REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Horia Țuțuianu despre managementul Spitalului Județean Constanța: Nu spun că este un management prost, dar nici nu pot spune că este unul bun. VIDEO

Horia Țuțuianu despre managementul Spitalului Județean Constanța: Nu spun că este un management prost, dar nici nu pot spune că este unul bun. VIDEO

Replica API 20 aprilie 2019 | 00:50 369

În cadrul unei conferințe de presă susținută vineri, 19 aprilie a.c., după sedința Consiliului Județean Constanța, de către președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, acesta a vorbit despre faptul că anul 2019 spre deosebire de 2018, va fi un an al investițiilor în spitale, în ceea ce privește județul Constanța dar și despre secția exterioară a Spitalului Județeam Constanța, cea de Neonatologie.

”Este un buget bun , echilibrat, vor fi investiții și la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) datorită măsurilor legislative, astfel că s-a mărit bugetul. Referitor la decția de Neonatologie, este format un grup de lucru pentru această secție exterioară a Spitalului Județean. În câteva zile va fi clădirea gata, pentru că trebuie urmați toți pașii, urmțnd ca după ce aceasta va fi gata, să ne fie predată la chemie, după care noi vom începe dotarea, cu aparate, fortă umană, adică, medici, asistente și tot ce trebuie. Eu sper ca până în luna iulie să fim gata.”, a spus președintele CJC.

Despre organizarea unei noi licitații privind spațiile comerciale din cadrul Spitalului Județean Constanța, licitația care se făcuse anul trecut, președintele CJC și-a arătat nemulțumirea față de managementul de la nivelul spitalului.

”Din câte am înțeles, luna aceasta se va face o nouă licitație, am spus și repet, mai am foarte puțină răbdare în ceea ce privește managementul domnului Cătălin Grasa, iar dacă nu își va respecta termenele pe care le-am stabilit de comun acrod, doar dacă va fi ceva involuntar, nu cred că vom putea continua colaborarea, dacă observ că lucrurile nu se vor mișca în ceea ce privește managementul spitalului.

Domnul doctor Grasa este un doctor bun, foarte bun, în ceea ce privește managementul, părerea mea, ori mai are foarte multe de învățat, ori nu vrea, de aceea îi solicit public să facă toate demersurile ca lucrurile să se desfășoare cum trebuie în Spitalul Județean Constanța. Dcaă e nevoie, să stea mai mult, dacă e nevoie, să meargă noaptea sau să stea sâmbăta și duminica în spital. Nu spun că e un management prost, dar nici nu pot spune că este unul bun.” a declarat Horia Țuțuianu.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu este nici unul bun dar nici unul prost?albul este alb si negrul este negrul.RASPUNS GRESIT.ESTE VRAISTE
3
0
Avand in vedere ca de multe ori trebuie sa ei decizii la limita legi pt.ca sa mearga treaba, juristi sau economisti astia de care vorbiti gandesc asa :daca tot risc risc pentru mine nu pentru spital sau pacienti,asa ca in primul rand lipesc oameni care folosesc bani spitalului pentru spital asta e problema.Si cum au fost capusate inainte fabricile tot asa sunt capusate acum spitalele de privati care au functii de conducere in spitale,despre doctori care pot fi si angajati la stat cu toate ca sunt privati vorbesc.
2
0
Multa poveste, atitudine mai baiete, atitudine... ca doar cu vorbe sau amenintari... mai sunt
3
2
Ce expresie e si asta, e din tolba lui Hagi, sa fie bine sa nu fie rau. Nivel scazut
5
1
A condus acest...nimeni SC Euxin.Si...l a condus fff bine la faliment.
8
1
Numai juristii sau economistii pot conduce institutii in Romania zic unii. Se "dovedeste" eventual ca daca sunt numiti si politic deja sunt genii in management. Care e sprijinul lui pentru acest manager? Sau acuza ca sa nu fie acuzat?
12
0
Are dreptate. Trebuie un economist ori un jurist bun.
2
4
Vai mama ta plavanule...nu am avut la Consiliu judetean mai prost ca tine....
11
0
Horia Tutuianu se ia de toata lumea ca sa nu se ia nimeni de el!
14
1
Mai plavane tu nu esti in stare de nimic numai sa jignesti si sa critici. De unde dracu ai aparut ma si tu. Cine esti si cine te crezi? Paluga dracu.
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369