REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Horia Constantinescu, noul președinte al ANPC

Horia Constantinescu, noul președinte al ANPC

Replica API 9 august 2019 | 00:09 845

Șeful Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Constanța a fost promovat la nivel național! Horia Constantinescu este acum președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, iar decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

Tot în Monitorul Oficial a fost publicat şi ordinul de eliberare din funcţie a lui Marius Pîrvu.

click pe imagine!

Imediat după oficializarea deciziilor, Horia Constantinescu a declarat, pentru "Replica": "Voi continua activitatea aşa cum am făcut-o la Constanţa şi vreau ca activitatea tuturor comisariatelor din ţară să fie la fel cum a fost cea de la Constanţa. Voi face o analiză a activităţii tuturor comisariatelor, pentru a vedea unde este bine, unde este mai puţin bine...". Întrebat dacă în urma analizelor se vor anunţa şi înlocuiri din funcţii, Constantinescu a precizat că, pentru început, "cei care nu ştiu, vor fi învăţaţi". Referitor la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Constantinescu a declarat că momentan nu s-a luat o decizie în privinţa celui care îi va prelua locul, dar că situaţia se va "tranşa" în cursul zilei de vineri, 9 august, după discuţii cu toţi comisarii de aici.

"Continuăm între timp seria controalelor pe litoral, în cadrul Comandamentului. Au fost foarte multe verificări în ultima perioadă, pe care le vom prezenta sub forma unui bilanţ. S-a muncit foarte mult, au fost angrenaţi şi comisari detaşaţi şi de la comisariate din ţară", a conchis Horia Constantinescu.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cand s-o dus cu controlul la o terasa din Neptun a ramas fara un dinte si a iesit sifonat rau in urma batailor care le-a primit pe acolo, acum l-au promovat? ca sa vezi, nu i-a mers pe aici si s-a bagat sa faca pe zoro la nivel national
0
0
Daca s ar fi pastrat un pic de decenta nu s ar fi facut aceasta numire. Acum e clar ca suntem condusi de niste prostituate masculine. In fiecare zi astia te uimesc cu cata impertinenta ne sfideaza, se joaca cu cartile pe fata.Cat despre Horia, el este doar un pion, imaginea unui interlop format de servicii care apoi a fost folosit ca si colector de taxe sau deschizator de drumuri pt o anumita "elita".
3
0
cand pula mea o sa invete cum se face un control?nu vii cu un aer de superioritate si arunci o legitimatie asteptand ca toata lumea sa te cunoasca.la terasele lui de la costinesti cand se duce in control?
6
0
Ma pish pe el
4
1
Noi l am promovat. Am scapat de el. Vine un cipan la conducerea opc
4
3
Imitatia lui popescu piedone de la bucuresti .copie fake a nenorocirii
6
0
Pe aceleasi criterii pe care numesc in functii psd-ul,adica sa aiba dosar penal a fost numit si individul Daca mai este asociat si cu baiatul puscariasului Nastase e si mai bine
6
0
Eu va spun acum sa tineti minte mai tarziu. Nastase nu a fost prost cand l a facut sageata. Taica su l a bagat in politica pe nastase, acum nastase il promoveaza pe individ in structuri unde stie ca sunt probleme mari. Si iesi cu calul alb din grajdul murdar, tipic comunist. Va spun de acum, asta e noua specie de politician care va duce cu zaharelul si nici nu prea ai ce sa i reprosezi. Au invatat din greseli, stiu ce sa spuna plebei sa fie multumita, stie sa redirectioneze privirea pentru a masca coruptia, va fi f greu sa i demasti..plus ca poporul e prea prost sa se uite unde trebuie.
9
1
Prieten si ruda cu Nastase. Prieten cu interlopi. Nas si prieten cu neamul bolboceanu, cu diva izabela care facea bani din webchat. Prieten cu boromir. Murdar din cap pana in picioare.
12
0
Osuge bine ca nici ANAF-ul nu-l calca la CASA ATHENA din Costinesti ,str.Tineretului, pe care o inchiriaza la negru de ani buni.Casa facuta din inselaciuni, imprumuturi nerambursate catre persoanele de buna credinta prieteni.OPC-ul il ocoleste ca doar Horia este nasul mare a lui frati-sau Vali,tot coltul este plin de magazine alimentare acre nu sunt calcate de autoritati tot din motivul intemeiat HORIA CONSTANTINESCU !
11
1
Felicitari ,ati facut putina ordine in bucatariile imputite ale celor pusi pe capatuiala in 2 luni de sezon estival .Sper sa vina in locul dvs un om cu coloana vertebrala care sa faca fata la intimidari .
8
11
Bravo lui,a fost singurul care a avut sange sa dea in machidoni! Trebuia sa stea la Constanta sa ia locul lui Fagabou si poate mai termina cu monopolizarea Dobrogei de catre machidoni! Stiu ca multi vor latra dar rasa asta tot spurcaciune va ramane!
18
13
Sa traiasca nea Adrian. Adrian Nastase.
13
3
asta ii suge pula si lu bolboceanu in combinatiile lui deci nimic nou
11
4
Da la Saceanu la Nunta ce cauta acest insivid? Cumva ii protejeaza tonetele de inghetata la interlopi? Halal conducere anpc. Umbla cu toti interlopii.
22
2
Si cu dosar penal cum ramane?
11
3
Un ingamfat,un fafaron, un bufon ...pe romaneste circar nimic mai mult.
25
2
Felicitari
5
17
Daca vrei sa scapi de cineva incomod promoveaza l
25
2
Nu stiu daca este bine pentru el. Nici pentru noi, cei din Constanta. La nivelul de presedinte pe toata tara, se produc des schimbari. Mult mai des decat la nivel local. Pe planul Constantei, s-a dus pe apa Sambetei increderea pe care publicul o avea in aceasta institutie. Omul sfinteste locul, nu-i asa?
24
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614