REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Horia Constantinescu: NU am RENUNȚAT la IDEEA de a CANDIDA la PRIMĂRIE!

Horia Constantinescu: NU am RENUNȚAT la IDEEA de a CANDIDA la PRIMĂRIE!

Replica API 30 iunie 2020 | 00:00 2302

Horia Constantinescu a revenit la șefia Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa. Acesta a fost detașat la București, în cadrul unui Grup de Control format din personal de la nivelul tuturor structurilor teritoriale, care a însoțit echipe de control la operatori economici din complexele Dragonul Roșu și Doraly, situate în București și județul Ilfov, sub coordonarea comisarului șef al CRPC regiunea București – Ilfov și care au avut ca scop identificarea de produse neconforme provenite din spațiul extracomunitar și aplicarea legislației.

Horia Constantinescu

Horia Constantinescu: Nu m-a înmuiat nici covidul, nici o mână ruptă

”Am participat la mai multe acțiuni, tot în sensul și în spiritul cu care v-am obișnuit de-a lungul celor trei ani. Cu siguranță acțiunile pe litoral vor fi la fel de ferme dar, după 1 iulie, conducerea autoritatii alegând să mergem să consiliem și să dăm o mână de ajutor operatorilor economici și așa greu încercați, și după 1 iulie ,conform cazierului contravențional, cu siguranță nu o să mai fim la fel de iertători. Nu am de gând să fac nici un rabat de la felul în care am abordat de-a lungul anilor întreaga activitate a acestui comisiariat și o voi continua cu aceeași fermitate de până acum, nu m-a înmuiat nici covidul, nici o mână ruptă.” a declarat pentru ziarul Replica, Horia Constantinescu, Şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa.

Trebuie să ne asigurăm că oamenii vin pe litoral fericiți, și pleacă la fel de fericiți

În privința următoarelor controale pe care instituția pe care o conduce le va face, Horia Constantinescu a ținut să menționeze că în această perioadă va pune accent pe controalele operatorilor economici de pe litoral: ”Eu cred că la acest moment întreg județul trebuie evaluat corect, pentru că sunt situații pe care cu toții le trăim. O să încercăm să acoperim întreg județul Constanța, ne vom concentra în zona de litoral pentru că aici lucrurile pot avea un impact major asupra consumatorilor fiind o zonă mult mai aglomerată, și atunci trebuie să putem evita orice fel de derapaj pentru a ne asigura că oamenii vin fericiți și pleacă la fel de fericiți.

Există în spațiul public personaje care au lansat ideea că am renunțat la candidatură

Un alt subiect abordat a fost viitoarele alegeri locale, comisarul șef fiind un pretendent la fotoliul de primar al municipiului Constanța: ”Nu am renunțat la ideea de a candida, cu toate că în spatiul public există personaje care au lansat această idee. Voi fi, la momentul la care vom ști când vom putea să ne înscriem și când vom putea desfășura acțiuni de campanie electorală, voi fi prezent nu numai în campania electorală, ci și pe buletinul de vot”, a spus Horia Constantinescu, pentru ziarul Replica.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu te desconsidera om de omenie!
0
0
Omule stai linistit ca nu ai nici-o sansa la primarie. Mai bine intra tare in pietari, buticari, restaurante, baruri, mall-uri ca o sa ai treaba multa. Pune-i cu botul pe labe si amenzi cat Casa Poporului.
2
2
Dobitocul face petreceri de ziua lui, de la Matei sii iarba, cu Tania Budi....Te doare cacatul.,
5
2
Sanse zero barat,ai!!! Faci pe leul Brailei,ascundindu te in spatele legitimatiei. Las o acasa si vino oriunde pe litoral!!! Esti ZERO BARAT,fara bucata aceea de hirtie!!
4
2
un limbric care nici macar injurat nu merita
6
3
a distrus turismul de pe litoral. nu am nimic cu controalele, nici cu amenzile. dar nu le mai mediatiza. pe cine ai prins pe picior gresit taie-i capul, ingroapal in nisip, dar nu mai filma. daca apare pe TV se generalizeaza si romanii cred ca se intampla pe tot litoralul.
7
3
Alt interlop...
8
3
Il votez cu ambele maini. Face treaba buna la OPC.
6
9
bravo, ai sanse mari, multi te vor vota, sunt deranjati doar astia din horeca, ar trebui sanctiuni mai mari
6
11
Pe nimeni nu il preocupa ce face sau nu face pacaliciul asta. Oricum nici Dracul nu il voteaza vreodata. Total nesemnificativ ca persosoana, antipatic ca figura si agresiv in stiri, cel putin pe Replica, constituie reteta sigura la vot zero barat. Oricum decat sa tot plateasca articole stupide care nu ii vor folosi vreodata mai bine s-ar apuca de complet altceva.
9
3
Sugi pula cu tot cu familia ta!!
10
2
Sa nu renunti ca nu ai de ce pt.ca oricum nu te voteaza nimeni! Nici pe Fagabou!
11
4
Ma cutremur can aud ca nu ai renuntat la ideea cu primaria. Nici familia ra nu te voteaza, mai uratanie!
10
2
Nu ai ce face si iti cauti de lucru ! Vei ajunge tu primar cand voi fi eu popa !
11
4
Va vinde smecherie si voi stati la coada OIERILOR
5
8
Bai pizda , bai cacat de caine . Nici ma-ta nu te crede . Tot prostu daca are puterea in mana este spartan . Cand ai abuzat acea femeie pe plaja , cand urlai ca un descreierat , ai uitat bagameas PULA in familia ta . Daca nu erai inonjurat de matahalele alea , te batea acea femeie de iti suna apa in cap . Bai maimuta paroasa , crezi ca mai pune botu pulimea la ce spui tu ? Bai mascariciule , bai muistule . O sa iti vina randu cand ai sa o sugi pentru tot abuzu pe care lai facut . Pui presiune pe agenti economici care nu se pot lua de piept cu tine pentru ca in Romania va este pernis abuzu .
15
5
Ba horica,lasa-ne dreq in pace si fa si tu ce stii mai bine,adica sa vinzi porumb pe plaja. Ne-am saturat de minciunile noastre ca sa le mai auzim si pe ale tale,bouare!
16
3
Constantinescu este planul "B" al PSD-ului.Nemernicul asta si-a propus sa ajunga primar exact dupa metoda lui Mazare din anii 1995-2000.Mazare s-a facut cunoscut prin indarjirea cu care i s-a opus criminalului Iliescu starnind valuri de simpatie in randul constantenilor.Apoi s-a catarat in corzi pe fatadele mai multor blocuri pentru a arata populatiei ce harnic este el si cum vrea sa schimbe fata orasului.Mazare a furat mai bine de 114 mil. euro si in cele din urma ni l-a lasat mostenire pe Fagadau,alt nemernic.Constantinescu vrea sa se faca cunoscut apropaep la fel. Sictir !
17
1
Cu agentii economici si cu batranele care stau pe prosop la plaja lui in loc sa ii plateasca sezlongul...
17
1
Horia, stai cuminte!
14
2
hai sictir, dobitocule! Foamea in gat, ai inceput sa te crezi vreun mare politician?
13
1
Fac Campanie La EFORIE
2
4
Mai Horica putza mica, ne doare in pula la ce renunti tu si la ce nu! Esti doar un lindic cu harfe de golan de Bucuresti.
17
2
nu l-a inmuiat nici covidul si nici o mana rupta, dar cand ti-ai pierdut doi dinti in altercatia de pe terasa Zorbas din Neptun nu te-ai inmuiat?un golan protejat de adrian nastase care i-a promis primaria Constanta, un alt bucurestean precum bobul de mazare
18
2
Te vom vota
6
24
Oare si batrana pe care o injurai si pe care ai gonit-o de pe plaja ta, tot fericita a plecat? Intreb asa, pentru un prieten.
20
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614