REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Horia Constantinescu: NU fac înțelegeri DE FORMĂ cu nimeni

Horia Constantinescu: NU fac înțelegeri DE FORMĂ cu nimeni

Replica API 29 august 2020 | 00:23 1761

Horia Constantinescu, candidatul PPU-SL la Primăria Constanţa, a susţinut vineri, 28 august, o conferinţă de presă în parcul Tăbăcărie, în faţa Bisericii Sfântul Mina. În cadrul conferinţei au fost dezbătute candidatura sa şi programul pentru Primăria municipiului Constanţa. Prezenţi la conferiţă au fost şi soţia şi cei doi copii ai fostului comisar OPC, dar şi mama acestuia.

Programul de guvernale locală, realizat de Horia Constantinescu, prevede schimbări majore în domenii precum turism, educaţie, sănătate, infrastructură, economie, iar cea mai arzătoare problemă, pentru care Constantinescu doreşte să găsească o soluţie, este corupţia din interiorul sistemului.

O zonă industrială este necesară la Constanţa

Primul obiectiv, pe care candidatul la Primăria Constanţa îl doreşte atins prin programul său de guvernare locală, este crearea locurilor de muncă singure şi funcţionale 12 luni pe an, nu doar pe timpul sezonului. “Constanţa are nevoie de cetăţeni cu suficient de multe posibilităţi financiare pentru a-şi întreţine familia. Acest fapt înseamnă o zonă industrială care să producă necesarul acestui oraş: borduri, dale, structuri de mobilier urban, oferindu-le posibilitatea locuitorilor Constanţei să se implice activ”, a declarat Horia Constantinescu. Candidatul la funcţia de primar a mai precizat faptul că nu-şi poate imagina că există cetăţeni de mâna a doua, în acest oraş. “Nu-mi pot imagina oameni care să nu aibă posibilităţi aşa cum are familia mea în acest moment”, a mai adăugat acesta.

“Trebuie să ne asumăm eliminarea corupţiei”

Pentru ca fiecare punct al oricărui program de guvernare să poată fi realizat, mai întâi trebuie “să ne asumăm eliminarea corupţiei. Prin rentabilizarea activităţii tuturor funcţionarilor putem şti caţi bani putem economisi”, a menţionat Constantinescu. Cât despre sistemul de sănătate, candidatul PPU-SL la Primăria constanţa a declarat că, în plină pandemie, cetăţeii oraşului nu se află la adăpost. “Este lamentabil că actuala administraţie şi-a amintit de spitale în acest an electoral în care, iată, nu suntem la adăpost în plină pandemie”, a mai precizat Horia Constantinescu. Legat de echipa sa de consilieri, Constantinescu a declarat că este alcătuită din oameni tineri, în care crede cu tărie.

“Nu am niciun gând ascuns”

Pentru a spulbera apariţia oricărui zvon legat de înţelegeri ascunse între el şi alte partine, Horia Constantinescu a oferit o garanţie: “Nu am niciun gând ascuns. Nu am făcut nicio înţelegere de formă în această candidatură şi tot ceea ce garantez este promis în faţa lui Dumnezeu”, a declarat fostul comisar OPC. În ceea ce-i priveşte pe contracandidaţii săi, Constantinescu a precizat că îl vede puternic pe oricare dintre candidaţii care vor avea curajul să se aşeze la masă cu ceilalţi ce pretind că işi doresc o schimbare.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614