REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Hoț de meserie! Autoturism din Mangalia, furat de un tânăr de 22 de ani. VIDEO

Hoț de meserie! Autoturism din Mangalia, furat de un tânăr de 22 de ani. VIDEO

Replica API 28 decembrie 2019 | 00:08 1094

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați de către un bărbat de 42 de ani, la data de 27 decembrie a.c., în jurul orei 18:20, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-ar fi sustras autoturismul parcat pe strada Rozelor din municipiul Mangalia.

În scurt timp, în urma activităților desfășurate, polițiștii constănțeni au depistat autoturismul în cauză pe strada Negru Vodă din municipiu, iar la volanul acestuia au identificat un tânăr de 22 de ani, din orașul Cernavodă, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma verificărilor, polițiști au stabilit că tânărul în cauză ar fi intrat în posesia cheilor, în urma vizualizării unui anunț postat pe rețelele de socializare de către o persoană care le-ar fi găsit pe stradă.

Totodată, polițiștii au reținut în sarcina tânărului infracțiunea de furt calificat, faptă comisă la data de 22 decembrie, acesta fiind bănuit că ar fi pătruns în locuința unui bărbat, din localitatea Valu lui Traian, și sustras un sistem audio, în valoare de aproximativ 600 de lei.

În ambele cauze, prejudiciile au fost recuperate în totalitate și predate părților vătămate.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunere de arestare preventivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de meserie pirat in taximetria din gara Cernavoda Pod ma bat zilnic cu inamicii mei de taximetrie neautorizati Grosu,Strepede si alti derbedei ca mine sa nu cumva sa ne ia altii nimeni clientii.Niciun functionar fraier de la primaria Cernavoda si politie nu controleaza taximetristii autorizati sau neautorizati care fac piraterie in taximetria orasului Cernavoda.Nimeni nu are aparat de taxat si nu taxeaza nimeni.Trai neneaca !!!.
2
0
si ce daca, castigam si noi un ban pe langa pensie, stau zi si noapte intrun jeg de masina pentru cativa banuti!
1
0
daca asta e Hot de meserie dl Borcea ca a furat milioane de euro ce este?
6
1
S.P.R Constanta.Cati taximetristi sunt legali si cati emit bon de transport???.Printre sutele de pitmrati taximetristi din Cernavoda ma numar si eu dar am spate asigurat il am pe B.I varul meu la circulatie.Oare cand se va face curatenie in taximetristii din Cednavoda???.Haos total toata pulimea face taximetrie ...
8
0
nici o sansa sai prinda, sparg case si apartamente sunt liberi si nelinistiti, rusine, mare rusine pentu cine????
12
3
Era Stefan Preda de la Cernavoda care fura motorina de la utilaje pe care o vinde la jumate!Face taxi pirat in Cernavoda saracia,un sifon ordinar,feriti-va de tigan!
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218