REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Horia Constantinescu: Un membru marcant al USR se simte batjocorit

Horia Constantinescu: Un membru marcant al USR se simte batjocorit

Replica API 20 iunie 2021 | 13:38 3341

Horia Constantinescu a ținut să transmită motivul pentru care dezbaterea programată în cursul zilei de duminică, 20 iunie a.c., cu reprezentanții Asociațiilor de Proprietari a fost anulată. De asemenea, conform spuselor acestuia, unul dintre reprezentanții USR a publicat în mediul public faptul că ,,Primăria organizează întâlniri, dar nu mai merge la acestea”, fapt pentru care, acesta a ținut să transmită un mesaj acestora.

Iată ce zice Horia Constantinescu!

,,Devine de actualitate un titlu de film vechi, cei care sunt de vârsta mea și-l amintesc de siguranță, ,,Toate se întâmplă doar lor” și am să intru în amănunte. Am constatat că un onorabil domn, probabil președintele unei Asociații de proprietari, pe numele său Radu Liviu Anghel, a ajuns la Sala Remus Opreanu, unde, este adevărat, la inițiativa primarului și cu participarea mea și a altor persoane implicate în aceste activități, invitasem mai multe asociații la o lungă dezbatere așa cum deja s-a petrecut și în cursul zilei de ieri (19 iunie a.c.). Luând în calul că sunt Rusaliile, am hotărât amânarea acestei pentru săptămâna viitoare. Incredibil, un membru marcant USR, din nou, se simte neglijat și batjocorit și folosește spațiul public pentru a spune că Primăria invită oameni și nu merge la întâlniri. Poate ar fi ajutat să citească cu atenție mailurile și ar fi ajutat să se mobilizeze alături de administrația publică locală.”, declară acesta.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
jigodie de om acest H,C,
6
0
Acesta a tinut sa transmita un mesaj acestora. Nu pun in discutie ce abereaza monseur Horia, cites pur si simplu ce abereaza jurnalistii si ma minunez. Da, am vazut cine semneaza; imi cer scuze, era normal sa nu fie nimic bun.
2
0
Du-te ma dracu de fomist psd-ist
5
0
Primaria e ca un circ... Conduce femeia cu barba si piticul uracios. in randul 2...avem clovnul ionutz care jongleaza cu caramizi. .
15
0
Bai Limbric Constantinescu , stai in banca ta si nu te mai da in spectacol ca ir o sa ti-o iei ca la centrala la Cernavoda!!
19
0
Esti facut din laba si avortat la 7 luni.
9
1
Usr nu stie decat sa o tina in scandaluri si minciuni.
5
6
Mare versatil...
6
0
Cele mai frumoase injurii sunt la articolele cu horia si felix
15
0
Cine draqu ne-a pricopsit cu tine? Chiar asa orice labar poate ajunge pe functi importante? Sa trezit libricul asta sa ne conduca, a uitat cand injura batranii pe plaja inchiriata de parca era a masa? Sa ne 3.14sam pe el!
25
0
Unul cu nasu mare, un las, un frustrat, un laudaros, un mancator de... vorbe al celor de la Plus. Horica, nu pierzi nimic cu el!
21
2
Iar te ai apucat de cocs..
28
0
O mizerie de om
33
1
Nu incercati sa va mai diferentiati. Sunteti toti la fel. Ca esti sustinator psd sau usr sau pnl tot oligofren te numesti.
27
2
Nu se pune problema sa ne fie frica ! Da omu umbla cu minarii si a inceput sa si ameninte pe ICI pe colo. Este un personaj foarte arogant pe care Chitac nu trebuia sa il puna in aceasta functie avend in vedere apartenenta si trecutul lui politic. Ne am dorit sa eliminam psd-ul de la friele orasului si iata unde sintem.
40
1
Ba omu e bomba, va e frica de el?
7
24
PNL-isti au adoptat aceasta vipera fara sa gandeasca. USR-ul are timp sa paraseasca corabia care deja se duce la fund
33
1
H Constantinescu,pleaca la tine acasa ! Cu tine va pleca si Chitac .....Huoo !
40
2
un om de nimic acest H.C.care impreuna cu chit chit duc constanta de rapa.halal
56
0
Mail primit cu programare, de duminica sa mutat sambata
22
0
ai ajuns unde esti. Ce te recomanda ?
40
1
Horita cumperi perne de la jysk ca sa poti conduce
36
0
nu va mai ajunge ciolanu???
40
1
Femeia cu barba sau piticul la primarie ?
53
0
Usr -isti niste labagiii!
33
10
Un hot printre hoti Horia!
59
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102