REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Horia Constantinescu, precizări importante referitoare la fabrica de gheaţă verificată la Constanţa!

Horia Constantinescu, precizări importante referitoare la fabrica de gheaţă verificată la Constanţa!

Replica API 9 iunie 2018 | 00:22 559

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu, face câreva precizări legate de cuburile de gheaţă suspectate, în urmă cu o lună, că ar conţine bacterii. De altfel, la un loc al unei societăţi produc[toare de gheaţă, au fost depistate probleme!

Reamintim că este vorba despre controlul demarat la nivel naţional, mai exact despre anunţul ANPC pe acest subiect; verificări au existat şi la Constanţa, şeful OPC precizârnd că autoritatea a luat decizia corectă de a informa populaţia. De asemenea, a precizat Horia Constantinescu, întrucât firmele din Bucureşti, care produc gheaţă, au sediu comun şi punct de lucru la Constanţa şi colaborează între ele, era firesc să fie efectuate analize de laborator pentru toţi cei implicaţi - numele firmelor, precum şi situaţia exactă a controalelor, în acest VIDEO:

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/verdict-final-nici-urma-de-bacterii-in-cuburile-de-gheata-produse-in-fabrica-de-la-constanta-357828/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Horiaaaaa ai fost trimis la furat.
1
0
Ce fata de tzigoina de bucuresti are asta
1
1
Un psd-ist jegos si mincinos
5
2
Pus pe linie de partid sa indrepte lucrurile...asa a facut si la plaja tuzla...a plecat..ce daca se prepara mancare de PESTE in mizerie ...a plecat cu codita intre picioare
6
2
unul dintre coolaboratori.. adica nu firma respectiva, vrajeala proasta pe langa faptul ca esti acolo sa intelegi confuzii si sa le clarifici, ca de aia esti platit, tu in prostia si in ordinul care l ai primit ne arunci praf in ochi ca erai confuzionat de situatie si nu ai stiut ce sa faci decat sa arunci cu noroi si sa decribilizezi o companie care culmea.. de singura statatoare nu a creat nici un prejudiciu clientilor.hai sictir.. baga la cap miroane, ii prostesti pe aia din psd ma.. restul inca mai au creier si inca stiu care e directiva de partid pe care o slujesti.
8
1
Un mincinos. Au incercat sa distruga un producator cinstit din Constanta. Concurenta i-a spaguit.
11
2
Pai ba pitic ochelarist, nu Cumva ai incercat sa pui la pamant o afacere legita?
10
3
nu are precizari si vis-a-vis de santanjul cu dusul oamenilor la miting? Ca avem inregistrari!
7
2
si ce sa luam de buna,gheata se poate consuma in bauturi sau numai ca remediu la cucuie
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367