rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 28 octombrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Horia ȚUȚUIANU: LUNGOCI, RĂSĂUȚEANU, VIȘAN... posibili CANDIDAȚI PSD la Primăria CONSTANȚA. VIDEO!

România traversează, de câteva luni, poate cea mai mare criză politică, economică și socială din ultimii ani. Scandalul din Coaliție, creșterea substanțială a facturilor la gaze și electricitate, scumpirea alimentelor, lupta pentru putere… toate aceste subiecte au fost dezbătute cu deputatul PSD Horia Țuțuianu, în cadrul unui interviu acordat ziarului Replica. Parlamentarul spune că este imperios necesar ca Florin Cîțu și Guvernul său să plece acasă, pentru a veni la conducere oameni competenți și preocupați de soarta românilor, și nu de propriile interese.

Țuțuianu: Orban și Cîțu, dezastru pentru România

”De doi ani de zile avem o guvernare de dreapta. Într-adevăr, este o perioadă dificilă, a venit valul 4 al pandemiei și măsurile sunt dezastruoase. Cu această guvernare lucrurile nu se întâmplă așa cum ar trebui, se iau decizii haotice. Nu ne arde decât de congresul PNL-ului și cine va fi președintele PNL. Din punctul meu de vedere, ambii candidați, și Orban și Cîțu, sunt un dezastru pentru România. Oamenii nu au uitat ce s-a întâmplat în anul 2020 cu Unifarmul, cu măștile, cu izoletele, cu tot ceea ce înseamnă sistem de sănătate, economic, când totul a fost prăbușit. A venit domnul Cîțu și la fel s-a întâmplat. A mai venit și USR-ul care a fost dezolant din toate punctele de vedere. Văd că acum nu le-a mai convenit de Cîțu, subit, și îl vor dat jos. USR-ul vrea să obțină ceva mai mult. Tot ce se întâmplă în Guvern trebuie să se întâmple în interesul cetățeanului, nu în interes propriu. Ei își doresc mai mult decât până acum. Ei știu ce își doresc acum, căderea lui Cîțu, nu căderea Guvernului dar ei nu știu că o moțiune se depune împotriva guvernului, nu a premierului. Presupun că nemulțumiți de domnul Cîțu erau și anul trecut, mai ales de marele ministru al Sănătății. Lumea nu trebuie să uite cum plecau pacienții la ora 12 noaptea din spital pe tărgi, să nu uităm că s-a pierdut controlul acestei pandemii, să nu uităm dezastrul cu vaccinarea”, a declarat deputatul PSD, Horia Țuțuianu.

Țuțuianu spune că liberalii aflați la putere au uitat de pandemie, fiind preocupați de congresul PNL, pentru alegerea președintelui, astfel că am ajuns să avem 7000 de infectări pe zi.

”Cum suntem pregătiți de valul patru când noi avem 7.000 de infectări pe zi? Cum suntem pregătiți de valul patru când suntem pe ultimul loc în Europa la vaccinare? Dar totuși, comandăm 120 de milioane de doze de vaccin. Să mă ierte Dumnezeu, noi suntem 18 milioane. Aceste vaccinuri au termene de valabilitate. Eu vă spun că sunt în Parlament și văd cum stau lucrurile. Această coaliție nu a funcționat de la început. Și nici nu va funcționa. Sunt doctrine diferite, sunt caractere diferite și, ce este cel mai grav, sunt oameni nepricepuți. Eu nu știu cum au picat în această capcană cei de la AUR cu această moțiune de cenzură. Să nu uităm că USR-ul vrea la guvernare dar nu îl vrea pe Cîțu”, a completat parlamentarul. Țuțuianu spune că partenerii PNL de coaliție, în speță USR, dar și cei de la de AUR, ar trebui să știe că o moțiune de cenzură nu se depune împotriva unui om. ”O moțiune de cenzură nu se depune împotriva unui om, ea se depune împotriva unui ministru sau a întregului Guvern. USR-ul depune o moțiune împotriva propriului guvern. Nu poți depune moțiune împotriva premierului”.

PSD a venit cu Legea Consumatorului Vulnerabil, dar nu este suficient

Parlamentarul este îngrijorat de creșterile anunțate la energie și gaze, creșteri ce vor duce la scumpirea alimentelor. ”PSD a venit cu Legea Consumatorului Vulnerabil, dar nu este suficient. Cei cu venituri mici vor avea posibilitatea să aibă niște subvenții prin care să își achite dările. Vine iarna și oamenii trebuie să înțeleagă că lucrurile nu se vor desfășura într-un mod favorabil lor. Au crescut prețurile la gaze, la energie, la combustibil. Mâncarea va fi mai scumpă, pâinea, apa, toate vor fi mai scumpe. Vom veni cu o altă lege – plafonarea prețurilor la energie și combustibil. Ne spune Cîțu că nu se poate. În Spania se poate dar în România nu. Dacă te duci și negociezi cu Bruxelles-ul poți plafona aceste prețuri. Românii au nevoie de această plafonare ca să poată supraviețui în această iarnă. Prețurile s-au dublat, s-au triplat în unele cazuri. Noi venim să plafonăm toate prețurile la tot ce înseamnă energie și gaze. Biroul Permanent va decide când o vor supune la vot”, a spus Țuțuianu.

De șase luni, România nu este condusă

”PNRR-ul nici acum nu este aprobat. Ce nu știe lumea, la fonduri europene, noi în afară de acest PNRR pe care nu îl avem nici la ora actuală aprobat cu toate că s-au retras deja și banii. Noi, anual, dăm o rată la Uniunea Europeană. Avem dreptul să atragem 10 miliarde de euro și am absorbit 20 de milioane de euro. Nici la ora actuală nu am fost în stare să facem proiecte și să atragem fonduri. Care este frustrarea cea mai mare a românilor? De 6 luni de zile, România nu este condusă. România trebuie condusă de un Guvern cu un premier competent. Românii au nevoie de stabilitate, de bunăstare, de creștere economică. Fiecare se duce acasă și se uită în traistă. Nivelul de trai scade și românul are de suferit.“, a continuat Țuțuianu.

Țara arde și noi bem pahare de whisky și fumăm trabucuri

Social democratul a criticat și Congresul PNL, ce are loc sâmbătă, precizând că în plin val 4, se întrunesc 5.000 de oameni la un loc. ”O țară întreagă suferă, sunt 7.000 de cazuri zilnic, punem restricții peste tot. Copiii merg la școală cu masca la gură, închiși într-o clasă, nu au voie să iasă dar avem voie să facem un congres cu 5.000 de persoane. Peste tot nu avem voie să facem lucruri cu mai mult de 50 de persoane, PNL-ul are voie să facă congres cu 5.000. Ei au mers din prost în mai prost. Țara arde și noi bem pahare de whisky și fumăm trabucuri. Țara arde și aflăm că avem un premier condamnat. Unde mai există legislația? Un premier trebuie să fie un exemplu pentru oameni. Nu are ce să caute un om condamnat în viața publică și viața politică. Din punctul meu de vedere nu ar fi trebuit să accepte funcția de prim-ministru dacă știa că are o condamnare și a făcut pușcărie”.

Țuțuianu: Nu este nici un blat între PSD și PNL, votăm moțiunea

Horia Țuțuianu a vorbit și despre moțiunile de cenzură, cea depusă de USR-AUR, dar și moțiunea social democraților, pe care o vor depune dacă cea dintâi este declarată neconstituțională de CCR. ”AUR și USR au inițiat o moțiune de cenzură și nici acum nu înțeleg împotriva cui e. Guvernul a sesizat Curtea Constituțională. S-a tot vehiculat că este blat. Nu este niciun blat. E o propagandă pentru a pune într-o imagine negativă PSD dar de fapt este lupta dintre cele două partide. Dacă Curtea Constituțională se pronunță și spune că da, e constituțională, eu garantez că toți parlamentarii PSD vor vota această moțiune. Dacă această moțiune nu trece, PSD va lansa atunci o moțiune, propria moțiune, împotriva Guvernului, nu doar împotriva lui Cîțu. Atunci, noi îi așteptăm pe cei nemulțumiți de Guvern să o voteze. Este cel mai slab premier din toate punctele de vedere. Pe toate palierele este un dezastru. Noi suntem dispuși să ne asumăm guvernarea. Dacă le convine sau nu, în PSD sunt cei mai pregătiți oameni. Noi am demonstrat că am trecut de momentele critice. Mereu a venit apoi câte un guvern care a dărâmat castelul construit de PSD, din punct de vedere economic.”

Țuțuianu, despre partidul lui Dragnea: Nu cred că va fi o putere politică

Întrebat ce părere are că Liviu Dragnea și-a făcut partid, Țuțuianu a declarat: ”Eu nu am fost apropiat de Liviu Dragnea. Eu nu sunt de acord să se reinventeze politic. Da, a fost președintele PSD, a făcut lucruri bune și a și atras ura unor români. Noi, PSD am trecut într-o nouă etapă, cu oameni noi, oameni pregătiți. 80% sunt oameni noi și sunt mult mai punctuali, pregătiți. Nu cred că ar putea fi vreodată o putere politică”.

”În campanie anunțau lapte și miere, dar nici apa nu mai curge”

Cât despre modul în care arată Constanța, la aproape un an de guvernare PNL, social democratul a declarat: ”Lucrurile merg rău, este un oraș amorțit, blocat, o stațiune Mamaia care a avut cel mai prost sezon din ultimii ani de zile. Investițiile sunt la pământ. Vedeți ce trafic este pe bulevarde, nu știu cum s-a făcut sistematizarea, pentru că toate străzile din cartiere dau în bulevardele principale și stai câte două ore în trafic. A trecut un an de zile și în județ și în oraș nu se întâmplă nimic. Este un dezastru administrativ și s-au supărat că le-am spus „Habar N-am” și „Nu mă Pricep”. Dacă un proiect nu era bun, proiectele pot fi modificate. În campanie se anunțau parcări, locuri de joacă și credeam și eu că pe Tomis va curge lapte și miere dar nici apa nu mai curge.”

Țuțuianu îl regretă pe Făgădău

Decebal Făgădău a fost un primar bun pentru Constanța, spune deputatul. ”Că a fost un tip mai introvertit și nu a comunicat, ok, am înțeles, dar el ca profesionist a făcut proiecte foarte bune. Că implementarea proiectelor durează și altcineva va culege roadele asta este o altă discuție”.

Cine va fi candidatul PSD la Primăria Constanța?!

Întrebat cine ar fi candidatul perfect pentru Primăria Constanța, din partea PSD, parlamentarul a declarat: ”Vom analiza și se vor face sondaje iar cel care va sta cel mai bine în sondaje și va fi cel mai reprezentativ pentru PSD Constanța și pentru constănțeni, acela va fi candidatul. În PSD Constanța sunt oameni foarte pregătiți precum: Lucian Lungoci, Costin Răsăuțeanu, George Vișan sunt doar câțiva care au demonstrat că sunt buni în ceea ce fac.”

Mai multe, puteți urmări în materialul VIDEO de mai jos:

Mirela PASCAL

sâmbătă, 25 septembrie 20213714
SKINMED CLINIC, Centrul de Excelență Dermatologie București
GANDUL.RO
Cum se intră la Kaufland, după introducerea noilor restricții! Magazinul a făcut anunțul
mai mult...Interviuri
14 oct 00:11InterviuriFelicia OVANESIAN (I): SUTE de TERENURI din Mamaia și Satul de Vacanță, folosite GRATIS de operatori. VIDEO

Felicia Ovanesian a intrat în istoria Constanței ca primul city manager al orașului. Venit din mediul juridic, cu o...10737

16 oct 00:03InterviuriFelicia OVANESIAN (III): Eu NU mă COMPORT în PRIMĂRIE ca pe MOȘIA mea3411
15 oct 00:10InterviuriFelicia OVANESIAN (II): Este POSIBIL ca PUZ-ul Marilor Bulevarde să fi fost BLOCAT intenționat! VIDEO6478
27 oct 00:10InterviuriPrim PROCURORUL TELICEANU: Stelian Ion a avut intenții bune, dar NU și PUTERE. Video

Viorel Teliceanu, prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, a fost prezent în studioul Replica,...2040

26 oct 00:19InterviuriAdrian BÎLBĂ speră să TERMINE Acvariul și DELFINARIUL până în 2023! VIDEO1819
22 oct 00:04InterviuriFlorin CHELARU va REZOLVA problema alunecării de teren de la Piața de Pește! Video2423
22 oct 00:04InterviuriArh. Cristiana POPESCU, USR: REGISTRUL SPAȚIILOR VERZI trebuia făcut de MULT TIMP! Video

Cristiana Popescu, consilier local USR, este unul dintre puținii oameni din Consiliul Local care se pricep la urbanism....1290

16 oct 00:08InterviuriDr. Constantin DINA: VACCINUL pe bază de ARN Mesager oferă cea mai mare PROTECȚIE! Video7775
16 oct 00:08InterviuriBOURCEANU, PNL: Am avut un primar Mazăre care se ocupa de Mamaia și un Făgădău care se BARICADA în BIROU! VIDEO2846
8 oct 00:09InterviuriPrefectul COȘA: Constanța va intra în CARANTINĂ de NOAPTE deocamdată, nu în LOCKDOWN! Video

Până joi, 7 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.318.367 de cazuri de infectare cu noul...8643

7 oct 00:07InterviuriLucian LUNGOCI, un posibil CANDIDAT la Primăria Constanța. VIDEO2189
24 sep 23:56InterviuriCÎRJALIU: Ciobanu a CUMPĂRAT un SUV cu 3.000 de lei și l-a vândut cu 65.000 de lei! Video4768
Vremea
6.4°6.4° - 10.6° miercuri, 27 octombrie 2021
ConstanțaUmiditate: 70%
Vânt: 3.03 m/s
Presiune: 1027 milibari

Loto
6/4933512271624
5/40315362217
joker64523221713
Horoscop
mai mult...SPSportRT
28 oct 00:00SportFCSB ar putea bifa o nouă mutare importantă: „E excepțional, nu mă pot împotrivi transferului”

Jean Vlădoiu, președintele celor de la FC Argeș, vrea să meargă până la capăt în Cupa României. Crede că e...29

28 oct 14:49SportÎncă un club din Liga 1 a cerut intrarea în insolvență

Academica Clinceni, ultima clasată din Liga 1, a cerut miercuri intrarea în insolvență. Formația din Iflov are doar...33

28 oct 00:00SportTenis: Simona Halep - Unul dintre obiectivele mele este să văd dacă pot reintra în Top 10

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 18 WTA, a afirmat că unul dintre obiectivele pe care şi le-a propus în...27

28 oct 00:00SportTenis: Stefanos Tsitsipas şi Alex Zverev, calificaţi în optimi la Viena

Grecul Stefanos Tsitsipas şi germanul Alex Zverev, primii doi favoriţi ai turneului de tenis de la Viena (ATP 500),...25

Local
28 oct 20:10LocalSIRIENII de la Building Expert Top Construct KS mai vor DOUĂ etaje la imobilele pe care le dețin în MAMAIA

Societatea Building Expert Top Construct KS SRL ce deține două imobile în Mamaia Nord a solicitat două avize pentru...34

28 oct 00:06LocalDe BEAT ce ERA, a UITAT că e în CARANTINĂ şi a BUŞIT MAŞINA

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat, în jurul orei 19.30, la data de 26 octombrie a.c., un...1047

28 oct 00:06LocalAMENZI pe BANDĂ RULANTĂ la Constanța pentru nerespectarea măsurilor impuse de pandemie

498

28 oct 00:05LocalÎncă 14 DECESE la Constanța din cauza COVID-19

Până miercuri, 27 octombrie a.c., 46.015 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat, la...260

28 oct 00:07LocalConsilierii locali din Medgidia, convocați în ședință. Iată ordinea de zi

Consilierii locali ai municipiului Medgidia vor participa la ședința ordinară care se va desfășura joi, 28...163

28 oct 00:07LocalOrdinea de zi a Consiliului Local, SUPLIMENTATĂ din nou

Alte trei proiecte de hotărâre vor ajunge pe ordinea de zi a Consiliului Local Municipal în cadrul ședinței...180

28 oct 00:06LocalBĂRBAT CONDAMNAT pentru conducere fără permis, ESCORTAT şi ÎNCARCERAT la Poarta Albă

un bărbat, de 42 de ani, pe numele căruia Judecătoaria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani și...183

28 oct 00:06LocalSpitalul Mangalia este ocupat aproape în totalitate de pacienți COVID

La Spitalul Municipal Mangalia, cele 121 de paturi sunt ocupate aproape în totalitate de pacienți infectați cu noul...195

28 oct 00:06LocalCOVID-19: 602 NOI CAZURI de INFECTARE la CONSTANȚA

981

Politică
28 oct 00:02PoliticăDeputatul PSD Dumitru Coarnă, fost polițist, JEFUIT în parcarea unui supermarket

Deputatul PSD Dumitru Coarnă a fost jefuit în parcarea unui supermarket. Fost polițist, Coarnă a avut o problemă cu...748

27 oct 00:03PoliticăFratele lui Ludovic Orban a fost eliberat din funcția de consilier prezidențial

Leonard Orban, fratele lui Ludovic Orban, consilier prezidențial, a fost eliberat din funcție și se pensionează,...508

27 oct 00:03PoliticăPNL cedează către UDMR Ministerul Fondurilor Europene

303

28 oct 00:01PoliticăReacția lui Cîţu după ce PNL, USR și UDMR nu au reușit să treacă certificatul verde prin Senat

Premierul interimar Florin Cîţu, preşedinte al PNL, a declarat miercuri că va avea grijă ca parlamentarii liberali...453

28 oct 00:02PoliticăSondaj Avangarde: PSD pe primul loc, urmat de PNL și AUR

Un sondaj Avangarde realizat în perioada 17-26 octombrie indică faptul că dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri...432

28 oct 00:02PoliticăOrban: Ciucă și Cîțu cerșesc voturi de la PSD

Fostul lider PNL, Ludovic Orban, lansează noi acuzații la adresa președintelui Klaus Iohannis și actualului...232

27 oct 00:03PoliticăDeputatul Gabriela Horga deplânge scenele dramatice din spitalele României

Vedem zilnic scenele dramatice din spitale și eforturile supraomenești pe care le fac medicii pentru a face față de...361

27 oct 00:03PoliticăNăsui: Românii au ajuns campioni la sărăcie în Europa. Avem cele mai mari taxe

Fostul ministru al Economiei, Claudiu Năsui, susține că parlamentarii nici măcar nu mai înțeleg câtă birocrație...305

27 oct 00:02PoliticăAna-Loredana Predescu către ministrul Energiei: Modul de calcul al facturilor de energie trebuie revizuit

391

Interviuri
22 oct 00:04InterviuriFlorin CHELARU va REZOLVA problema alunecării de teren de la Piața de Pește! Video

Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari, a fost prezent în studioul Replica de Constanța. În cadrul interviului...2423

22 oct 00:04InterviuriArh. Cristiana POPESCU, USR: REGISTRUL SPAȚIILOR VERZI trebuia făcut de MULT TIMP! Video

Cristiana Popescu, consilier local USR, este unul dintre puținii oameni din Consiliul Local care se pricep la urbanism....1290

16 oct 00:08InterviuriDr. Constantin DINA: VACCINUL pe bază de ARN Mesager oferă cea mai mare PROTECȚIE! Video

7775

16 oct 00:08InterviuriBOURCEANU, PNL: Am avut un primar Mazăre care se ocupa de Mamaia și un Făgădău care se BARICADA în BIROU! VIDEO

Septimiu Bourceanu, senator și președintele Organizației Municipale a PNL Constanța, este dezamăgit de ceea ce se...2846

8 oct 00:09InterviuriPrefectul COȘA: Constanța va intra în CARANTINĂ de NOAPTE deocamdată, nu în LOCKDOWN! Video

Până joi, 7 octombrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.318.367 de cazuri de infectare cu noul...8643

7 oct 00:07InterviuriLucian LUNGOCI, un posibil CANDIDAT la Primăria Constanța. VIDEO

2189

Monden
28 oct 00:00MondenAdele a anunţat datele pentru concertele pe care le va susţine la Londra în 2022

Adele a anunţat datele pentru concertele pe care le va susţine la Londra în 2022, acestea fiind primele show-uri live...25

28 oct 13:42MondenAl cincilea sezon al serialului 'The Crown' va include o adaptare a interviului exploziv acordat de prinţesa Diana în 1995

Cel de-al cincilea sezon al serialului dramatic "The Crown", produs de platforma Netflix, va conţine o adaptare a...29

28 oct 00:00MondenPremiera unui documentar pe teme de mediu narat de Alec Baldwin, amânată

29

28 oct 00:00MondenFilmul 'E stata la mano di Dio', de Paolo Sorrentino, va reprezenta Italia la premiile Oscar din 2022

Ultimul film al lui Paolo Sorrentino, "E stata la mano di Dio" ("The Hand of God"), va reprezenta Italia la cea de-a...22

28 oct 00:00MondenComediantul Mort Sahl a încetat din viaţă la 94 de ani

Comediantul american Mort Sahl, considerat părintele satirei politice moderne, a încetat din viaţă la vârsta de 94...25

28 oct 14:16MondenActorul Papil Panduru, soțul regretatei regizoare Cătălina Buzoianu, a murit

518

Mapamond
28 oct 00:50MapamondVilă de vânzare cu 500.000.000 de euro: Elementul care o face specială

O vilă din Roma cu unica pictură murală creată de maestrul italian Caravaggio este scoasă la vânzare pentru...212

28 oct 00:50MapamondTurcia, acuzată de către Grecia după ce patru copii s-au înecat într-un naufragiu

Grecia a acuzat marţi Turcia după un nou naufragiu al unei ambarcaţiuni cu migranţi în urma căruia patru copii au...119

28 oct 00:50MapamondEgiptul ridică starea de urgenţă instaurată în 2017

120

28 oct 00:52MapamondChina carantinează un oraș cu 4 milioane de locuitori

Autorităţile chineze au impus marţi carantină în Lanzhou (nord-vest), care numără patru milioane de locuitori,...143

28 oct 00:51MapamondDonald Trump Jr vinde tricouri online cu mesajul: ”Armele nu ucid oameni, Alec Baldwin ucide oameni”

Fiul fostului președinte american profită de pe urma situației nefericite prin care trece marele actor. Donald Trump...205

28 oct 00:51MapamondCEDO: Atribuirea automată unui copil a numelui tatălui, urmat de cel al mamei, este discriminatorie

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a decis marţi ca fiind "discriminatorie" atribuirea automată unui copil,...154

28 oct 00:49MapamondVAL de agresiuni sexuale în Armata Marii Britanii: date alarmante rezultate în urma unui studiu făcut

Femeile care activează în armata Marii Britanii se confruntă cu un risc considerabil de hărţuire emoţională,...134

28 oct 00:49MapamondMutațiile gripei aviare, noul pericol care pândește omenirea după SARS-Cov-2

Creşterea numărului de persoane infectate cu gripă aviară în China în acest an stârneşte îngrijorare în...249

28 oct 00:49MapamondTeheranul se confruntă cu cea mai gravă secetă din ultima jumătate de secol

125

Sănătate
28 oct 12:51Sănătate50.000 de doze de tratament anti-Covid de la laboratorul american Merck vor fi livrate în Franţa

Franţa a comandat 50.000 de doze de medicament anti-COVID-19 de la laboratorul american Merck, a anunţat marţi...301

28 oct 12:50SănătateValeriu Gheorghiță explică de ce s-a prelungit valabilitatea vaccinului Pfizer

Valeriu Gheorghiță a explicat marți, într-o conferință de presă, motivul pentru care s-a prelungit termenul de...954

28 oct 12:51SănătatePandemia este 'departe de a se fi terminat', potrivit comitetului de urgenţă al OMS

217

28 oct 00:00SănătateUn pansament cu biopolimer ar putea vindeca leziunile cronice

Oamenii de știință de la Universitatea de Stat din Michigan dezvoltă un pansament practic, ieftin, cu biopolimeri,...30

28 oct 00:58SănătateDe ce amidonoasele sunt importante în alimentație?

Amidonoasele (alimente care conțin amidon) sunt o parte esențială a unei diete hrănitoare, o sursă vitală de...23

28 oct 12:50SănătateMedic: Persoanele care au trecut prin boală ar putea face un episod mai sever dacă nu se vaccinează

Managerul Spitalului clinic "Dr. Victor Babeş", Simin Florescu, a declarat marţi că persoanele care au fost infectate...1635

28 oct 12:52SănătateTipare genetice ar putea explica de ce unii tineri fără comorbidităţi suferă forme de COVID-19 grave

O echipă de cercetare internaţională a identificat tipare genetice care ar putea explica de ce unele persoanele...545

28 oct 12:52SănătateGheorghiţă: Dacă păstrăm ritmul actual, la final de an vom depăși 70% din populație vaccinată

Dacă se păstrează ritmul actual de vaccinare, la sfârșitul acestui an România va depăși 70% din populație...264

28 oct 12:52SănătateUrmările infectării cu COVID-19: Ceață pe creier și pierderi de memorie

551

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT