REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

HORIA CONSTANTINESCU, SUSPENDAT de la conducerea OPC

HORIA CONSTANTINESCU, SUSPENDAT de la conducerea OPC

Replica API 27 august 2020 | 14:24 4683

Horia Constantinescu, candidatul PPU-SL la Primăria municipiului Constanța intră de vineri, 28 august, oficial, în campanie electorală. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a emis miercuri, 26 august 2020, ordinul de suspendare din funcția de conducere deținută de acesta la nivelul Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor, Regiunea Sud-Est (Galați) – Constanța, pe perioada campaniei electorale.

„Așteptam cu nerăbdare ordinul ANPC-ului. Pentru mine vineri începe cu adevărat lupta. Avem un proiect pentru Constanța foarte bine structurat, ce oferă soluții concrete pentru dezvoltarea orașului. Îmi doresc ca până în ziua alegerilor acest proiect să ajungă în mintea și sufletul fiecărui constănțean. O adevărată cursă electorală ar trebui să fie o competiție a ideilor și a soluțiilor concrete, în semn de respect atât pentru Constanța cât și pentru voi toți, cei care dețineți puterea de a schimba ceva. Etrezirea!”, a declarat Horia Constantinescu, candidatul PPU-SL la primăria Constanța.

Horia Constantinescu și-a lansat oficial candidatura la Primăria municipiului Constanța la începutul lunii martie atunci când a urmat aceeași procedură a solicitării suspendării din funcție. În contextul pandemiei de COVID 19 și-a reluat activitatea la conducerea CRPC Constanța. Ultima cerere de suspendare din funcție a fost depusă pe 19 august 2020.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O sa te sprijine pe tine lumea cum a sprijinit Hitler evreii. Mai are si aere de interlop nereusit!
0
0
Poti ramane suspendat si dupa ce vei pierde alegerile.
5
0
Mai Constantinescule,pe tine nu te ajuta nici moaca.Esti urat in afara de faptul ca esti galagios si prost.Constantinescu dupa Mazare si Fagadau este ca musca pe rahat.Vai de capul tau .
9
3
Dezastru ecologic la statia de asfalt GETNIC de la Seimeni,functioneaza fara filtre!Fum toxic pe toata valea Seimeni!Garda de mediu unsa!
9
1
ce bataie si-a luat asta la Terasa Zorbas din Neptun, a ramas fara dinti dupa ce si-a luat bataie acolo, cautati pe google, e un pacalici prostul asta, se vrea primar, este omu' lu Nastase bombonel
6
2
El face acum, ce a facut cu ani in urma Cristian Popescu Piedone in Bucuresti.De fapt este o hahalera comunista fiind nepotul ideologului comunist NN Constantinescu si cumatrul lui Nastase Bombonel.
7
1
Voteze Pulea!
10
2
Se bazeaza pe voturile furate de la Fagadau si pe voturile tiganilor din Constanta,tot ce a facut vara asta a fost sa isi promoveze imaginea. Este un oportunist si ingamfat.
11
6
Cum ma sa candidezi din aprtea PPU-SL, partidul securistilor, tradatorilor, courptilor si criminalilor !
14
1
Stop vot psd si fagadau stop urgent
13
3
Daca nu erati dvs se imbolnaveau o gramada de oameni
8
19
are radacini serioase in PSD,e amarat se plimba cu un Logan dar are garajul plin de super masini ....pt campanie
15
2
o sa mai fure niste voturi de la idioti numai sa iasa hotul fagadau ! Hotul fagadau o sa iasa si de data asta primar pentru ca opozitia nu se uneste si este formata din infractori precum muistul constantinescu sau sugacea martin ! In tara pulii nu exista al doilea tur de scrutin ca peste tot in lumea civilizata. Muie la toti hotii !!!
21
3
cine mai are nevoie in aceasta tara de oameni care mai...MUNCESC???nimeni...niciodata cei ce muncesc nu vor fi apreciati..sunt pe primul loc: curvele....panaramele...javrele...tatuatii...vopsitii...muschiulosii...putorile societatii..cei ce nu fac nimic...societatea de astazi pune pret pe astfel de specimene...draga ROMANIE...sa te mandresti cu ei...
17
2
Asta-i mafia in carne si oase... PSDist teleportat de la Bucuresti.
15
6
ok, te votam
10
19
Un om suoer,te voi vota.
12
30
Te voi vota, dle.
14
29
Pierde cu mare glorie
27
12
Daca nu ii vor iesi cartile , are unde sa se intoarca la un loc caldut si bine platit . Ca asa este la noi . Interlopu isi doreste cu ardoare sa ajunga primar . De asta a si facut atatea valuri ca sa para credibil . Numai ca interlopu uita cum a umilit si a fost la un pas sa bata o femeie doar pentru ca el administra acea plaja si ii incurca socotelele femeiea . Cum e isi permitea acea femeie sa ocupe loc pe plaja interlopului . Dar cum lumea este proasta , nu ma mira daca se vor gasi si catva prosti care sa-l voteze . Se va intoarce jegu la opc si pentru ca va fii frustrat va face rau .
34
9

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102