REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Horia Constantinescu și eTREZIREA, în misiune de igienizare a Parcului Gării. VIDEO

Horia Constantinescu și eTREZIREA, în misiune de igienizare a Parcului Gării. VIDEO

Replica API 4 septembrie 2020 | 19:02 1524

Întâlnirea dintre Horia Constantinescu, candidatul PPU-SL la Primăria municipiului Constanța și constănțenii care locuiesc în zona Parcului Gării, nu a rămas fără ecou. După ce, în urma vizitei, Horia Constantinescu a semnalat starea deplorabilă în care se află Parcul Gării, suntem bucuroși să constatăm că echipele Primăriei Constanța, responsabile de îngrijirea spațiilor verzi, s-au mobilizat și au acționat zona respectivă.

Vineri, 4 septembrie 2020, Horia Constantinescu a revenit în Parcul Gării și alături de voluntarii Asociației eTREZIREA a demonstrat că nu este necesar un efort ieșit din comun pentru a păstra acest loc curat și îngrijit. Cu această ocazie, candidatul PPU-SL a transmis și un mesaj primarului un funcție:

Domnule Făgădău, acceptați faptul că trebuie ca alții să vă arate ce este de făcut! Sunteți demult depășit de oricare dintre problemele administrative ale acestui oraș! Este o regulă generală, nescrisă, de care domnul Făgădău nu ține cont: nu știi ce să ceri oamenilor din subordinea ta, dacă nu te afli, măcar un moment, alături de ei să poți evalua efortul acestora.

Cinci voluntari eTREZIREA au curățat una dintre intrările în Parcul Gării, în cinci ore.

A fost nevoie de o mobilizare a Asociației eTREZIREA pentru a arăta, din nou, că lucrurile pot fi făcute dacă ar avea cine să se impună. Ne dăm seama că trebuie să fim prezenți, măcar în această perioadă, în fiecare dintre grădinile publice, pentru a demonstra, încă o dată, că Primăria se ține după noi. Dacă în urmă cu câteva zile vă arătam dezastrul din acest parc, astăzi el arată de o mie de ori mai curat. Această intrare am curățat-o noi. De restul s-au ocupat, într-un târziu, angajații Primăriei, numai după ce noi am fost aici. Iar filmarea și imaginile o pot dovedi de la sine. Trebuie să ne mobilizăm și să dovedim că se poate. Dar pentru asta, Constanța are nevoie, în fruntea administrației locale, de un om gospodar, nu unul care permanent, ascunzându-se în spatele biroului, încearcă să copieze și să ajungă din urmă inițiativele contracandidaților, a declarat Horia Constantinescu, candidatul PPU-SL la Primăria municipiului Constanța.

Cod unic mandatar financiar 21200022

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102