REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Horia Constantinescu, întâmpinat de oameni care mergeau ”în patru labe” la controalele din Vama Veche

Horia Constantinescu, întâmpinat de oameni care mergeau ”în patru labe” la controalele din Vama Veche

Replica API 30 iulie 2022 | 00:00 4641

Horia Constantinescu, acum președintele ANPC, (Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor), este cunoscut pentru faptul că face publice acțiunile de control în care este ancorat. Însă, de dată recentă, Constantinescu a întâlnit o situație ce l-a amuzat, și anume oameni care mergeau ”în patru labe” sau care stăteau întinși pe stradă.

Horia Constantinescu

Horia Constantinescu, președintele ANPC, continuă seria acțiunilor de control, mai ales pe litoral întrucât ne aflăm în plin sezon estival. După ce a luat la puricat trenurile ce vin spre mare, întrucât existau informații că mizeria este la ea acasă, iată că președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor a ajuns și prin sudul litoralului. Cu telefonul scos pentru a imortaliza fel și fel de reacții din timpul controalelor, dar și pentru a arăta neregulile, la Vama Veche a avut parte de o... imagine ceva mai atipică.

Un bărbat traversa strada în... ”patru labe”, pe când o altă persoană stătea întinsă pe asfalt, fix în fașa unui autoturism, care, cel mai probabil, voia să-și continue drumul.

”Vama Veche nu se dezminte. În cadrul acțiunilor de control apar și astfel de situații, ce fac deliciul serilor respective”, a spus Horia Constantinescu.

Iar Vama Veche, da, este recunoscută pentru astfel de situații. De-a lungul vremii au fost întâlnite fel de fel de situații amuzante, de la oameni dormind pe unde apucau, în fel de fel de poziții, chiar și pe stradă sau pe borduri, până la, iată, cei ce merg târâș.

Video:

L.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Scursura asta de Horia Cacatinescu nu are cum sa scape fara puscarie! Sa vedem cum e cu spagile pe care le a luat de la toti. Alooo Blueair!!!
0
0
gata nenea drogalau te pregatesti pentru campania electorala parea matale nu prea conteaza esti din acelasi aluat cu astia si aia din marea britanie care la fel fac droguri cat cuprinde iar voi va faceti ca nu cunoasteti la sanchii intodeauna iderii sunt socati mama voastra de mafioti
0
0
Ala in patru labe e baiatul prefectului de Timis, a luat o doza mai babana !
1
0
Nenea Horia unde ai locuit pana acum, pe Luna ? Daca nu stiai, dupa Revolutie Romania a ajuns o jungla.Tara a fost scapata de sub control.
0
0
pai tinerii au plecat din tara, ce asteptari aveti?si tinerii astia cand se trezesc pleaca din tara, ce mai avem aici?doar saracie
1
0
Felul in care unii se distreaza arata cam unde sunt ei cu creierasul. Pana la urma si cei care se tarasc si borasc pe strazi sunt tot fapturi cu anatomie umanoida,chiar daca au comportament de primate. Nimeni nu e perfect,doar ca unii sunt chiar praf.
0
0
gunoaie drogate!
0
0
Faceti ceva cu incostietii de pe ion ratiu care parcheaza pe tot irotuarul .Eu mama pot sa dau CONFORT URBAN in judecata ca circuland pe strada pun viata copilului in pericol .
1
0
derbedeu mwist si hotz. Cum faceti voi de la replica de-i gasiti pe toti ?
3
0
asa ca sa respectam adevarul istoric,reporter l b
0
0
nu tori au fost crescuti cu bona frantuzoaica ,gunter ii zicea lui,ca sa se mire de lucruri pe care le intalnesti si in vama, care are un specific nimeni nu este judecat pentru ce face, dar co ca la ri cu sang royal de bucuresti sect 5,nu pot intelege asta, de asta se si minuneaza public
0
0
cwrvelor replica!!!!!
0
0
si-i duce spital ca asa zice arafat.
0
0
Lui Horica ii placea sa se distreze cu Bombonel,care il punea pe genunchi si ii dadea la fundulet.
1
0
Aceasta jigodie umana o sa aibe soarta lui Piedoane!
1
1
La crama la Rasova, se distreaza lumea bine?
0
0
Decat sa bata femei pe plaja.....javra!
0
0
Rahatul asta impreuna cu chitac auvdistrus mamaia si constanta cu taxa de parcare. Muiti jigodiile.
0
0
Ne scuzati domnu, nu toata lumea are cate o caseta cu manele la indemana ca mataluta, asa ca ne mai distram si noi pe rock.
1
0
ami bag poula in horia si in familia lui.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614