REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Horia Țuțuianu, mesaj pentru 'fostul colaborator al PSD', Septimiu Bourceanu

Horia Țuțuianu, mesaj pentru 'fostul colaborator al PSD', Septimiu Bourceanu

Replica API 5 iulie 2019 | 00:56 671

Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, reacționează în urma noului atac din partea lui Septimiu Bourceanu. "În virtutea faptului că am asistat la un nou atac din partea unui fost colaborator al PSD, PNL-istul Septimiu Bourceanu, mă văd nevoit să transmit următoarea reacţie şi îmi exprim totodată speranţa că domnul în cauză va da dovadă, pe viitor, de mai multă moralitate, dacă de originalitate nu poate fi vorba în comentariile pe care le „emană”", transmite Țuțuianu.

"Fostul coleg de la USL Septimiu Bourceanu este în campanie de reinventare, probabil cu speranța că va candida la Primăria Constanța sau oriunde va prinde un loc oferit de partidul din care domnia sa face parte. Nu mă deranjează aspirațiile dumnealui politice, un singur lucru nu înțeleg și îl întreb: când PSD l-a susținut în Consilii de Administrație a fost bine? Tocmai pentru că a fost în C.A.-uri cu sprijinul PSD, cunoaște și legislația, știe și istoria mea de la Neptun Olimp, cunoaște că nu vorbim de o societate de interes național și mai cred că a aflat și dumnealui că există o contestație depusă de mine în instanța. Dar, dacă dorește clarificări pe subiect, înainte să arunce comentarii vădit tendențioase în mediul virtual, ar putea să mă întrebe, vorba aia: am colaborat bine în perioada USL! Totuși, dacă vrea să scape de eticheta de fost colaborator al PSD, ar putea să înceapă să se laude cu activitatea sa de fost manager PNL la Sanatoriul Techirghiol! Ah, dar stați! Nu se poate lăuda cu mandatul de manager, pentru că i s-ar putea aduce aminte cum a lucrat la momentul respectiv: din poziția de manager a angajat o firmă de avocatură pentru sanatoriu, firmă la care activa - surpriză! - o rudă a domniei sale", a transmis președintele CJC.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fara leg cu cazul.Dnle HORIA TUTUIANU faceti un pustiu de bine daca va sta in atributi.Da faceti,va spun caz concret o pers cu handicap avea necesara cu rec o coronografie.Vasnicul meneger la trimis la plimbare.Posibil pt ca acesta era cu un hand cronic.Culmea am vazut actele.Si toot culmea lucreaza'' undeva in zona unde domiciliati dvs.Daca si daca prezinta interes binenteles.Altfel dati dare cu lozici pt inocenti.
1
0
prostule de sub mine, mai bine ia-mi mie cacatul la lins si lasa criticile oamenilor corecti, muistule !!!
2
0
da-i ma-tii la muie ! la cati nespalati si-au bagat pula in gura ei , mai conteaza unul ? jigodie comunista , mi-ai facut referat sa merg la canal , dar ti-a dat borodi peste bot , eram mai tare ca tine , iti amintesti ? de atunci n-ai mai suflat in fata mea . Tine-ti nevasta acasa , in loc sa o futi , mananci cacat 1 ....lasa ca la noi gaseste intelegere .
0
2
Multa...multa...Mu1e la PSD care prin OUG a dat acum alte PENSII SPECIALE si pentru primari, viceprimari si presedinti de CJ. La toti astia care le mana oile la usa sa-i voteze pe ei parlamentari, lupi imbracati in strai de oaie. Asa a inteles PSD sa se comporte dupa avertismentul Romanilor din 26 Mai. Tot Hotie si bataie de joc!!! Romanii nu uita, si la urmatoarele alegeri PSD o sa aibe soarta lui ALDEtariceanu! 4%.
3
3
Bourceanu asta a sifon bani pe la Litoral SA
3
0
Bourceanu asta e cel mai mare sobolan de la PNL! Ca sa sapam de el trebuie sa chemam deratizarea!
5
0
Septimiu bourceanu e un traseist politic, un nimeni plimbaret, si care pentru gaura din covrig suge pixul la tot partidul
6
0
Bourceanu laba trista, Sufla mucii in batista, Sobolan a fost de mic, Seamana mult cu un limbric!
6
0
In lipsa nebagarii in seama si a unor argumente concrete, acest Septimiu recurge la artificii josnice, asta spune multe despre caracterul sau.
6
1
Sa ti trag la muie septimiule.ai fost si esti sageata lu Dragomir. Ii faceai lu fiisu cafele. Sa ti bag pula pe mate
5
0
El sta intr-o casa primita prin donatie
7
1
Pe vechi la partid era un fel de ospatar, ducea cafele pe la sefi
8
0
Bourceanu e un mare sobolan. Se crede mare strateg, dar el e un ratat. La Balaceanca cu el!
9
0
Ham, ham, ham, ma numesc Septimiu si latru la ciolan. Ce bine era la Sanatoriu, ce bine era la Litoral. Opozitia ma omoara. Horia, sa moara mama nu am mai praduit ceva de mult. Hai va salut, fug la Techirgiol, la namol, la piatra de baie, un porum pe plaja . Politica nu este de mine. Va pup la coaie.
7
0
USL este alianta intre PSD si PNL, alianta care functioneaza si astazi. Atentie la PNL ! Este la fel de nociv pentru viitorul nostru cum este PSD.
6
1
Hai Septimiule ca te faci de panarama, stai mai in spate ca asta e apogeul carierei tale politice, las-o asa ca te faci de ras de tot.
9
0
Bourceanu e baiatul care crede ca toate drumurile din Jud Constanta sunt judetene
11
1
Septimiu tinde la ciolan. Crede ca se pricepe la de toate, dar nu se pricepe la nimic. Mai strecoara 2-3 declaratii poate poate il pune pe vreo lista la anul. Crezi ca aici e ca la sanatoriu? Sa faci contracte cu avocatii si sa sifonezi bani pt familie?
11
0
Lui Bourceanu i-am vandut un X5
12
0
Bourceanu are o firme cu care sifoneaza bani de la Sanatoriul Balnear al avocatiilor din Techirghiol
15
0
Bourceanu e foame lunga. A sifonat bani la Litoral sa
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367