REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Horia Țuțuianu, prezent la Bruxelles: Voi susține măsuri și programe cu efecte benefice pentru comunitatea noastră

Horia Țuțuianu, prezent la Bruxelles: Voi susține măsuri și programe cu efecte benefice pentru comunitatea noastră

Replica API 6 decembrie 2018 | 16:46 203

Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, a fost prezent la Bruxelles, la ședința Comitetului European al regiunilor.

Acesta a dezbătut, printre altele, regulamentul mecanismului transfrontalier, privind clarificarea unor obstacole de natură juridică a persoanelor care interacționează în zona frontierelor terestre.

”Am reprezentat România și județul Constanța la cea de-a 132 a ședinței plenare a Comitetului European al Regiunilor, ce a avut loc în aceste zile la Bruxelles. Unul dintre cele mai importante puncte de pe agenda întâlnirii a fost propunerea de regulament privind fondul european de dezvoltare regională și fondul de coeziune. Totodată, am dezbătut regulamentul mecanismului transfrontalier, privind clarificarea unor obstacole de natură juridică a persoanelor care interacționează în zona frontierelor terestre. Îi mulțumesc doamnei primar, Mariana Gâju, pentru implicarea ca raportor în adoptarea avizului privind „Modele de asumare a răspunderii la nivel local în domeniul energiei și rolul comunităților energetice locale în tranziția energetică din Europa”. Voi susține măsuri și programe cu efecte benefice pentru comunitatea noastră și mă voi implica activ în aplicarea acestora. Cred în instrumentele europene de susținere a statelor ce fac parte din Uniunea Europeană, dar și în capacitatea fiecărei regiuni de a milita pentru ceea ce consideră că este prioritar pentru comunitatea locală”, a transmis Horia Țuțuianu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
domnul e un papagal analfabet care fura cu doua maini. Muie tutuianu cu cacat, muie dragnea, muie pesede !!!
1
0
Cine este domnul
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369