că a pierdut lupta cu amatorii de graffiti. Această zonă trebuia să fie prioritară, Este o poartă de intrare în Constanța și sincer, nu ne face deloc cinste. Am găsit soluții concrete, ușor de pus în aplicare și voi demonstra în scurt timp, cât de ușor este să îmbunătățești calitatea acestor spații. Trebuie doar să vrei, spune Horia Constantinescu.

Cod unic mandatat financiar 21200022

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La Navodari pe muis tul de primar il doare-n c ur ca nu avem strazi asfaltate si trotuare. El asfalteaza doar langa blocuri ca de acolo vin voturile. Pentru cei de la case nu are ochi, dar pentru strazile pe care stau basinosii si fostii violatori au asfaltat de acum 2 ani. Vine cu cersetoria pentru votare. Votati mu ie Pesede.
0
0
Fagadau, Stelian, Dobre, Constantinescu, Stroe oameni lui Mazare si Nicusor la primarie si C.J.
0
0
ba tu ti-ai luat bataie pe terasa Zorbas din Neptun unde ai ramas fara dinti, cautati pe google
1
1
Ce ma te-a calcat si pe tine de esti asa ofuscat ? Inseamna ca erai in neregula
0
3
Esti maidanez de al ciumei rosii si vrei sa pari ca esti lup . Bai pisatule, bai hahalera . Ai nenorocit o multime de amarati care aveau cate o mica afacere pentru ca tu sa iti faci campanie . Tu prin felu in care ai lucrat ai inceput campania de ani de zile . Ai sa o sugi interlopule . Interlop te consider numai pentru felu in care ai fost la un pas sa bati acea femeie pe plaja . Singura vina a femei a fost ca sa asezat pe plaja administrata de tine . SA-TI FUT NEAMU IN GURA INTERLOPULE . PROASTA ESTE LUMEA DACA TE VA VOTA . DAR NU CRED CA VA FII ATAT DE PROASTA . DAR MAI STII . CONSTANTENI .
4
2
Tu vorbesti care o arzi cu Saceanu? Mars
5
1
Cat costa halatul???
4
2
Frate, pe ei
4
2
Singurul care pare sa stie ce vrea , sa vrea sa faca , si singurul care lupta real impotriva lui Fagadau
6
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218