REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Horia Constantinescu şi-ar dori încă o candidatură la primărie! Ce spune despre colegul de partid, Decebal Făgădău - VIDEO

Horia Constantinescu şi-ar dori încă o candidatură la primărie! Ce spune despre colegul de partid, Decebal Făgădău - VIDEO

Replica API 5 iunie 2018 | 09:13 642

Să fie Constanţa, să fie Costineşti?

Să fie Constanţa, să fie Costineşti?

Horia Constantinescu

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu, este şi membru PSD, lucru pe care nu îl ascunde. Din această ipostază, spune că a ţinut legătura cu aleşii locali de la Costineşti, acolo unde a şi candidat pentru funcţia de primar, iar din acest motiv mesajele legate de cum anume ar trebui să se facă turism au fost mai bine înţelese şi chiar puse în practică: în staţiunea tinedretului sunt mai puţine dughene comparativ cu anii trecuţi.

Nu acelaşi lucru se poate spune despre Eforie, susţine Horia Constantinescu: „Am discutat şi cu primarul din Eforie, pentru a-mi pune la dispoziţie un Plan Urbanistic Zonal, să văd fiecare societate unde este sau unde ar trebui să fie”. Motivul acestui demers: şeful OPC susţine că sunt tot mai multe dughene în Eforie şi suspectează că unele funcţionează fără a fi respectate rigorile unui PUZ.

Dincolo de acest aspect însă, şi revenind la obiectul de activitate al OPC, Constantinescu a reamintit şi controlul derulat de dată recentă la acele dughene/ terase, unde au fost dispuse mai multe sancţiuni şi opriri temporare de la prestarea de servicii, motivele fiind: mâncare pregătită în condiţii insalubre, alimente ţinute în condiţii improprii etc.

În cadrul unui scurt interviu acordat cotidianului „Replica”, Horia Constantinescu a răsouns şi întrebărilor legate de o eventuală candidatură la Primăria Constanţa. Răspunsul lui a fost că... ar prefera să candideze tot la Primăria Costineşti, însă, dacă structurile partidului din care face parte decid altceva (n.r.: să treacă la nivelul următor – Primăria Constanţa), atunci se va supune.

Interviu - VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te vrem la primaria Constanta, d-le Constantinescu !
1
10
Bah da daca tot esti tu asa mare magician, de ce tre' sa cauti dughenele cu PUZu v?? In padure aia din care vii ti-a zis cineva vreodata ce e ala un PUZ si la ce foloseste el?
4
2
cu siguranta multa lume va vota cu Horia, indiferent ce se spune, a dovedit ca si-a facut treaba
2
8
pt Uzum. este exact ce le spun si eu acestor oameni care habar nu au si nu au nici o vina de altfel, cine este dinamovistul asta un jalnic luptator de greco romane, fiul lui miron constantinescu, creier de altfel dar comunist rosu inrait. Este inaintarea lui nastase, numai ca este prea mare coruptia din jurul.lui si nu l.poti darama, e in mijlocul unor interese majore, dar ce nu stie marele harap alb este ca odata interesele terminate, il.vor executa public. asculta ma ce ti zic.executat.de catre ai lui.el.este pus sa creeze o infrastructura de monopol.
3
2
costica...esti si tu un pupincurust....muie la cur sa-ti dau. sugi pula cand ma cac. pa
1
0
Asta e interlopul nr 1 al Constantei..
4
2
La cat rau ne-ai facut vara trecuta in Sat Vacanta si Mamaia, dle Horia, armanii sigur nu te vor vota. Si mai retine ca luna august nu te va mai prinde la sefia OPC. Promitem!
7
3
Daca a fost invins de Fagadau asa cum a spus inseamna ca e mai incompetent fata de Fagadau.
8
2
Cipanizatorul.
5
2
Bine ar fi sa raspunda cineva la telefonul OPC. Daca va face placere sa auziti minute-n sir vocea robotului, sunati cu incredere la OPC! Dezgustator!
7
1
Sarmanul, auzi la el, se va supune dorintei partidului. Bai pulufrici, pe cine crezi ca prostesti ? Mai sluga lui sinucigasul ratat nastase! Te-a bagat ala la inaintare ca el nu mai prinde loc si acum incepi sa te umfli? Noroc ca dtacnea nu-l haleste pe ratangiu ca altfel va iesea pasenta. Doar felix mai crede in tine si oricum te tine de rezerva daca Deci nu mai executa ce abereaza felix. Cand vreodata o sa va ganditi voi , ciuma rosie, la binele cetateanului. Cine ne-a invatat cun sa evazionam si sa facem compromisuri, ratangiu ! Nu mai ai loc in Costinesti de el si fiii lui !
10
2
Peasta il pregateste felix in locul lui fatalau ! Ascultati la mine !
7
1
Acest peersonaj are probleme psihice El primar?Doamne fereste
13
3
80% sunt makidoni care au comentat.Si asa beau un suc la 3 zile si restu il pastreaza un an.
9
8
Nici cu Decebal nu ne mandrim , dar ce sa caute ordinarul asta la Primarie?
14
4
de maimuta are!
12
3
Chiar a crezut cineva, vreodata, ca toate controalele si amenzile alea au avut ca scop final binele cetateanului ? Ca UN om din tara asta, angajat al statului, isi face treaba fara a se gandi la un castig personal ? S-a mai incercat modelul si a reusit dar nu a durat mult. Vezi cazul Piedone
13
3
Cand la trimis nenorocitul.de nastase aici pt prima oara i a dat tema clara. Acapareaza zona, infiltreaza te la orice nivel, fa pe eroul pt prosti, si in 10 ani 15 ani vei controla tot. asta e master planul lui nea miron. ar fi in stare sa candideze si in lazu numai sa fie in zona. cum.a ajuns piticul porno de la sluga la stapan ..in zona asta..cine l apus comisar, de unde i a sarit lui in creier sa inchirieze toaata plaja la costinesti..coincidente credeti?
17
2
cu pitecantropul asta.
22
3
Si cand comentam anul trecut ca face atata tam-tam doar pentru publicitate, spunea lumea ca sunt nebun ! Un interlop de Costinesti care acum se vrea primarul Constantei
21
2
In afara de el aratati alt personaj bun pentru primarie... pana sa incepeti cu injuraturile. Asta macar a fost vertical si chiar s-a opus unor personaje ca moga, harapul ala evazionist si cipanii criminali.
10
17
E aiureala maxima
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218